bende tek 120 ml lik alayım bari belli olmaz belkide doğumdan sonra hemen sütüm gelmez yada bebek meme almaz ...Bende baktım baya aventin 120 ml lik cam biberonu var yenidoğan için onu alayım diyorum ilk etap için. Belki de kullanmıcaz bile ama bulunsun.
Canım cam 240mldi. Birde aventin yine gögüs pompasını aldım onda da 120ml lik biberon oluyo içinde başlarda onu kullanırım emziremezsem ama emzirirsem zaten ileriye dönük camı kullanırım. Eger sen pompa almayacaksan bi tane de 120mllik cam olmayandn alabilirsin. Sterilizatör almayı düşünmüyorum eminim vardır faydası az da olsa ama eskiden öyle makina mı varmış diyorum :) kaynatıcam o yüzden zaten pompa alırken kullanma kılavuzundada yazıyor ben şart görmüyorum sterilizatörü. Hem bu kadar çok bakteriden korumakta iyi değil çok çabuk hasta olurlar ufak yiyeceklerinde birşey olsa. O yüzden kaynatmayı düşünüyorum benhaklısın canım biz tutuyoruz. kaç tane biberon aldın kaç ml lik ... birde sterilizatör almak şart mı yoksa suda mı kaynatacaksın biberonları ?
benimde göğüs pompası almam gerekiyor biberonlarda o kadar çeşit o kadar marka boy var ki insanın kafası karışıyor... yardımın için tşk ederimCanım cam 240mldi. Birde aventin yine gögüs pompasını aldım onda da 120ml lik biberon oluyo içinde başlarda onu kullanırım emziremezsem ama emzirirsem zaten ileriye dönük camı kullanırım. Eger sen pompa almayacaksan bi tane de 120mllik cam olmayandn alabilirsin. Sterilizatör almayı düşünmüyorum eminim vardır faydası az da olsa ama eskiden öyle makina mı varmış diyorum :) kaynatıcam o yüzden zaten pompa alırken kullanma kılavuzundada yazıyor ben şart görmüyorum sterilizatörü. Hem bu kadar çok bakteriden korumakta iyi değil çok çabuk hasta olurlar ufak yiyeceklerinde birşey olsa. O yüzden kaynatmayı düşünüyorum ben
teşekkür ederim canım bebek odası 3000 tl besikte 350 tl ama mağaza açılışına özel fiyatlar bunlar normalde sepet beşik 550 idi odada pazarlık yapmadık onun yerine yatağı ve uyku setini hediye istedik kırmadı onlarda biziçok güzel, güzel günlerde kullanın inşallah. ahşap beşik de gayet sade ve hoş. fiyatını yazar mısınız?
baktığım yerlerde 400 civarı.
bu arada yatağınız büyüyor sanırım, dolap ta 3 gözlü olması gayet iyi olmuş. kullanışlı. fiyat ne kadar? ben yaptıracağım için hala kararsızım.
Kendim yaptım canım herseyiCanım hepsi çok güzel olmuş. Şişeleri nerden aldin? Kendin mi yaptın?
Kendim yaptım canım herseyi
teşekkür ederim canım bebek odası 3000 tl besikte 350 tl ama mağaza açılışına özel fiyatlar bunlar normalde sepet beşik 550 idi odada pazarlık yapmadık onun yerine yatağı ve uyku setini hediye istedik kırmadı onlarda bizi
Evet canım aynı zaman görünüyor doğum zamanımız ama benim sezeryan olacağı için biraz daha erken olacak 15 şubat gibi falan rabbim zamanında hayırlı sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin hepimizeanladımoznur65 , sağolasın. beşiği uygun almışsın. rengini çok beğendim. bende beşikle yatağı birlikte almak istiyorum.
hayırlı doğumlar olsun (hepimize)
aynı haftadayız bu arada dikkat ettim de
Evet canım aynı zaman görünüyor doğum zamanımız ama benim sezeryan olacağı için biraz daha erken olacak 15 şubat gibi falan rabbim zamanında hayırlı sağlıklı sıhhatli doğum nasip etsin hepimize
Evet canım bugün yaptırdım 100 gr ve çok şükür normal çıkti
Gitti gidiyordan aldım canimÇok guzeller eline sağlık. Şişeyi nerden aldin :) internetten mi :)
Evet canım bugün yaptırdım 100 gr ve çok şükür normal çıkti
kaynatmak daha iyi diye düşünüyorum doğal yol sonuçtaCanım cam 240mldi. Birde aventin yine gögüs pompasını aldım onda da 120ml lik biberon oluyo içinde başlarda onu kullanırım emziremezsem ama emzirirsem zaten ileriye dönük camı kullanırım. Eger sen pompa almayacaksan bi tane de 120mllik cam olmayandn alabilirsin. Sterilizatör almayı düşünmüyorum eminim vardır faydası az da olsa ama eskiden öyle makina mı varmış diyorum :) kaynatıcam o yüzden zaten pompa alırken kullanma kılavuzundada yazıyor ben şart görmüyorum sterilizatörü. Hem bu kadar çok bakteriden korumakta iyi değil çok çabuk hasta olurlar ufak yiyeceklerinde birşey olsa. O yüzden kaynatmayı düşünüyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?