- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Kızlar n11den casual cadillac travel sistem bebek arabası aldık ortak renk olsun diye kırmızı siyah tercih ettik ilerde oğlumuz olur belki, anne bebek bakım çantası olarak da gene renk uyumu açısından kırmızı siyah stylo grand sırt çantası aldık, inş kullanınca da beğeniriz
Mutlaka alın, çok kullanışlı görünüyor, henüz kullanamadım haliyle ama:) sırt çantası diğerlerinden daha rahat benceBen de bu sirt cantasindan alacağım inşallah. Çok hos geldi.
Mutlaka alın, çok kullanışlı görünüyor, henüz kullanamadım haliyle ama:) sırt çantası diğerlerinden daha rahat bence
Mutlaka alın, çok kullanışlı görünüyor, henüz kullanamadım haliyle ama:) sırt çantası diğerlerinden daha rahat bence
Canım bayıldım hepsine özellikle pratikler ve hastane çıkışı çok güzelmiş nerden aldın canımEki Görüntüle 1636799 Kızlar bende oğluma bunları aldım :) Eki Görüntüle 1636795 Eki Görüntüle 1636796
Canım patikleri civilden aldım içinde boncukları var ses cıkartıyo çok tatlı :) hastahane cıkısınıda butik bebe sitesinden aldım normalde 99tl di 60tl aldım 10lu setler pahalı oluyo malum o yönden kâr yaptım :) sizde bakabilirsiniz dışarıda fazla para vermektense.. malıda kötü değil gayet iyiydi. Daha uyguna bile bulabilirsin fakat ben malı kötü olur diye risk almak istemedimCanım bayıldım hepsine özellikle pratikler ve hastane çıkışı çok güzelmiş nerden aldın canım
Gule gule kullansin hepsini minnak ben de bitek ben mi acele ediyorum diyodum ay sevindim valla her goren alma daha zaman var vs vs diyor . Ama sahsi arabamiz yok kim yagmurda camurda alisveris yapacak simdiden alayim diyorum bu hafta ici havuzluhana guducez inşallah umdugumu bulurum
Canım biz de bu arabayi düşünüyoruz ama kendisini inceleme firsatimiz olmadı. Oturma yerinin genişliği nasıl? Çocuk büyüyünce arabadan firlicakmis gibi durmaz di miiKızlar n11den casual cadillac travel sistem bebek arabası aldık ortak renk olsun diye kırmızı siyah tercih ettik ilerde oğlumuz olur belki, anne bebek bakım çantası olarak da gene renk uyumu açısından kırmızı siyah stylo grand sırt çantası aldık, inş kullanınca da beğeniriz
Yok yok durmaz, gayet geniş, valla eşim çok araştırdı, içimize sindi, oldukça büyük, gene de videosunu falan izleyin google'da ilk çıkan video(reklam olur diye yazmadım)Canım biz de bu arabayi düşünüyoruz ama kendisini inceleme firsatimiz olmadı. Oturma yerinin genişliği nasıl? Çocuk büyüyünce arabadan firlicakmis gibi durmaz di mii
Canim anne kucağı sallanıyor mu? Nerden aldın ve ne kadara aldınız ? Bende çok soru sordum :) oğlusun güle güle kullanır ins.Eki Görüntüle 1639939 Bizde bunu aldik pijamasini da anneannesi almis heveslenip de :)
Sallaniyor cnm istersen sabitliyosun da markasi tiny love 3in1 450 tl. Muzikli titresimli fln kolik bebekler icin cok oneriliyor inşallah oyle sorunumuz olmaz daCanim anne kucağı sallanıyor mu? Nerden aldın ve ne kadara aldınız ? Bende çok soru sordum :) oğlusun güle güle kullanır ins.
Ay ins kolik olmaz bebislermiz bende arastirdim bu konuyu kolik olmasın diye eczanelerde emzik ve biberonlar varmış. Güzel günlerde kullansin oğlusun. Bende yarın civili talan etmeyi dusunuyorum :)Sallaniyor cnm istersen sabitliyosun da markasi tiny love 3in1 450 tl. Muzikli titresimli fln kolik bebekler icin cok oneriliyor inşallah oyle sorunumuz olmaz da
Bizde haftaya havuzluhana gidicez inşallah aradigimi bulurum liste yapip gitmeyi dusunuyorum biraz bseler aldik ama tabi kafam karisiyo :))Ay ins kolik olmaz bebislermiz bende arastirdim bu konuyu kolik olmasın diye eczanelerde emzik ve biberonlar varmış. Güzel günlerde kullansin oğlusun. Bende yarın civili talan etmeyi dusunuyorum :)
canım cok guzeller gule gule kullan ınsallah hastane cıkısını nerden aldın acaba cok hosuma gııttıEki Görüntüle 1636799 Kızlar bende oğluma bunları aldım :) Eki Görüntüle 1636795 Eki Görüntüle 1636796
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?