- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
İnternet sitesine baktım canım kampanya devam ediyo modeller de var orda fiyatlarıda bakabilirsin almak istediklerine hesabını yapabilirsin. Erken oldu evet fakat benim ilk bebegim ve ben kaçırmak istemedim odayı kampanya sınırlı diye.. Elimde olan parada harcansın istemedim ve Allahım korusun bebeğimin gelişimi iyiydi bizim beklemediğimiz anda geldi Allahım verdiyse vardır sebebi dedik bizi terk edecegine inanmadık şayet Allahım korusun birsey olsada yine anne olmayı düşünürdüm ben korunurken ve hazır değilken oldu ama bunun hazır olmakla bir ilgisi yokmuş aslında onun varlıgını ve onu taşıdıgını öğrendikten sonra hazır oluyormuş insan bu yüzden ben gözüm kapalı aldım :)Canım ben bıraz garantıcıyım ondan almadım henuz, bır de cok erken hazırlık yapmak ıyı degıl derler bende ona ınandım ama sen cok ıyı yapmıssın erken almakla kampayadan. Bakalım haftaya belkı elıme para gecebılır o zaman bakarım. Buyuyen besık bakıcam ben de en az 6 yasına kadar yanı okula kadar yatsın dıye. Bakalım umarım dedıgın gıbı kampanya olur ben gıttıgımde