dikişim iyi olsaçok basit canım keçeyi kesip içini elyafla doldurup dikiyorsun gerisi süsleme.
Camdan kral tacı çok hoşmuş nerden yaptırıyorsunuz?Bunlarda benim seçtiklerim
Kapı süsünün tüllülerinden sıkıldım farklı bişey bunu buldum bunun mavisi olcak
Bebek şekeri ve altın yastığı..
En sondaki patiğide ben yapıcam çok tatlı :)
Canım bunu yabancı bir sitede gördüm ama sadece fikir amaçlı verilmiş satış yoktu.Camdan kral tacı çok hoşmuş nerden yaptırıyorsunuz?
Canım eva ne?Canım bunu yabancı bir sitede gördüm ama sadece fikir amaçlı verilmiş satış yoktu.
ben çok aradım hazır halini malesef bulamadım sanırım onlar da tacı hazır alıp süsledi bi şekilde, ben birmax tan istettim tacı tam burdakinin aynı geliyor 12 tl
Bende kırtasiyeden yapışkanlı taş aldım
İsimlik harfler yazılar zaten tuafiyelerde var hadi bulamadın en kötü onuda kırtasiyeden alıcağın bir parça evayla kolaylıkla yapabilirsin
Canım bi çeşit sünger kartonCanım eva ne?
Sağol cnm. Tacın büyüklüğü kaç cm? Ona göre bakayım bende. 12 lira uygunmuş kargo dahil değildir tabi.Canım bunu yabancı bir sitede gördüm ama sadece fikir amaçlı verilmiş satış yoktu.
ben çok aradım hazır halini malesef bulamadım sanırım onlar da tacı hazır alıp süsledi bi şekilde, ben birmax tan istettim tacı tam burdakinin aynı geliyor 12 tl
Bende kırtasiyeden yapışkanlı taş aldım
İsimlik harfler yazılar zaten tuafiyelerde var hadi bulamadın en kötü onuda kırtasiyeden alıcağın bir parça evayla kolaylıkla yapabilirsin
Taç 30 cmSağol cnm. Tacın büyüklüğü kaç cm? Ona göre bakayım bende. 12 lira uygunmuş kargo dahil değildir tabi.
Anladım cnm sağol.Taç 30 cm
Gayet uygun ölçüde
Kargoda 5 tl miydi neydi
Ben toplu bişeyler aldığım için gözüme gelmedi pek :)
canımm listeni eklermisin bakayım bende :)merhaba annelerrrr.... bebişlere neler aldınız neler yaptınız baştan sona okuyacağım topiğinizi. aslında kafamda belirli ama ynede çıktığımda gereksiz şeyler almamak içn bir liste yaptım. topiğinizi okuyup listemle karşılaştırıcam... ayyy çok az kaldıııı
becerebilirsemcanımm listeni eklermisin bakayım bende :)
avent manuel pompa, göğüs kalkanı, emzik, emzik kutusu, braun ateş ölçer, su termometresi, biberon fırçası, tırnak makası,tarak, banyo filesi, küvet,kova, bakım ürünleri mustela, 2 tane havlu,bol battaniye veee tabiki giysilerrr listeyi fotoolarak atamadımcanımm listeni eklermisin bakayım bende :)
Yinede her gördüğünü listene ekleme bencemerhaba annelerrrr.... bebişlere neler aldınız neler yaptınız baştan sona okuyacağım topiğinizi. aslında kafamda belirli ama ynede çıktığımda gereksiz şeyler almamak içn bir liste yaptım. topiğinizi okuyup listemle karşılaştırıcam... ayyy çok az kaldıııı
Yinede her gördüğünü listene ekleme bence
İlk heyecanlarını yaşayan çoğu anne olayı abartmış durumda
çok teşekkür ederim canımm bende bunların hepsini aldım :) bende kıyafetleri çok abarttım :)avent manuel pompa, göğüs kalkanı, emzik, emzik kutusu, braun ateş ölçer, su termometresi, biberon fırçası, tırnak makası,tarak, banyo filesi, küvet,kova, bakım ürünleri mustela, 2 tane havlu,bol battaniye veee tabiki giysilerrr listeyi fotoolarak atamadım
ay o kıyafet mevzusuna hiç girmeyelim zaten:))))) sağlıklı güzel günlerde giysin evlatlarımızçok teşekkür ederim canımm bende bunların hepsini aldım :) bende kıyafetleri çok abarttım :)
aminn inşallahhhay o kıyafet mevzusuna hiç girmeyelim zaten:))))) sağlıklı güzel günlerde giysin evlatlarımız
Valla cnm benimde ilk bebeğim :)bu abartmamış halim emzirme yastığını eklemeyi unutmuşum neler fazla sence? yada şu önemli mutlaka al dediğin bişey varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?