- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Bebekleri sürekli hissediyor Muş'unuz benim çok olmuyo Zaman Zaman artıyoHer zamanki yatağım canım hamile kalmadan önce öyle bi problem yoktu çok rahat yatıyordum bu son iki haftadir öyle bi sorun yaşıyorum ne yapacam bilemiyorum
amiin canim benimde başimda böyle bir durum var eşim ilk bebeğini erkek olsunCanim cok sukur kizimin haraketlerini hiss ediyorum insallah sen de cok yakin zamanda hiss edersin. Benim de ayrintili ultrasona gitmeme 2hafta var gercekden tedirginim bekle bekle sikildim. Bi de canimi sikan esimin yaninda tanidiklar ultrason kiz diye diye yok sende erkek olacak guzellestin falan demesi esim belli etmese de umutlandigini hiss ediyorum gerci kizini da cok seviyor ama oglu olmasini cok istiyodu onu oyle gorunce uzuluyorum. Insallah kizim dogduktan sonra Rabbim bize bi de erkek evlat verir de esimin su erkek bebek ozlemi sona erir)
Canım benimde kızım olucak nasipse hareketlerini bende bir aya yakındır hissediyorum ama takıntı yaptğm konu bi gün az hissetsem hemen uzanıp bekliyorum hareket etmesini banada cinsiyeti öğrenmeden önce hep erkek dediler göbüşüm çok sivrildi diye ama ben hiç takmadım söylenenleri hatta kendi yengemde hep erkek bekliyordu kız diyince hıı iyi hayırlısı olsun diye tuhaf bi yüz ifadesiyle konuştu gelde sinir olma böylelerine Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallahCanim cok sukur kizimin haraketlerini hiss ediyorum insallah sen de cok yakin zamanda hiss edersin. Benim de ayrintili ultrasona gitmeme 2hafta var gercekden tedirginim bekle bekle sikildim. Bi de canimi sikan esimin yaninda tanidiklar ultrason kiz diye diye yok sende erkek olacak guzellestin falan demesi esim belli etmese de umutlandigini hiss ediyorum gerci kizini da cok seviyor ama oglu olmasini cok istiyodu onu oyle gorunce uzuluyorum. Insallah kizim dogduktan sonra Rabbim bize bi de erkek evlat verir de esimin su erkek bebek ozlemi sona erir)
geçmiş olsun canim kendine ve bebişine dikkat etKis gelmeden hasta oldum..grip oldum sanirim .gozumu acamiyorum usuyorum hapsiriyorum bogazlarimda aciyor..
inşallah canim havalar sogudu bianda hava değişikliğinde olmuştur geçer merak etme_Minnur_ sagol canim.dun birden oldu ya..salgin sanirim 3 yasinda oglumda oksuruyo bana gore iyi ama insallah oda kötulemez .
Ay evet bi de bana ayrintili ultrasonda cinsiyyet yuzde yuz belli olur demezmiamiin canim benimde başimda böyle bir durum var eşim ilk bebeğini erkek olsun
istiyordu ama kizimiz olacak inşallah ben şimdiden kiz bebek eşyalarina bakiyorum eşim erken
daha diyo hefesimi bianda kiriveriyo
ben inaniyorum kizlarini çook sevecekler hem kizlar babalarina daha düşkün oluyolar...
Ay benimki de garip karsilamisti sonra alismaya basladi gerci su aralara takdi da ultrason yanlis soyler meselesine sevecekler kizlarin insallahCanım benimde kızım olucak nasipse hareketlerini bende bir aya yakındır hissediyorum ama takıntı yaptğm konu bi gün az hissetsem hemen uzanıp bekliyorum hareket etmesini banada cinsiyeti öğrenmeden önce hep erkek dediler göbüşüm çok sivrildi diye ama ben hiç takmadım söylenenleri hatta kendi yengemde hep erkek bekliyordu kız diyince hıı iyi hayırlısı olsun diye tuhaf bi yüz ifadesiyle konuştu gelde sinir olma böylelerine Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallah
aynen katiliyorum benim için de önemli olan saglikli hayirli olmasi...Ya buarada kizmis erkekmis insanlara ne ya.Allahu Teala dan gelene karsi cikmak olur bu dudak büzüp hii kizmi olsun vs cok yazik..en onemlisi saglikli ve hayirli evlat olmalari degilmi ..bir sacinin telini dahi yaratmaya muktedir olmayan insanoglu cok nankör..bu sozlerim etrafinizda konusanlar icin arkdslar yanlis anlasilmasin
Canım haklısın ama arkadasın da dedıgı gıbı nevresım takımı, yatagı derken gene yakın bır fıyat olacak. Bakalım cılek mobılyadakı ındırıme yetısebılırsem begendıgım sade takımı 2500e alabılırım. Zaten bunun dısında rahat bır kanepe ve kıtaplıga da ıhtıyacım var o yuzden cok para veremem. Esım doktoraya calıstıgında su ankı mevcut eskı kıtaplıgı ve calısma masasını odadan cıkarıcaz ama onun kıtapları ıcın salona bı kıtaplık alıcam. Bebek odasına da kendım ıcın kanepe. Bakalım kasım sonunda helletmıs olurum hepsını sanırımBir kaç ay önce yazmışım bir kaç hafta önceydi o Canım ben baya yer gezdim kalite olarak tereddüt etme derim piyasaya göre baya da uygun olduğu ıcın neden 2000 e 1600 e almak varken aynı odaya 3500 vereceksin ki daha ne ihtiyaçlarımız var :) Yolun uzakmış baya ama olsun almaya git direk ölcülerinle. Umarım içine sinen olurozka82
Haklosin tatlim ama bu cinsiyyet ayrimini insanlarin kafalarinda silmek mumkun degil isteYa buarada kizmis erkekmis insanlara ne ya.Allahu Teala dan gelene karsi cikmak olur bu dudak büzüp hii kizmi olsun vs cok yazik..en onemlisi saglikli ve hayirli evlat olmalari degilmi ..bir sacinin telini dahi yaratmaya muktedir olmayan insanoglu cok nankör..bu sozlerim etrafinizda konusanlar icin arkdslar yanlis anlasilmasin
Aynıyız canım bende az hissettiğim günlerde hemen uzanıp bekliyorum hareket etmesini eğer yine etmezse yürüyorum yarım saat kadar yeniden uzanıp bekliyorum bukadar takmamam gerektiğini biliyorum doktorumlada konuştuk daha küçük düzenli hareket bekleme günde bi iki defa hissetmen onun iyi oldugunu gösterir dedi ama içim rahat etmiyo bi türlü artk herkesin dediği gibi artan hormonlar yüzünden sanırımAynı durumdayız canım hemen hemen,ben doğum ve sonrasını düşünmüyorum şimdilik ama geceleri uyku bitti resmen zaten evlendiğimden beri çok düzenli değildi iyice gitti,birde kasık ve bel ağrısı çekiyorum çok geceleri sağdan sola dönmek bile çok zor geliyor birde kendimi dinliyorum çok hareket etmedi,az oynadı bugün diye
kizlar bizim bebişler şubat ta olacak lar inşallah ilk 3 ay soguk olacaği için
bebek kiyafetlerinin hepsini kalin kişlik mi almaliyiz ince almaya gerek var mi bilemedim ?
siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Calısan olunca ıs hıc bıtmıyokı. Benım esımın bu aralar sehır dısında ısı cok oldugundan ben temızlıkde felan yalnızım. Dun hem temızlık hem utu derken canım cıktı bugunde markete gıttım posetlerı zor getırdım eve.Ve yine bir pazar günü. ve yine ben kendimi yoruyorum.bu pazar günleri ev işine kendimi cok kaptiriyorum.htta bazen unutup koltuk falan çekiyorum. offf yine yorgunluktan sizdim
Ne önemi varsa. Kız erkek ne fark eder ki sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun yeter evet cnm bazı insanlar böyle ne yazıkkıHaklosin tatlim ama bu cinsiyyet ayrimini insanlarin kafalarinda silmek mumkun degil iste
Geçmiş olsun canım benİmde en büyük korkum bugunaydin kizlar :) size dun basima geleni anlatayim sizde kendinize dikkat edin . esim nobetciydi sikintidan patladim evde markete gideyim en azindan vakit gecsin dedim demez olaydim . markette kasada bayilmisimilk defa basima geldi baya korktum . yoruldugumu hissettim oturcak biyerde yoktu hadi kasayi halledeyim otururum die tuttum kendimi ama malesf oyle olmadi benden tavsiye yoruldugunuzu hissettiginizde lutfen 2 dk otuturum ve su icin .inslhh hic biriniz bu yasadiigimi hic biriniz yasamazsiniz. ( DOKTORUMU ARADIM hemen agrin vaar mi diye sordu ve kanamam olup olmadigini kontrol etmemi istedi cok sukur ikiside yoktu )
Birde sırtındaki boşluğa ince bir minder koyarak yatmayı denesene baakalım agrıyacakmı yine.Teşekkür ederim canım evet sadece sola yatmiyorum normalde yüzüstü uyumaya bayılırım şimdi o yüzden zorlamıyorum. Bacak arama yastık koyup yan yatmaya çalışıyorum gene de sırt ağrısı oluyor
bende bilemedim ya ilk oğlumdan kalan penye bebiş kıyafetleri var. İine zıbın giydirerek onları giydirecegim küçükken battaniye sarmak kolay. Bakatım üşürse kalın kıyafetler alırım diyorum. Sen yeni alacaksan en minik kıyafetleri biraz kalınca al.. 3.6 ay kıyafetlerini penye alsanda olur.kizlar bizim bebişler şubat ta olacak lar inşallah ilk 3 ay soguk olacaği için
bebek kiyafetlerinin hepsini kalin kişlik mi almaliyiz ince almaya gerek var mi bilemedim ?
siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
Ben de 7de kizimin anneeeee diye sesiyle uyandimayni bennn 2 bucukta uyandim tekmelerle ben en son saat 6 idi uyudugumda 8 de yine tekmelerle uyandimm
Zaten icine pamuklu seyler giydirmek lazim. Kat kat giydirince daha sicak tutarGeçmiş olsun canım benİmde en büyük korkum buinş başımıza gelmez..
Birde sırtındaki boşluğa ince bir minder koyarak yatmayı denesene baakalım agrıyacakmı yine.
bende bilemedim ya ilk oğlumdan kalan penye bebiş kıyafetleri var. İine zıbın giydirerek onları giydirecegim küçükken battaniye sarmak kolay. Bakatım üşürse kalın kıyafetler alırım diyorum. Sen yeni alacaksan en minik kıyafetleri biraz kalınca al.. 3.6 ay kıyafetlerini penye alsanda olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?