- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
Bende mustela düşünüyorum bebek bakım ürünleri olarak seti 135 lira internette siz ne kadara aldınız?Ben niveanin sırt çantasını aldım içindeki ürünlerle birlikte. Daha sonra Bebek yağını kendi göbeğime kullandım çatlamasın diye bir tane daha göbek yağı alayım dedim fakat içindeki ürünleri tek tek alınca daha pahalı bende Bi çanta daha aldım çantasını ihtiyacı olan birisine vereceğim
47 lira canım Çanta ve alt açma ileBende mustela düşünüyorum bebek bakım ürünleri olarak seti 135 lira internette siz ne kadara aldınız?
Kızlar malum erkek bebeklere alışveriş biraz daha kısıtlıbugün H&M de çok güzel şeyler buldum bitanesi fotoda kı tabi kızlar için de çok harika şeyler var bakmanızı tavsiye ederim
Günaydın. Benim alışveriş işi bir dahaki cumartesiye kaldı. Liste yapacağım. Havuzlu Hana gitmeyi düşünüyoruz eşimle.
Ufak tefek bir kaç parça aldım sadece. O da sırf başlamış olmak için. Bazı kaba eşyalar var abiden kalma. Battaniyeler nevresim yorgan vs.
Kızlar malum erkek bebeklere alışveriş biraz daha kısıtlıbugün H&M de çok güzel şeyler buldum bitanesi fotoda kı tabi kızlar için de çok harika şeyler var bakmanızı tavsiye ederim
evetnoramin , maalesef kız bebek kıyafetleri çoğunlukta. pazar alışverişine gittik, takım alıcam hep kurdela, kelebek çiçek desenleri.. hatta hafif kırmızılı bir takım aldım, baktım kız gibi..
CİVİLİM.COM u tavsiye edebilirim kızlar, çeşit fazla ve fiyatlar uygun
bu arada H&M in online satışı nerde? trendyolda mı?
H&M'nin türkiye'de online alışverişi yok kızlar bilginiz olsun.. nette gördüğünüz modeller mağazalarında olmayabiliyor.. ben H&M'den alışveriş yapıyorum ama mağazadan yapabiliyorsun sadece aklınızda bulunsun
bir çok markaya göre hem güzel hem de gayet uygun gelmişti bana..6-7 parça ürün alıp 80 küsur lira vermiştim ..mutlu olmuştum :) yakınımda olsa yine bişeyler alacağım ama yok maleseftamamargofa , sağol. ben merak ettiğim için sordum. biraz pahalı diye duydum.
çok güzel bebek sweatleri var mesela :) aklımda olan bitane var altına da kot pantolon ayağına da ugg tarzı yumuşak tabanlı ayakkabılar :)bir çok markaya göre hem güzel hem de gayet uygun gelmişti bana..6-7 parça ürün alıp 80 küsur lira vermiştim ..mutlu olmuştum :) yakınımda olsa yine bişeyler alacağım ama yok malesef
Bide mevlitlik takım alacağız Erkeğe göre nasıl bulacağız yaevetnoramin , maalesef kız bebek kıyafetleri çoğunlukta. pazar alışverişine gittik, takım alıcam hep kurdela, kelebek çiçek desenleri.. hatta hafif kırmızılı bir takım aldım, baktım kız gibi..
CİVİLİM.COM u tavsiye edebilirim kızlar, çeşit fazla ve fiyatlar uygun
bu arada H&M in online satışı nerde? trendyolda mı?
Bide mevlitlik takım alacağız Erkeğe göre nasıl bulacağız ya
Mevlütu cok küçük yapacağım icin böyle kiyafetler daha rahat ettirir ama ben Şehzade takımı istiyorum..erkek bebek mevlüdü için nasıl kızlar?
https://selambebek.com.tr/product/detail/papyonlu-yelekli-bebek-tulumu-mavi
Mevlüt icin bu olabilir
Yeleğe bayıldım. Link yazsanız da ben de örsem süper olurEki Görüntüle 1697940 Eki Görüntüle 1697941
Arabamizi aldık umarim bizim sıpa da sever bunu . :)
Eki Görüntüle 1697942
Birde bu yelekten ordum oglusa :) derya baykal sağolsun :)
Var var merak etme. Çok rahat bulursun.Bide mevlitlik takım alacağız Erkeğe göre nasıl bulacağız ya
Vallahi o yelekliyi bende begendim ama ben onu 3-6 ay aldım büyük olur tulum 0-3 ay bakalım belki hediye geliryelekli bir takım var, üst tarafta onu kullanabilirsin
ben bebeklerde abartılı şeyleri sevmiyorum. kızım olsa tüllü şeyler giydirmezdim mesela, sade şık değişik bşyler tercih ederdim. oğlum için de farklı bşyler düşünüyorum.
sağlıkla hayırlısıyla gelsinler de inşallah..
Evet zeynep kamile gidiyorum evet yogun şeker ve doplere de oraya gittim iki kere de muayneye gittim randevuyu ona göre aliyorum 15 gun önceden yani. Güzel bilgili doktorlar icin gidiyorum.zeynep kamil için mail randevu aldın? Çok yoğun orası sanki. Ben Central Hospital e gidiyorum. Kozyatağı da. Ama bazı testlerimi dışarda yaptırmak istiyorum. Testleri yaptırmak istiyorum deyince yaklaşımlari nasıl olur acaba?
Çok kullanışlı bir şeye benziyor. Ben şort Çantası kullanırım diyordum ama...
Göbek oyuntusu aman aman bir özellik değil bence. Zaten 10 günde düşüyor göbek. Oyuntusuz bezi biraz düşük baglamak yeterli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?