- 16 Şubat 2015
- 2.100
- 1.513
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun cnmkızlar yine birşey daha almış bulunuyorum. elime elince kalitesinden bahsederim. chicco nun bebek bakım setini aldım. yanında çantası hediye oldu gibi. çok sevindim. içinde bebe şampuanı,yağı,pişik kremi,sabunu ve ıslak mendili var.
Bnde alacaktım cnm ama pek önermiyorlar. Ayrıca gerçekten çok pahalıdönence almayı düşnüyor musunuz kızlar. ben almak istiyorum ama f,yatların maşallahı var. tecrübeliler veya duymuş olanlar sizce gerekli mi bu dönence
Evet var canım kan uyuşmazlığı bizde deKızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı
Cnm sizde yapıldı mı inderek coombs testiEvet var canım kan uyuşmazlığı bizde de
Evet bir kez yapıldı negatif çıktı. 28.haftada tekrar yapılacak pozitif çıkarsa iğne yapılacak diye biliyorum canımCnm sizde yapıldı mı inderek coombs testi
Yiyorum da ama almıyorum. Çok sevindim kızlar alışverişe başladınız mı neler aldınıx
2016 şubat anneleri bebeklerinize neler aldınız diye bir konu var canım ben aldığım şeyleri orda paylaştım daha birçok arkadaş var birsürü biseyler alan ordan bakabilirsinKızlar bebeğinize ne aldınız
Sağol cnm bakayım bi2016 şubat anneleri bebeklerinize neler aldınız diye bir konu var canım ben aldığım şeyleri orda paylaştım daha birçok arkadaş var birsürü biseyler alan ordan bakabilirsin
Bnm ilk gebeliğim olmasına ragmen pozitif çıktı. 3 yerde yaptırdım ikisi pozitif diğeri negatif hangisine güveneceğini şaşırıyor
Ne gibi şeyler cnm bn kürtaj olmadım düşüktü yapmadımValla canım poztıf cıkmasının baska sebeplerı da olabılırmıs sanırım, netten bır bak ıstersen, benım bır kımyasal dusuk bır bos gebelık oldu ıkısınde de negatıf cıktı. Haftaya kontrole gıttıgımde yıne sorucam herhangı bırsey yapılacakmıs dogumdan once dıye
Ne gibi şeyler cnm bn kürtaj olmadım düşüktü yapmadım
Yok cnm olmadım. Doktor tekrarlat testini dediValla tam bılemıyorum ama hastanede yapılan bır ıslem sonrası kanına pozıtıf antıkor gecmıs olabılır, doktorun ne dedı sana, hamıle kalmadan ıgne oldunmu sen
Benim de dundu kontrolum. 21+3 deyiz 460 gr mis bizim paşa da.Kızlar bebekleriniz kaç gram oldular :) ben cuma günü gittiğimde 21 haftalıktı 480 gr olmuş yavrum![]()
Ben de o yüzden almadım.kaç kilo alacağımız belli değil.ne kadar şişeceğimi tahmin edemem.o yüzden almadım.baya da Pahalı.yazık olmasın dedim.Canım geceligin bedenine nasıl karar verdin. Ne olacağım belli olmaz diye alamıyorum ben
Bizim kan uyuşmazlığımız var canımKızlar aranızda kan uyuşmazlığı olan var mı
kırmızı olan çantayı mı tercih ettin canım fiyatı 50 tl sanırım internette? Ben de bebek arabasını chicco aldım kırmızı o çanta da uyumlu olur diye düşünüyorum. Çantanın kalitesini merak ediyorum içindeki ürünler için güzel yorumlar vardı özellikle pişik kreminden memnun kalmışlar.kızlar yine birşey daha almış bulunuyorum. elime elince kalitesinden bahsederim. chicco nun bebek bakım setini aldım. yanında çantası hediye oldu gibi. çok sevindim. içinde bebe şampuanı,yağı,pişik kremi,sabunu ve ıslak mendili var.
28. Haftada test pozitif de çıksa negatifte olsa iğne önlem amaçlı yapılıyor,doğumdan sonra bebekte pozitifse bir iğne daha yapılıyor diye biliyorum canımEvet bir kez yapıldı negatif çıktı. 28.haftada tekrar yapılacak pozitif çıkarsa iğne yapılacak diye biliyorum canım