Kiz olmasina degil de tahminlerinin tutmamasina bozulan da var kayinvalidem ins. Bi kiz bi erkek olur ama ben ikisini de erkek hissediyorum benim 6.hissim kuvvetlidir falan diye herkese soyledi soylemedigi kalmadi ikisi de kiz diyince ama ben oyle hissediyorum hala diyorCanım benimde kızım olucak nasipse hareketlerini bende bir aya yakındır hissediyorum ama takıntı yaptğm konu bi gün az hissetsem hemen uzanıp bekliyorum hareket etmesini banada cinsiyeti öğrenmeden önce hep erkek dediler göbüşüm çok sivrildi diye ama ben hiç takmadım söylenenleri hatta kendi yengemde hep erkek bekliyordu kız diyince hıı iyi hayırlısı olsun diye tuhaf bi yüz ifadesiyle konuştu gelde sinir olma böylelerine Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallah
Cok fazla tulum almayin bence. Alt ust ayri alin. Hem hediye olarak cok geliyor hem de cocuk cok fazla giyemiyor ayaklarini kasiyor. Hosunuza giden olursa da en axindan patiksiz olanlardan alin patigi ayri girdirirsiniz0-3 aylıklardan uzun ve ayaklı tulumlardan almak yeterlı bence. Zaten bebek odası sıcak olacagı ıcın dısarısı soguk da olsa farketmez. Bır de bebeklerı oyle cok sarıp sarmalamamak lazım, bence hem kısa kollu hem uzun kollu almalı.
Bence ikiliyi ucluyu yaptirmaya gerek yok ayrintili daha guvenilir ben icim rahat etsin diye ikiliyi de yaptirdim ayrintiliya da girdim tum organlarina bakildi tedbir bizden takdir Allah.tanBen ayrıntılı ultrasonda çok kararsızım. İkili ve Üçlü testler temiz çıktı.. Bebeğin gelişimi iyi.. Benim vitamin ve kan değerlerim bile düzene girdi hamilelikten sonra.. Bi gönlüm yaptırma kafa kurcalama bak herşey yolunda diyor bi gönlümde tedbirsiz olma Tedbir srndrn takdir Allahtan diyor. Çok kararsızım
Aynen canm bende öyle düşünüyorum.. Herşeyden Allahtan hasta da olabilir bebeğim Allah ne verirse ona razıyız en azından bilgimiz olur olabildiğince erken müdahale edilirBence ikiliyi ucluyu yaptirmaya gerek yok ayrintili daha guvenilir ben icim rahat etsin diye ikiliyi de yaptirdim ayrintiliya da girdim tum organlarina bakildi tedbir bizden takdir Allah.tan
Fiyat alabildin mi canım ayrıntılı içinAynen canm bende öyle düşünüyorum.. Herşeyden Allahtan hasta da olabilir bebeğim Allah ne verirse ona razıyız en azından bilgimiz olur olabildiğince erken müdahale edilir
Benimki oyle degil cok sukur o aksine kiz guzel diyor kb istiyodu adam erkek torun istiyor iki oglundan da kiz geldiKiz olmasina degil de tahminlerinin tutmamasina bozulan da var kayinvalidem ins. Bi kiz bi erkek olur ama ben ikisini de erkek hissediyorum benim 6.hissim kuvvetlidir falan diye herkese soyledi soylemedigi kalmadi ikisi de kiz diyince ama ben oyle hissediyorum hala diyor
Aradm ama ulaşamadım kimseye hafta sonu olduğu için galiba.. yarın tekrar deniycem şansımı :).. Senin görüştüğün biyer oldumuFiyat alabildin mi canım ayrıntılı için
Iyi aksamlar..cok fena usutmusum heryerim sac diplerim aciyor..burun tikanikligi hapsirma bogaz agrisi..gripte olduk insallah bebise bi etkisi olmaz ilacta alamiyorumİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız
Evet haklısın canım öyle yapacagım bende inş.Zaten icine pamuklu seyler giydirmek lazim. Kat kat giydirince daha sicak tutar
Canım kalbine bakıyor kalbe giden damarlara bakıyor. Böbrekleri ölçüyor idrar yolları na bakıyor parmakları sayıyor tammı diye. Beynine beyinciğine bakıyor bir tıkanıklık falan varmı diye...Selam Subat anneleri nasilsinizz :)
Devlet hastanesindeki doktor 11 gun once cinsiyete erkege benziyor dedi. Cuma gunu ayrintili ultrasona girecegim bu arada ikili ve uclu testlerimi yaptirmadim. Ayrintilida hersey belli oluyormu Allah korusun herhangi bir engeli olup olmadigi gibi? Yaptiran anneler nelere bakiorlar soylermisiniz ☺
canım detaylı farklı birşey ama iç organlarını kontrol ediyor ölçüyor büyüklüğüne bakıyor bunlar önemli.. arkadaşımın bebişinde idrar yollarında tıkanıklık çıkmıştı doğar doğmaz ilaç tedavisi yaptılar. İyiki erken farkedilmiş yoksa kolay kolay ortaya çıkmazdı dediler. ablamın bebegindede kalbinde delik vardı. Doğunca ona göre bilgilendiriyorlar yapman gerekenlrri soyluyorlar. (kesinlikle çok aglatmayacaksın morarmayacak çok aglarsa hemen suya sok rahatlasın falan) Bunlar için detaylı gerekli canım..Ben ayrıntılı ultrasonda çok kararsızım. İkili ve Üçlü testler temiz çıktı.. Bebeğin gelişimi iyi.. Benim vitamin ve kan değerlerim bile düzene girdi hamilelikten sonra.. Bi gönlüm yaptırma kafa kurcalama bak herşey yolunda diyor bi gönlümde tedbirsiz olma Tedbir srndrn takdir Allahtan diyor. Çok kararsızım
Ayy gerçekten miicanım detaylı farklı birşey ama iç organlarını kontrol ediyor ölçüyor büyüklüğüne bakıyor bunlar önemli.. arkadaşımın bebişinde idrar yollarında tıkanıklık çıkmıştı doğar doğmaz ilaç tedavisi yaptılar. İyiki erken farkedilmiş yoksa kolay kolay ortaya çıkmazdı dediler. ablamın bebegindede kalbinde delik vardı. Doğunca ona göre bilgilendiriyorlar yapman gerekenlrri soyluyorlar. Bunlar için detaylı gerekli canım..
Çok geçmiş olsun canım dikkat et kendineIyi aksamlar..cok fena usutmusum heryerim sac diplerim aciyor..burun tikanikligi hapsirma bogaz agrisi..gripte olduk insallah bebise bi etkisi olmaz ilacta alamiyorum
Sadece midem çok kötüİyi akşamlar kızlar. Nasılsınız
İlla çıkacak diye bir durum yok tabiki ama olurda bir problem varsa öğrenmiş oluyorsun. Ablamın bebegindeki kalpte delik çok önemli değildi Allahtan 2 yaşına gelene kadar kapandı. Şimdi problemi yok. Ama bence detaylı mutlaka aptırılmalı canımAyy gerçekten miiBunları duymamıştım hiç
Ihlamur iç cnm burun içinde bir su bardağı ılık suya yarım çay kaşığı tuz at burnuna çekIyi aksamlar..cok fena usutmusum heryerim sac diplerim aciyor..burun tikanikligi hapsirma bogaz agrisi..gripte olduk insallah bebise bi etkisi olmaz ilacta alamiyorum
İyim şükür öksürük dışında. Kızlar kemik suyu içiyormusun uzSadece midem çok kötütamamı gaz dolu gibi yemek yemesemde acıkmıyorum. Bayagı bi rahatsız ediyor beni ne yspacagım bilmem... sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?