2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Kızlar oda almayı Düşünen var mı erken mı sizce?

Ayyy bayıldım nerden aldınız, o takım hastane çıkışı mı markası ne, çok güzel herşey, güle güle kullanın
sağol canım inş. sağlıkla gelir bütün bebişler de güzel güzel giydiriririz ilk fotodakiler LCW. Yarı yarıya indirim vardı 2li çıtçıtlı badiler 10 tl idi indirim hala devam ediyordur sanırım bi bakmanızı tavsiye ederim. Hastane çıkışı 10lu markası Ufaklık. Tomuycuk Bebe diye bi bebek mağazasından aldım.

Canım bi de sormayı unuttum bu hastane çıkışı kaç tl

Kendime bir pijama bebişime bir tulum 3 tanede citcitli Buddy aldım kasimda cikicam ins alışverişe ilk cocugum da kız ondan olan bi çok kıyafet beşik pompa ateş ölçer vs bisürü eşya var şimdi hep suslu şeyler alicam emzik biberon gibi

Canım güle güle giysin inşallah, çok güzeller. Bebek arabası travel sistemi de normal lite way gibi katlanıyor değil mi? kapladığı yer aynı mı yani.
sağol canım. Evet bebek arabası aynı şekilde katlanıyor oldukça az bir yer kaplıyor. Arabamız için oto koltuğu da gerekeceği için travel sistem seçtik.Ben çok beğenerek aldım kulananların yorumları oldukça iyi umarım biz de memnun kalırız

İnşallah memnun kalırız ben de aynısından almayı düşünüyorum. oto koltuğu aldık biz ama çukur geldi biraz güya doğumdan itibaren kullanılıyormuş ama ilk birkaç aya bunu kullanırız diye düşünüyorum.

Ayyy her biri güzel maşallah gülerek kullanın,bakım malzemeleri için erken değilmi
Teşekkür ederim :) açıkcası son kullanma tarihinin bitmesine daha var o yüzden sıkıntı duymadım. Birde uni baby cok uygun fiyata satıldıgı sayılmaz diğer ürünlere göre. O yüzden aldım şimdiden özellikle pişik önleyici kremini tavsiye ederim bir çok üründe paraben varken uni baby de yok ve gerçekten önleyici olarak çok iyi. Islak mendili 12li setlerden aldım ama yetmeyecek gibime geliyor dogduklarında altları bayagı değişiyormuş belki bi 12li daha bile alırım diye düşündüm :) tek almayın sakın çok fiyat ödersiniz 12lisi çok hesaplı

Hmm çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Kızlar ii bayramlar ne güzel şeyler almışsin iz bebislerinize bn daha hic bişey almadım sabirsizlikla bekliorum ekim sonu kadim başı gbi başlıcam ii günlerde saglicakla giydirin ins☺

Battaniyeler nerden aldınız bi de bunlar hastane çıkışı mı

Benim ikizlerim olacak dün ne olur be olmaz diye e-Bebek'ten organik prematüre yenidoğan 3lü aldım bir de Philips acente in naturel yenidoğan biberon seti

Battaniyeler nerden aldınız bi de bunlar hastane çıkışı mı
Battaniyeleri civilden aldım aslında şans eseri buldum çünkü pamuklu arıyorum, polyester zararlı oldugu için hep polyester cesitler mevcuttu. Şans eseri elim bi rafa gitti ve bunlardan birkaç tane gördüm sanırım geçen seneden kalmıştı emin değilim ama bende hemen aldım fiyatı polyestere göre daha uygundu ayrıca. Sakın polyester almayın bebeginizi ısıtmaktan cok terletecek hasta edecek cinste mümkün oldugunca pamuklu alın herşeyini özellikle battaniye :) evet tavşanlı kıyafetleri hastane cıkışı butik bebeden aldım normalde 10lu setler pahalı ama orda 99tl yerine 60tl almış oldum. daha uygunları da var fakat kar yapayım derken kötü bir kumaşla karşılaşmak istemedim. bu fiyattaki hastane cıkışlarına bakabilirsiniz gayet güzel memnun kaldım

Bende bugün internetten bunları sipariş verdim umarım kaliteleride iyi olur

Eklentiler

• Screenshot_2015-09-24-18-19-07.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 239
  • Screenshot_2015-09-24-18-11-39.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 213
  • Screenshot_2015-09-24-18-09-19.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 221
  • Screenshot_2015-09-24-18-08-54.webp
    35,9 KB · Görüntüleme: 224
  • Screenshot_2015-09-24-18-08-24.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 228
  • Screenshot_2015-09-24-18-08-00.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 219
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…