Ayyy bayıldım nerden aldınız, o takım hastane çıkışı mı markası ne, çok güzel herşey, güle güle kullanınteyzeleriii bizim cicilerimiz de bunlar
Eki Görüntüle 1635019
Eki Görüntüle 1635020 Eki Görüntüle 1635023 Eki Görüntüle 1635025
sağol canım inş. sağlıkla gelir bütün bebişler de güzel güzel giydiriririzAyyy bayıldım nerden aldınız, o takım hastane çıkışı mı markası ne, çok güzel herşey, güle güle kullanın
Canım bi de sormayı unuttum bu hastane çıkışı kaç tlsağol canım inş. sağlıkla gelir bütün bebişler de güzel güzel giydiriririzilk fotodakiler LCW. Yarı yarıya indirim vardı 2li çıtçıtlı badiler 10 tl idi indirim hala devam ediyordur sanırım bi bakmanızı tavsiye ederim. Hastane çıkışı 10lu markası Ufaklık. Tomuycuk Bebe diye bi bebek mağazasından aldım.
indirimdeydi 50 tl ye aldım canımCanım bi de sormayı unuttum bu hastane çıkışı kaç tl
Süper ya maşallah iyi denk gelmiş, sağol canımindirimdeydi 50 tl ye aldım canım
rica ederim denk geldikçe birer ikişer alıp koymak lazım sanırımSüper ya maşallah iyi denk gelmiş, sağol canım
Canım güle güle giysin inşallah, çok güzeller. Bebek arabası travel sistemi de normal lite way gibi katlanıyor değil mi? kapladığı yer aynı mı yani.teyzeleriii bizim cicilerimiz de bunlar
Eki Görüntüle 1635019
Eki Görüntüle 1635020 Eki Görüntüle 1635023 Eki Görüntüle 1635025
sağol canım. Evet bebek arabası aynı şekilde katlanıyor oldukça az bir yer kaplıyor. Arabamız için oto koltuğu da gerekeceği için travel sistem seçtik.Ben çok beğenerek aldım kulananların yorumları oldukça iyi umarım biz de memnun kalırızCanım güle güle giysin inşallah, çok güzeller. Bebek arabası travel sistemi de normal lite way gibi katlanıyor değil mi? kapladığı yer aynı mı yani.
İnşallah memnun kalırız ben de aynısından almayı düşünüyorum. oto koltuğu aldık biz ama çukur geldi biraz güya doğumdan itibaren kullanılıyormuş ama ilk birkaç aya bunu kullanırız diye düşünüyorum.sağol canım. Evet bebek arabası aynı şekilde katlanıyor oldukça az bir yer kaplıyor. Arabamız için oto koltuğu da gerekeceği için travel sistem seçtik.Ben çok beğenerek aldım kulananların yorumları oldukça iyi umarım biz de memnun kalırız
Ayyy her biri güzel maşallah gülerek kullanın,bakım malzemeleri için erken değilmiEki Görüntüle 1636799 Kızlar bende oğluma bunları aldım :) Eki Görüntüle 1636795 Eki Görüntüle 1636796
Teşekkür ederim :) açıkcası son kullanma tarihinin bitmesine daha var o yüzden sıkıntı duymadım. Birde uni baby cok uygun fiyata satıldıgı sayılmaz diğer ürünlere göre. O yüzden aldım şimdiden özellikle pişik önleyici kremini tavsiye ederim bir çok üründe paraben varken uni baby de yok ve gerçekten önleyici olarak çok iyi. Islak mendili 12li setlerden aldım ama yetmeyecek gibime geliyor dogduklarında altları bayagı değişiyormuş belki bi 12li daha bile alırım diye düşündüm :) tek almayın sakın çok fiyat ödersiniz 12lisi çok hesaplıAyyy her biri güzel maşallah gülerek kullanın,bakım malzemeleri için erken değilmi
Hmm çok teşekkür ederim Allah razı olsunTeşekkür ederim :) açıkcası son kullanma tarihinin bitmesine daha var o yüzden sıkıntı duymadım. Birde uni baby cok uygun fiyata satıldıgı sayılmaz diğer ürünlere göre. O yüzden aldım şimdiden özellikle pişik önleyici kremini tavsiye ederim bir çok üründe paraben varken uni baby de yok ve gerçekten önleyici olarak çok iyi. Islak mendili 12li setlerden aldım ama yetmeyecek gibime geliyor dogduklarında altları bayagı değişiyormuş belki bi 12li daha bile alırım diye düşündüm :) tek almayın sakın çok fiyat ödersiniz 12lisi çok hesaplı
Battaniyeler nerden aldınız bi de bunlar hastane çıkışı mıTeşekkür ederim :) açıkcası son kullanma tarihinin bitmesine daha var o yüzden sıkıntı duymadım. Birde uni baby cok uygun fiyata satıldıgı sayılmaz diğer ürünlere göre. O yüzden aldım şimdiden özellikle pişik önleyici kremini tavsiye ederim bir çok üründe paraben varken uni baby de yok ve gerçekten önleyici olarak çok iyi. Islak mendili 12li setlerden aldım ama yetmeyecek gibime geliyor dogduklarında altları bayagı değişiyormuş belki bi 12li daha bile alırım diye düşündüm :) tek almayın sakın çok fiyat ödersiniz 12lisi çok hesaplı
Battaniyeleri civilden aldım aslında şans eseri buldum çünkü pamuklu arıyorum, polyester zararlı oldugu için hep polyester cesitler mevcuttu. Şans eseri elim bi rafa gitti ve bunlardan birkaç tane gördüm sanırım geçen seneden kalmıştı emin değilim ama bende hemen aldım fiyatı polyestere göre daha uygundu ayrıca. Sakın polyester almayın bebeginizi ısıtmaktan cok terletecek hasta edecek cinste mümkün oldugunca pamuklu alın herşeyini özellikle battaniye :) evet tavşanlı kıyafetleri hastane cıkışı butik bebeden aldım normalde 10lu setler pahalı ama orda 99tl yerine 60tl almış oldum. daha uygunları da var fakat kar yapayım derken kötü bir kumaşla karşılaşmak istemedim. bu fiyattaki hastane cıkışlarına bakabilirsiniz gayet güzel memnun kaldımBattaniyeler nerden aldınız bi de bunlar hastane çıkışı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?