2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Bunlarda benim seçtiklerim
Kapı süsünün tüllülerinden sıkıldım farklı bişey bunu buldum bunun mavisi olcak

Bebek şekeri ve altın yastığı..
En sondaki patiğide ben yapıcam çok tatlı :)

Eklentiler

• image.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 243
  • image.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 237
  • image.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 224
  • image.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 230
Bunlarda benim seçtiklerim
Kapı süsünün tüllülerinden sıkıldım farklı bişey bunu buldum bunun mavisi olcak

Bebek şekeri ve altın yastığı..
En sondaki patiğide ben yapıcam çok tatlı :)
Camdan kral tacı çok hoşmuş nerden yaptırıyorsunuz?

Camdan kral tacı çok hoşmuş nerden yaptırıyorsunuz?
Canım bunu yabancı bir sitede gördüm ama sadece fikir amaçlı verilmiş satış yoktu.
ben çok aradım hazır halini malesef bulamadım sanırım onlar da tacı hazır alıp süsledi bi şekilde, ben birmax tan istettim tacı tam burdakinin aynı geliyor 12 tl
Bende kırtasiyeden yapışkanlı taş aldım
İsimlik harfler yazılar zaten tuafiyelerde var hadi bulamadın en kötü onuda kırtasiyeden alıcağın bir parça evayla kolaylıkla yapabilirsin

Eklentiler

• image.webp
    14 KB · Görüntüleme: 220
  • image.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 235
Canım eva ne?

Sağol cnm. Tacın büyüklüğü kaç cm? Ona göre bakayım bende. 12 lira uygunmuş kargo dahil değildir tabi.

Sağol cnm. Tacın büyüklüğü kaç cm? Ona göre bakayım bende. 12 lira uygunmuş kargo dahil değildir tabi.
Taç 30 cm
Gayet uygun ölçüde
Kargoda 5 tl miydi neydi
Ben toplu bişeyler aldığım için gözüme gelmedi pek :)

merhaba annelerrrr.... bebişlere neler aldınız neler yaptınız baştan sona okuyacağım topiğinizi. aslında kafamda belirli ama ynede çıktığımda gereksiz şeyler almamak içn bir liste yaptım. topiğinizi okuyup listemle karşılaştırıcam... ayyy çok az kaldıııı

canımm listeni eklermisin bakayım bende :)

canımm listeni eklermisin bakayım bende :)
avent manuel pompa, göğüs kalkanı, emzik, emzik kutusu, braun ateş ölçer, su termometresi, biberon fırçası, tırnak makası,tarak, banyo filesi, küvet,kova, bakım ürünleri mustela, 2 tane havlu,bol battaniye veee tabiki giysilerrr listeyi fotoolarak atamadım

Yinede her gördüğünü listene ekleme bence
İlk heyecanlarını yaşayan çoğu anne olayı abartmış durumda

Yinede her gördüğünü listene ekleme bence
İlk heyecanlarını yaşayan çoğu anne olayı abartmış durumda
bu abartmamış halim emzirme yastığını eklemeyi unutmuşum neler fazla sence? yada şu önemli mutlaka al dediğin bişey varmı

çok teşekkür ederim canımm bende bunların hepsini aldım :) bende kıyafetleri çok abarttım :)

bu abartmamış halim emzirme yastığını eklemeyi unutmuşum neler fazla sence? yada şu önemli mutlaka al dediğin bişey varmı
Valla cnm benimde ilk bebeğim :)
Bende çok bilgili değilim bu konuda ama az çok tahmin ediyorum
Burdaki çoğu anneler abartmış durumda :)) ama hak veriyorumda
İkinci bebeğini bekleyen anneler tecrübelerini yazmışlar çoğunun gereksizliğinden onlarda bahsetmişler ve hatta çoğu güzel listeler yazmışlar işe yarıyanları.. Giysileri bile sayı olarak vermişler
Onlara katılıyorum ben
Okuduysan görmüşsündür onları
Kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…