çok teşekkür ederim canım senin kapı süsünü görünce çok beğenmiştim ondan ilham aldımÇok güzel olmuş canım Kapı süsünde ki zarifliğe bayıldım :) sağlıcakla kulllanırsınız inşallah
bence biraz erken gibi. 30u bi geçelim 32 gibi fln düşünüyorum.
hafta sonu e bebekte aventin cam biberonunu alacaktım baktım ağır vazgeçtim almaktan ...Tavsiye üzerine avent yenidoğan seti aldım ben. Ama cam değil. İllaki cam olması gerekir mi cam sağlıklı ama ağır olabilir gibi geliyor bana.
bende bilemedimhafta sonu e bebekte aventin cam biberonunu alacaktım baktım ağır vazgeçtim almaktan ...
bence biraz erken gibi. 30u bi geçelim 32 gibi fln düşünüyorum.
ohoooo maşallah çok güzel olmuşlar maviş maviş :)
Ben yıkayıp ütüledim çantasını akşama hazirlarim belki tabi kendi çantamida hazirlicam inşallahKızlar 29. Haftadayız biz.. doğum çantamı ne zaman hazırlamalıyım sizce? Var mı hazırlayan?
Boş bırakma canım çok sade kalır sanki üst kısmı, isim yap bence ona özel bir kapı süsü yapmış olursun güzel olur :)çok teşekkür ederim canım senin kapı süsünü görünce çok beğenmiştim ondan ilham aldımalt kısmına seninki gibi kurdela eklerim diye düşünüyorum. Üst kısmı belki boş bırakırım belki de isim yazarım tam karar veremedim.
öyle yapayım canım çok sağolBoş bırakma canım çok sade kalır sanki üst kısmı, isim yap bence ona özel bir kapı süsü yapmış olursun güzel olur :)
Ben avent cam biberon aldım iki boy.birde karanlıkta parlayan aventin 2 li emzikleri den aldimBebeğinize emzik ve biberon seçiminiz nasıl oldu? Ben avent cam biberon alayım diyorum ama kararsızım. Sizler aldınız mı?
Ben avent cam biberon aldım iki boy.birde karanlıkta parlayan aventin 2 li emzikleri den aldim[/QUO
bende kararsızım biberon konusundaç. kaç tane kaç ml lik alınmalı kafam karışık ....Bebeğinize emzik ve biberon seçiminiz nasıl oldu? Ben avent cam biberon alayım diyorum ama kararsızım. Sizler aldınız mı?
Kızımın odası
haklısın canım biz tutuyoruz. kaç tane biberon aldın kaç ml lik ... birde sterilizatör almak şart mı yoksa suda mı kaynatacaksın biberonları ?Ben cam aldım kızlar..e bebekte indirimdeydi bayagı bi hala indirimde olabilir. Evet cam agır bebek tutamıyor diye düşünülüyo fakat bebek zaten aylarca kendi tutamıyo hatta yaşına kadar.. Biz tutuyoruz :) o yüzden almışken iyi olsun istedim. Ama evet cam olmayanlarda iyi tabi ki, ben biraz daha sterillik açısından cam aldım
Bende baktım baya aventin 120 ml lik cam biberonu var yenidoğan için onu alayım diyorum ilk etap için. Belki de kullanmıcaz bile ama bulunsun.bende kararsızım biberon konusundaç. kaç tane kaç ml lik alınmalı kafam karışık ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?