2016 ŞUBAT ANNELERI BEBİŞLERİNİZE NELER ALDINIZ BAKALIM

Ben de bu sirt cantasindan alacağım inşallah. Çok hos geldi.

Canım bayıldım hepsine özellikle pratikler ve hastane çıkışı çok güzelmiş nerden aldın canım
Canım patikleri civilden aldım içinde boncukları var ses cıkartıyo çok tatlı :) hastahane cıkısınıda butik bebe sitesinden aldım normalde 99tl di 60tl aldım 10lu setler pahalı oluyo malum o yönden kâr yaptım :) sizde bakabilirsiniz dışarıda fazla para vermektense.. malıda kötü değil gayet iyiydi. Daha uyguna bile bulabilirsin fakat ben malı kötü olur diye risk almak istemedim

Reactions: Bdd
Bdd bende bir ben erkenciyim sanmıştım ama maşallah sen çeyizi dizmişsin

Reactions: Bdd
Canım biz de bu arabayi düşünüyoruz ama kendisini inceleme firsatimiz olmadı. Oturma yerinin genişliği nasıl? Çocuk büyüyünce arabadan firlicakmis gibi durmaz di mii

Canım biz de bu arabayi düşünüyoruz ama kendisini inceleme firsatimiz olmadı. Oturma yerinin genişliği nasıl? Çocuk büyüyünce arabadan firlicakmis gibi durmaz di mii
Yok yok durmaz, gayet geniş, valla eşim çok araştırdı, içimize sindi, oldukça büyük, gene de videosunu falan izleyin google'da ilk çıkan video(reklam olur diye yazmadım)

Canim anne kucağı sallanıyor mu? Nerden aldın ve ne kadara aldınız ? Bende çok soru sordum :) oğlusun güle güle kullanır ins.
Sallaniyor cnm istersen sabitliyosun da markasi tiny love 3in1 450 tl. Muzikli titresimli fln kolik bebekler icin cok oneriliyor inşallah oyle sorunumuz olmaz da

Sallaniyor cnm istersen sabitliyosun da markasi tiny love 3in1 450 tl. Muzikli titresimli fln kolik bebekler icin cok oneriliyor inşallah oyle sorunumuz olmaz da
Ay ins kolik olmaz bebislermiz bende arastirdim bu konuyu kolik olmasın diye eczanelerde emzik ve biberonlar varmış. Güzel günlerde kullansin oğlusun. Bende yarın civili talan etmeyi dusunuyorum :)

Ay ins kolik olmaz bebislermiz bende arastirdim bu konuyu kolik olmasın diye eczanelerde emzik ve biberonlar varmış. Güzel günlerde kullansin oğlusun. Bende yarın civili talan etmeyi dusunuyorum :)
Bizde haftaya havuzluhana gidicez inşallah aradigimi bulurum liste yapip gitmeyi dusunuyorum biraz bseler aldik ama tabi kafam karisiyo :))

merhaba kızlar bende bebişime hoşuma gıden ufak tefek şeyler aldım 7 cı ayında alacagım cogunu bsey soracaktım sıze varmı bıldıgınız uygun toptan satış yapan yerler cunku ben hepsini biryerden alıp çıkmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…