2016 Şubat Anneleri

kızlar yine birşey daha almış bulunuyorum. elime elince kalitesinden bahsederim. chicco nun bebek bakım setini aldım. yanında çantası hediye oldu gibi. çok sevindim. içinde bebe şampuanı,yağı,pişik kremi,sabunu ve ıslak mendili var.

dönence almayı düşnüyor musunuz kızlar. ben almak istiyorum ama f,yatların maşallahı var. tecrübeliler veya duymuş olanlar sizce gerekli mi bu dönence

kızlar yine birşey daha almış bulunuyorum. elime elince kalitesinden bahsederim. chicco nun bebek bakım setini aldım. yanında çantası hediye oldu gibi. çok sevindim. içinde bebe şampuanı,yağı,pişik kremi,sabunu ve ıslak mendili var.
Hayırlı olsun cnm

dönence almayı düşnüyor musunuz kızlar. ben almak istiyorum ama f,yatların maşallahı var. tecrübeliler veya duymuş olanlar sizce gerekli mi bu dönence
Bnde alacaktım cnm ama pek önermiyorlar. Ayrıca gerçekten çok pahalı

Selam kizlar ya ben mi sadece bu kadar cok dr gidiyorum anlamiyorum ama neyseki kan sonuclarim en sonunda iyi çıktı bun ve kreatinin degerlerim düşük sanirim o da protein eksikliğinden yani yemedigim birseyde yok ama neden yükseltemedim bilmiyorum

Yiyorum da ama almıyorum. Çok sevindim kızlar alışverişe başladınız mı neler aldınıx

Kızlar bebeğinize ne aldınız
2016 şubat anneleri bebeklerinize neler aldınız diye bir konu var canım ben aldığım şeyleri orda paylaştım daha birçok arkadaş var birsürü biseyler alan ordan bakabilirsin

Bnm ilk gebeliğim olmasına ragmen pozitif çıktı. 3 yerde yaptırdım ikisi pozitif diğeri negatif hangisine güveneceğini şaşırıyor

Valla canım poztıf cıkmasının baska sebeplerı da olabılırmıs sanırım, netten bır bak ıstersen, benım bır kımyasal dusuk bır bos gebelık oldu ıkısınde de negatıf cıktı. Haftaya kontrole gıttıgımde yıne sorucam herhangı bırsey yapılacakmıs dogumdan once dıye

Valla canım poztıf cıkmasının baska sebeplerı da olabılırmıs sanırım, netten bır bak ıstersen, benım bır kımyasal dusuk bır bos gebelık oldu ıkısınde de negatıf cıktı. Haftaya kontrole gıttıgımde yıne sorucam herhangı bırsey yapılacakmıs dogumdan once dıye
Ne gibi şeyler cnm bn kürtaj olmadım düşüktü yapmadım

Ne gibi şeyler cnm bn kürtaj olmadım düşüktü yapmadım

Valla tam bılemıyorum ama hastanede yapılan bır ıslem sonrası kanına pozıtıf antıkor gecmıs olabılır, doktorun ne dedı sana, hamıle kalmadan ıgne oldunmu sen

Valla tam bılemıyorum ama hastanede yapılan bır ıslem sonrası kanına pozıtıf antıkor gecmıs olabılır, doktorun ne dedı sana, hamıle kalmadan ıgne oldunmu sen
Yok cnm olmadım. Doktor tekrarlat testini dedi

Merhaba anneler. Biraz daha iyiyim. Sarımsak ben de dün gece yuttum parçalara ayırıp. Sabah acili tarhana yapıp ihlamur kaynatıp içip okula gittim :) butun saatlerde konustum. :) naneli sekerlerle vs akşamı ettim. Sukur şimdi daha iyiyim. Ballı süt icecegim inşallah o daha iyi gelecek. Herkese tesekkur ederim. Zencefilin tazesini bulmak biraz zor şimdi benim için. Hasta olanlara da geçmiş olsun.

Canım geceligin bedenine nasıl karar verdin. Ne olacağım belli olmaz diye alamıyorum ben
Ben de o yüzden almadım.kaç kilo alacağımız belli değil.ne kadar şişeceğimi tahmin edemem.o yüzden almadım.baya da Pahalı.yazık olmasın dedim.

kırmızı olan çantayı mı tercih ettin canım fiyatı 50 tl sanırım internette? Ben de bebek arabasını chicco aldım kırmızı o çanta da uyumlu olur diye düşünüyorum. Çantanın kalitesini merak ediyorum içindeki ürünler için güzel yorumlar vardı özellikle pişik kreminden memnun kalmışlar.

Evet bir kez yapıldı negatif çıktı. 28.haftada tekrar yapılacak pozitif çıkarsa iğne yapılacak diye biliyorum canım
28. Haftada test pozitif de çıksa negatifte olsa iğne önlem amaçlı yapılıyor,doğumdan sonra bebekte pozitifse bir iğne daha yapılıyor diye biliyorum canım

Back
X