2016 Şubat Anneleri

Kiz olmasina degil de tahminlerinin tutmamasina bozulan da var kayinvalidem ins. Bi kiz bi erkek olur ama ben ikisini de erkek hissediyorum benim 6.hissim kuvvetlidir falan diye herkese soyledi soylemedigi kalmadi ikisi de kiz diyince ama ben oyle hissediyorum hala diyor

Kız erkek ayrımı da neyin nesi arkadaş??? Hepsini doğuran kadın değil sanki hele kayınvalideler falan şaka gibiler. Sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun meleklerimiz inş.

Selam Subat anneleri nasilsinizz :)
Devlet hastanesindeki doktor 11 gun once cinsiyete erkege benziyor dedi. Cuma gunu ayrintili ultrasona girecegim bu arada ikili ve uclu testlerimi yaptirmadim. Ayrintilida hersey belli oluyormu Allah korusun herhangi bir engeli olup olmadigi gibi? Yaptiran anneler nelere bakiorlar soylermisiniz ☺

Ben ayrıntılı ultrasonda çok kararsızım. İkili ve Üçlü testler temiz çıktı.. Bebeğin gelişimi iyi.. Benim vitamin ve kan değerlerim bile düzene girdi hamilelikten sonra.. Bi gönlüm yaptırma kafa kurcalama bak herşey yolunda diyor bi gönlümde tedbirsiz olma Tedbir srndrn takdir Allahtan diyor. Çok kararsızım

Cok fazla tulum almayin bence. Alt ust ayri alin. Hem hediye olarak cok geliyor hem de cocuk cok fazla giyemiyor ayaklarini kasiyor. Hosunuza giden olursa da en axindan patiksiz olanlardan alin patigi ayri girdirirsiniz

Bence ikiliyi ucluyu yaptirmaya gerek yok ayrintili daha guvenilir ben icim rahat etsin diye ikiliyi de yaptirdim ayrintiliya da girdim tum organlarina bakildi tedbir bizden takdir Allah.tan

Sonradan aklima geldi hamile kuloduyla ilgili bi sey sorulmustu hamileligimde cok fazla ihtiyac duymamistim ama sezeryan sonrasi digerleri tam dikis yerine denk gelirken hamile k.yla cok rahat etmistim yani hamilelik yerine sonrasinda daha cok kullanmistim belki isinize yarar diye paylasmak istedim

Bence ikiliyi ucluyu yaptirmaya gerek yok ayrintili daha guvenilir ben icim rahat etsin diye ikiliyi de yaptirdim ayrintiliya da girdim tum organlarina bakildi tedbir bizden takdir Allah.tan
Aynen canm bende öyle düşünüyorum.. Herşeyden Allahtan hasta da olabilir bebeğim Allah ne verirse ona razıyız en azından bilgimiz olur olabildiğince erken müdahale edilir

Aynen canm bende öyle düşünüyorum.. Herşeyden Allahtan hasta da olabilir bebeğim Allah ne verirse ona razıyız en azından bilgimiz olur olabildiğince erken müdahale edilir
Fiyat alabildin mi canım ayrıntılı için

Benimki oyle degil cok sukur o aksine kiz guzel diyor kb istiyodu adam erkek torun istiyor iki oglundan da kiz geldi

Zaten icine pamuklu seyler giydirmek lazim. Kat kat giydirince daha sicak tutar
Evet haklısın canım öyle yapacagım bende inş.
Canım kalbine bakıyor kalbe giden damarlara bakıyor. Böbrekleri ölçüyor idrar yolları na bakıyor parmakları sayıyor tammı diye. Beynine beyinciğine bakıyor bir tıkanıklık falan varmı diye...
canım detaylı farklı birşey ama iç organlarını kontrol ediyor ölçüyor büyüklüğüne bakıyor bunlar önemli.. arkadaşımın bebişinde idrar yollarında tıkanıklık çıkmıştı doğar doğmaz ilaç tedavisi yaptılar. İyiki erken farkedilmiş yoksa kolay kolay ortaya çıkmazdı dediler. ablamın bebegindede kalbinde delik vardı. Doğunca ona göre bilgilendiriyorlar yapman gerekenlrri soyluyorlar. (kesinlikle çok aglatmayacaksın morarmayacak çok aglarsa hemen suya sok rahatlasın falan) Bunlar için detaylı gerekli canım..

Ayy gerçekten mii Bunları duymamıştım hiç

Ayy gerçekten mii Bunları duymamıştım hiç
İlla çıkacak diye bir durum yok tabiki ama olurda bir problem varsa öğrenmiş oluyorsun. Ablamın bebegindeki kalpte delik çok önemli değildi Allahtan 2 yaşına gelene kadar kapandı. Şimdi problemi yok. Ama bence detaylı mutlaka aptırılmalı canım

Iyi aksamlar..cok fena usutmusum heryerim sac diplerim aciyor..burun tikanikligi hapsirma bogaz agrisi..gripte olduk insallah bebise bi etkisi olmaz ilacta alamiyorum
Ihlamur iç cnm burun içinde bir su bardağı ılık suya yarım çay kaşığı tuz at burnuna çek

Sadece midem çok kötü tamamı gaz dolu gibi yemek yemesemde acıkmıyorum. Bayagı bi rahatsız ediyor beni ne yspacagım bilmem... sen nasılsın?
İyim şükür öksürük dışında. Kızlar kemik suyu içiyormusun uz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…