2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Merhaba arkadaşlar beşik olarak nasıl birşey düşünüyorsunuz ben halen karar veremedim

Merhaba arkadaşlar beşik olarak nasıl birşey düşünüyorsunuz ben halen karar veremedim
bende karar veremedim mobilya beşik almayi düşünüyorum ama tayinci olduğuz için
taşinirken zorlanirmiyiz bilemiyorum park yataği mi alsam bilmiyorum

Kızlar biliyorsunuz kızımıza oda yaptık ancak ilk zamanlar bizim yanımızda yatması ve ilerde oyun oynaması için 1 tane de park yatak aldık, kargomuz geldi, babamız kurdu, ilerde oğlumuz olur belki diye kırmızı tercih ettik

Kraft roma park yatak

Eklentiler

• images-1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 129
Güzel anneler bu arada bilen varsa bi yardımcı olsun
Özel hastanede normal doğumda odada kalıyormuyuz?kalıyorsak kaç gün?
Yani odayı süsleticem içimde kalmasın diye ama bir iki saatlik bişey mi olcak odada kalmamız onu bilmiyorum

Canim özel hastanede 1 gece kaliyoruz

Heyecan yavaş yavaş artıyor sanki demi

evett..
gün geçtikçe bebişlerimizi kucaklamaya daha çok yaklaşıyoruz. gün gelicek burdaki arkadaşlar doğum hikayelerini yazmaya başlayacak.

Allah sağlıkla kucaklamayı ve büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Evet yavaş yavaş başladı heyecan,korku,endişe değişik duygular içindeyim bu ara rabbimm sağ salim bebeklerimizi kucağımiza almayi nasip etsin inşallah

merhaba duvar süsüne bayıldım bu tür süsleri nereden bulabilirim ?
Bunu ben kendim yaptım canım keçeden. Bu tarz süsleri satan siteler vardır sanırım ya da instagramdan vs. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar

çok basit canım keçeyi kesip içini elyafla doldurup dikiyorsun gerisi süsleme.

çok güzel olmuş, güzel günlerde kullanın inş. bende deneyeceğim. beşiğin üst taraf duvarına asmak için teşekkürler bilgi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…