- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
Çok sağol canım ellerine sağlık güle güle giydirmek nasip olsun inşallah :)Aynen cnm ense den diliyoruz o kendi dönüyor modelden dolayı. Ben 3bucuk no yla ordum
Kraft como park yatak aldım canımMerhaba arkadaşlar beşik olarak nasıl birşey düşünüyorsunuz ben halen karar veremedim
Sağlıkla uyusun bebısın cnm cok güzelKraft como park yatak aldım canım
bende karar veremedim mobilya beşik almayi düşünüyorum ama tayinci olduğuz içinMerhaba arkadaşlar beşik olarak nasıl birşey düşünüyorsunuz ben halen karar veremedim
Ben mobilya istiyorum sedir tarzı olanlardanMerhaba arkadaşlar beşik olarak nasıl birşey düşünüyorsunuz ben halen karar veremedim
Canim özel hastanede 1 gece kaliyoruzGüzel anneler bu arada bilen varsa bi yardımcı olsun
Özel hastanede normal doğumda odada kalıyormuyuz?kalıyorsak kaç gün?
Yani odayı süsleticem içimde kalmasın diye ama bir iki saatlik bişey mi olcak odada kalmamız onu bilmiyorum
Heyecan yavaş yavaş artıyor sanki demi
merhaba duvar süsüne bayıldım bu tür süsleri nereden bulabilirim ?
Çok teşekkür ederim canım cevabın içinCanim özel hastanede 1 gece kaliyoruz
Bunu ben kendim yaptım canım keçeden. Bu tarz süsleri satan siteler vardır sanırım ya da instagramdan vs. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarmerhaba duvar süsüne bayıldım bu tür süsleri nereden bulabilirim ?
maşallah marifelisin ... tamam tşklerBunu ben kendim yaptım canım keçeden. Bu tarz süsleri satan siteler vardır sanırım ya da instagramdan vs. bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar
Evet canım.kontrol amaçlı bırakıyorlar.Çok teşekkür ederim canım cevabın için
Peki sabah doğursakta akşam doğursakta aynı yani demi
çok basit canım keçeyi kesip içini elyafla doldurup dikiyorsun gerisi süsleme.maşallah marifelisin ... tamam tşkler
çok basit canım keçeyi kesip içini elyafla doldurup dikiyorsun gerisi süsleme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?