2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Bende mustela düşünüyorum bebek bakım ürünleri olarak seti 135 lira internette siz ne kadara aldınız?

Kızlar hazırlıklar ne alemde yok mu biseyler yapan

Kızlar malum erkek bebeklere alışveriş biraz daha kısıtlı bugün H&M de çok güzel şeyler buldum bitanesi fotoda kı tabi kızlar için de çok harika şeyler var bakmanızı tavsiye ederim

evet noramin , maalesef kız bebek kıyafetleri çoğunlukta. pazar alışverişine gittik, takım alıcam hep kurdela, kelebek çiçek desenleri.. hatta hafif kırmızılı bir takım aldım, baktım kız gibi..

CİVİLİM.COM u tavsiye edebilirim kızlar, çeşit fazla ve fiyatlar uygun
bu arada H&M in online satışı nerde? trendyolda mı?

hastane çıkışı paket takımlardan alabilirsin. battaniyesi şapkası eldiveni her parçası içinde mevcut. ben öyle yapıyorum. parça parça uğraşmak daha zor ve zahmetli. renk uyumu vs.

Kızlar malum erkek bebeklere alışveriş biraz daha kısıtlı bugün H&M de çok güzel şeyler buldum bitanesi fotoda kı tabi kızlar için de çok harika şeyler var bakmanızı tavsiye ederim

H&M'nin türkiye'de online alışverişi yok kızlar bilginiz olsun.. nette gördüğünüz modeller mağazalarında olmayabiliyor.. ben H&M'den alışveriş yapıyorum ama mağazadan yapabiliyorsun sadece aklınızda bulunsun

tamam argofa , sağol. ben merak ettiğim için sordum. biraz pahalı diye duydum.

tamam argofa , sağol. ben merak ettiğim için sordum. biraz pahalı diye duydum.
bir çok markaya göre hem güzel hem de gayet uygun gelmişti bana..6-7 parça ürün alıp 80 küsur lira vermiştim ..mutlu olmuştum :) yakınımda olsa yine bişeyler alacağım ama yok malesef

bir çok markaya göre hem güzel hem de gayet uygun gelmişti bana..6-7 parça ürün alıp 80 küsur lira vermiştim ..mutlu olmuştum :) yakınımda olsa yine bişeyler alacağım ama yok malesef
çok güzel bebek sweatleri var mesela :) aklımda olan bitane var altına da kot pantolon ayağına da ugg tarzı yumuşak tabanlı ayakkabılar :)
sonra çevir bebişi ısır ahha tam yemelik :)

Bide mevlitlik takım alacağız Erkeğe göre nasıl bulacağız ya

Bide mevlitlik takım alacağız Erkeğe göre nasıl bulacağız ya

gittigidiyor da bu tarz kıyafetler gördüm. sade ve şık. bebeği de fazla boğmaz. böyle bşy düşünebiliriz.

Eklentiler

• bebek mevlüt.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 220
  • bebek mevlüt2.webp
    14 KB · Görüntüleme: 264
Son düzenleme:
Mevlüt icin bu olabilir

Eklentiler

• 20151117_181023.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 241
Mevlüt icin bu olabilir

yelekli bir takım var, üst tarafta onu kullanabilirsin
ben bebeklerde abartılı şeyleri sevmiyorum. kızım olsa tüllü şeyler giydirmezdim mesela, sade şık değişik bşyler tercih ederdim. oğlum için de farklı bşyler düşünüyorum.

sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de inşallah..

Vallahi o yelekliyi bende begendim ama ben onu 3-6 ay aldım büyük olur tulum 0-3 ay bakalım belki hediye gelir

Evet zeynep kamile gidiyorum evet yogun şeker ve doplere de oraya gittim iki kere de muayneye gittim randevuyu ona göre aliyorum 15 gun önceden yani. Güzel bilgili doktorlar icin gidiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…