2016 Şubat Anneleri

Allah korumus cnm yaa..cok korkarim bende bu disarda bayilmalardan..bende kulagima kupe yapicam bunu
bu olaydan sonra tek basima disari cikma korkusu olusur mu bilmem inslh olmaz .. kesinikle cnm cantanda su ve cikolata olsun nereye gidersen git ben artik oyle yapicam

Yataginda mi bi sorun var acaba? Ben bi sure misafir odamda yatmistim ordaki yatak da iyi ama kendi yatagim cok daha iyi. Digerinde daha karnim cikmadan agrilarim baslamisti kendi yatagimda hala agrim olmuyor cok sukur
Her zamanki yatağım canım hamile kalmadan önce öyle bi problem yoktu çok rahat yatıyordum bu son iki haftadir öyle bi sorun yaşıyorum ne yapacam bilemiyorum

Hamilelik hormonları canım ne yaparsan yap seni ele geçiriyor :KK43: eşin sana musamaha gösterir merak etme

Çok güzel bende ilk oğluma bu tarz bi oda almıştım. Kızınmı olacak oğlunmu? Oğlan için gayet yeterli.. kız için de yeter diye düşünüyorum. En kötü ihtimalle bazı elbiseleri kendi gardrobuna asarsın..

Canım büyük dolap yerine küçük bir dolap yeterli olur sana.. ilerde ayırman gerekecek. O zaman münasip bişey bulursun. Ayrıca ayırsanda endişelenme bebişi çok rahat duyuyorsun. Bazende ondan önce uyanıyorsun İki dk sonra aglıyor uyanıyor. Bence Allah uyandırıyor .

canım illa sola yatman gerekmiyor. Zaten hep aynı tarafa yatamazsında.. eger olurda bebek rahatsız olursa sana hissetiriyor izin vermiyor zaten. Kendini çok kasma. Ben her türlü yattım saga yattım tekmelerse sola döndüm arada sırt üstü bazen yarım yüzüstü.. çocuğum sapasaglam doğdu.. bundada öyle yapıyorum. Bazen sola yatarken tekmeliyor saga dönüyorum. Ama büyükçe bir yastığı bacak arana koymanı tavsiye ederim. Acayip rahat uyuyorsun. bacak arana koyup sanki bacak bacak üstüne atar gibi yap . Eminim rahat bir pozisyon yakalarsın :KK66: :KK66:
Teşekkür ederim canım evet sadece sola yatmiyorum normalde yüzüstü uyumaya bayılırım şimdi o yüzden zorlamıyorum. Bacak arama yastık koyup yan yatmaya çalışıyorum gene de sırt ağrısı oluyor:(

gunaydin kizlar :) size dun basima geleni anlatayim sizde kendinize dikkat edin . esim nobetciydi sikintidan patladim evde markete gideyim en azindan vakit gecsin dedim demez olaydim . markette kasada bayilmisim :KK43: ilk defa basima geldi baya korktum . yoruldugumu hissettim oturcak biyerde yoktu hadi kasayi halledeyim otururum die tuttum kendimi ama malesf oyle olmadi benden tavsiye yoruldugunuzu hissettiginizde lutfen 2 dk otuturum ve su icin .inslhh hic biriniz bu yasadiigimi hic biriniz yasamazsiniz. ( DOKTORUMU ARADIM hemen agrin vaar mi diye sordu ve kanamam olup olmadigini kontrol etmemi istedi cok sukur ikiside yoktu )
Çok geçmiş olsun canım aman dikkat et şimdi nasılsın?

Her zamanki yatağım canım hamile kalmadan önce öyle bi problem yoktu çok rahat yatıyordum bu son iki haftadir öyle bi sorun yaşıyorum ne yapacam bilemiyorum
Artik her firsatta uzanip ayaginin altina yuksek bi seyler koy. Karninla bacaklarin arasi yaklasik 90derece olacak. Iyi gelir. Bi de daha yeni bi ark. Yazmisti az topuklu ayakkabi giymek gerekiyormus ben okulda dolgu topuklularimi giymeye baslicam tekrar belki daha iyi olur

Valla o konuyu arastirmadim henuz ihtiyac duymamistim kizimda. Posete gore daha mi masrafli acaba? Belki de 6 ay sagip koycaz hic kullanmayadabiliriz ben kizimda posetleri oylece atmistim
Kaplar 4lu falandi. Posetten daha hesapli geldi bana

gunaydin kizlar :) size dun basima geleni anlatayim sizde kendinize dikkat edin . esim nobetciydi sikintidan patladim evde markete gideyim en azindan vakit gecsin dedim demez olaydim . markette kasada bayilmisim :KK43: ilk defa basima geldi baya korktum . yoruldugumu hissettim oturcak biyerde yoktu hadi kasayi halledeyim otururum die tuttum kendimi ama malesf oyle olmadi benden tavsiye yoruldugunuzu hissettiginizde lutfen 2 dk otuturum ve su icin .inslhh hic biriniz bu yasadiigimi hic biriniz yasamazsiniz. ( DOKTORUMU ARADIM hemen agrin vaar mi diye sordu ve kanamam olup olmadigini kontrol etmemi istedi cok sukur ikiside yoktu )
Cok gecmis olsun insallah bir daha tekrarlamaz. Benim de sık sık oluyor nabzim 120ye cikiyor tansiyonum dusuyor o yuzden cok fazla yalniz disari cikmiyorum is yerinde bile gozum karariyor :( banyoya da dikkat et. Bana doktor yalnizken banyoya girme, banyoda uzun sure kalma, sicak suyla banyo yapma dedi. Bir de fenalasinca nabzin duzelene kadar sol yanina yat dedi

Kizlar naber? Bende su aralar bi gerginlik soz konusu sizde de mi oyle yoksa biben mi

Kis gelmeden hasta oldum..grip oldum sanirim .gozumu acamiyorum usuyorum hapsiriyorum bogazlarimda aciyor..

Tünaydınnnn..Ben de gece 4 te yattım. O saate kadar gözümü bile kırpamıyorum. 10da da uyandim. Halsizim çok.

Kizlar naber? Bende su aralar bi gerginlik soz konusu sizde de mi oyle yoksa biben mi
Benimde özellikle geceleri aklıma doğum ve sonrası takılıyor resmen kuruyorum kafamda sonra uykularım kaçıyor sıkıntı basıyor düşünceden endişeliyim bugünler de hep bebeğimin hareketlerini hissetmek istiyorum acaba iyi mi diye paranoyak olucam bu gidişle :KK42:

Benimde özellikle geceleri aklıma doğum ve sonrası takılıyor resmen kuruyorum kafamda sonra uykularım kaçıyor sıkıntı basıyor düşünceden endişeliyim bugünler de hep bebeğimin hareketlerini hissetmek istiyorum acaba iyi mi diye paranoyak olucam bu gidişle :KK42:
Canim cok sukur kizimin haraketlerini hiss ediyorum insallah sen de cok yakin zamanda hiss edersin. Benim de ayrintili ultrasona gitmeme 2hafta var gercekden tedirginim bekle bekle sikildim. Bi de canimi sikan esimin yaninda tanidiklar ultrason kiz diye diye yok sende erkek olacak guzellestin falan demesi esim belli etmese de umutlandigini hiss ediyorum gerci kizini da cok seviyor ama oglu olmasini cok istiyodu onu oyle gorunce uzuluyorum. Insallah kizim dogduktan sonra Rabbim bize bi de erkek evlat verir de esimin su erkek bebek ozlemi sona erir)

Aynı durumdayız canım hemen hemen,ben doğum ve sonrasını düşünmüyorum şimdilik ama geceleri uyku bitti resmen zaten evlendiğimden beri çok düzenli değildi iyice gitti,birde kasık ve bel ağrısı çekiyorum çok geceleri sağdan sola dönmek bile çok zor geliyor birde kendimi dinliyorum çok hareket etmedi,az oynadı bugün diye

Kızlar gördüğünüz beğendiğiniz mobilya mağazası falan var mı? Bebek odası takımı için. almasam bile gidip göreyim istiyorum hazır ağırlaşmadan gezebiliyorken.

kizlar bizim bebişler şubat ta olacak lar inşallah ilk 3 ay soguk olacaği için
bebek kiyafetlerinin hepsini kalin kişlik mi almaliyiz ince almaya gerek var mi bilemedim ?
siz neler düşünüyorsunuz bu konuda :KK64:

Back
X