Mhrs ?Vallahi o yelekliyi bende begendim ama ben onu 3-6 ay aldım büyük olur tulum 0-3 ay bakalım belki hediye gelir
Evet zeynep kamile gidiyorum evet yogun şeker ve doplere de oraya gittim iki kere de muayneye gittim randevuyu ona göre aliyorum 15 gun önceden yani. Güzel bilgili doktorlar icin gidiyorum.
182 dekilere derdini anlatana kadar doğum zamanimiz gelir .Mhrs ?
182?
Sabah erkenden Banko dan sıra almak?
Hangisi daha pratik? Ben hiç birini de başaramadım da,
Teşekkür ediyorum cevabın için.182 dekilere derdini anlatana kadar doğum zamanimiz gelir .
Mhrsden alıyorum 5 10 gün sonraya açık oluyo 6 tane mi ne gebe izlem var 5 6 tanede riskli erken gebelik diyabetli gebe poliklinik var illaki yer vardır gebe izleme aliyorum 5 bilemedin 10 gün sonraya randevu buluyuyorum.
Bankodan alınmıyor ama hastanedeki doktorlari cok beğendim. Özeldeki ilgiyle aynı soru sorabiliyorsun cevapda aliyorsun hemde tecrübeliler .
Evet iki yerede gidiyorum hem özel hem devlete çünkü zeynep kamil bana biraz uzak acil bi durumda eve yakın özel gecmeyi düşünüyoruz inşallahTeşekkür ediyorum cevabın için.
Bu başlık yeri de değil ama arkadaşlardan Özür dileyerek sormadan edemeyeceğim.
O halde iki tarafa takibe gitmiş oluyorsun, doğru mu?
Allah güzel günlerde kullanmanı nasipe etsin. Allah bebegini kucagina alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah babasiyla beraber. Sabrettin dua ettin allah her daim yüzünü güldürsün sana karşı ayrı bir sıcaklik hissediyorum nedense. Dualarim tüm bebek isteyen bekleyen kavuşanlarla...Son hazırlıklarımız
Maşallah canım ne güzel şeyler almışsın farklı bedenlerde sanırım :) sağlıcakla giydirirsin inşallahMerhaba kızlar bu cicislerde benim kızcağızın :)
Çok tatlılar çok güzeller allah hayırlısıyla giydirmayi nasip etsin inşallah sağlıkla.Merhaba kızlar bu cicislerde benim kızcağızın :)
allah razı olsun canım evet 0-3 3-6 6-9 karışık aldım :)Maşallah canım ne güzel şeyler almışsın farklı bedenlerde sanırım :) sağlıcakla giydirirsin inşallah
aminn canımm allah razı olsun hepimize nasip etsin Rabbim inşallahÇok tatlılar çok güzeller allah hayırlısıyla giydirmayi nasip etsin inşallah sağlıkla.
Ay cnm yeni gordummm dur şemasını atayim sana ormesi çok basit hiç bilmeyen ben bile ordum yanı bir yumak bebe yününden çıkıyor tam geliyor.Yeleğe bayıldım. Link yazsanız da ben de örsem süper olur
Teşekkür ederim. Ben de şu cepken yeleklerden başladım bakalım nasıl olacakAy cnm yeni gordummm dur şemasını atayim sana ormesi çok basit hiç bilmeyen ben bile ordum yanı bir yumak bebe yününden çıkıyor tam geliyor.
Canım 20 ilmek olan yaka kısmını kaç sıra ördün acaba ?Ay cnm yeni gordummm dur şemasını atayim sana ormesi çok basit hiç bilmeyen ben bile ordum yanı bir yumak bebe yününden çıkıyor tam geliyor.
12 sıra canım dur benim ordugumude eklim sanaCanım 20 ilmek olan yaka kısmını kaç sıra ördün acaba ?
Sanırım sonra arka enseden iki yakayı birleştirdin değil mi canım, bir de kaç numara şişle ördün12 sıra canım dur benim ordugumude eklim sana
Aynen cnm ense den diliyoruz o kendi dönüyor modelden dolayı. Ben 3bucuk no yla ordumSanırım sonra arka enseden iki yakayı birleştirdin değil mi canım, bir de kaç numara şişle ördün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?