2016 Şubat Anneleri

amiin canim benimde başimda böyle bir durum var eşim ilk bebeğini erkek olsun
istiyordu ama kizimiz olacak inşallah ben şimdiden kiz bebek eşyalarina bakiyorum eşim erken
daha diyo hefesimi bianda kiriveriyo
ben inaniyorum kizlarini çook sevecekler hem kizlar babalarina daha düşkün oluyolar...

Canım benimde kızım olucak nasipse hareketlerini bende bir aya yakındır hissediyorum ama takıntı yaptğm konu bi gün az hissetsem hemen uzanıp bekliyorum hareket etmesini banada cinsiyeti öğrenmeden önce hep erkek dediler göbüşüm çok sivrildi diye ama ben hiç takmadım söylenenleri hatta kendi yengemde hep erkek bekliyordu kız diyince hıı iyi hayırlısı olsun diye tuhaf bi yüz ifadesiyle konuştu gelde sinir olma böylelerine Rabbim herkese hayırlı evlat versin inşallah

_Minnur_ sagol canim.dun birden oldu ya..salgin sanirim 3 yasinda oglumda oksuruyo bana gore iyi ama insallah oda kötulemez .

Ya buarada kizmis erkekmis insanlara ne ya.Allahu Teala dan gelene karsi cikmak olur bu dudak büzüp hii kizmi olsun vs cok yazik..en onemlisi saglikli ve hayirli evlat olmalari degilmi ..bir sacinin telini dahi yaratmaya muktedir olmayan insanoglu cok nankör..bu sozlerim etrafinizda konusanlar icin arkdslar yanlis anlasilmasin

_Minnur_ sagol canim.dun birden oldu ya..salgin sanirim 3 yasinda oglumda oksuruyo bana gore iyi ama insallah oda kötulemez .
inşallah canim havalar sogudu bianda hava değişikliğinde olmuştur geçer merak etme
oglun mu var maşallah allah bağişlasin bebeğin cinsiyeti belli mi?

Ve yine bir pazar günü. ve yine ben kendimi yoruyorum.bu pazar günleri ev işine kendimi cok kaptiriyorum.htta bazen unutup koltuk falan çekiyorum. offf yine yorgunluktan sizdim

Ay evet bi de bana ayrintili ultrasonda cinsiyyet yuzde yuz belli olur demezmi ben de bak kizimizi uzuyorsun dedim adami pisman etdim

Ay benimki de garip karsilamisti sonra alismaya basladi gerci su aralara takdi da ultrason yanlis soyler meselesine sevecekler kizlarin insallah

aynen katiliyorum benim için de önemli olan saglikli hayirli olmasi...

Canım haklısın ama arkadasın da dedıgı gıbı nevresım takımı, yatagı derken gene yakın bır fıyat olacak. Bakalım cılek mobılyadakı ındırıme yetısebılırsem begendıgım sade takımı 2500e alabılırım. Zaten bunun dısında rahat bır kanepe ve kıtaplıga da ıhtıyacım var o yuzden cok para veremem. Esım doktoraya calıstıgında su ankı mevcut eskı kıtaplıgı ve calısma masasını odadan cıkarıcaz ama onun kıtapları ıcın salona bı kıtaplık alıcam. Bebek odasına da kendım ıcın kanepe. Bakalım kasım sonunda helletmıs olurum hepsını sanırım

Haklosin tatlim ama bu cinsiyyet ayrimini insanlarin kafalarinda silmek mumkun degil iste

Aynıyız canım bende az hissettiğim günlerde hemen uzanıp bekliyorum hareket etmesini eğer yine etmezse yürüyorum yarım saat kadar yeniden uzanıp bekliyorum bukadar takmamam gerektiğini biliyorum doktorumlada konuştuk daha küçük düzenli hareket bekleme günde bi iki defa hissetmen onun iyi oldugunu gösterir dedi ama içim rahat etmiyo bi türlü artk herkesin dediği gibi artan hormonlar yüzünden sanırım

kizlar bizim bebişler şubat ta olacak lar inşallah ilk 3 ay soguk olacaği için
bebek kiyafetlerinin hepsini kalin kişlik mi almaliyiz ince almaya gerek var mi bilemedim ?
siz neler düşünüyorsunuz bu konuda

0-3 aylıklardan uzun ve ayaklı tulumlardan almak yeterlı bence. Zaten bebek odası sıcak olacagı ıcın dısarısı soguk da olsa farketmez. Bır de bebeklerı oyle cok sarıp sarmalamamak lazım, bence hem kısa kollu hem uzun kollu almalı.

Ve yine bir pazar günü. ve yine ben kendimi yoruyorum.bu pazar günleri ev işine kendimi cok kaptiriyorum.htta bazen unutup koltuk falan çekiyorum. offf yine yorgunluktan sizdim
Calısan olunca ıs hıc bıtmıyokı. Benım esımın bu aralar sehır dısında ısı cok oldugundan ben temızlıkde felan yalnızım. Dun hem temızlık hem utu derken canım cıktı bugunde markete gıttım posetlerı zor getırdım eve.

Geçmiş olsun canım benİmde en büyük korkum bu inş başımıza gelmez..
Birde sırtındaki boşluğa ince bir minder koyarak yatmayı denesene baakalım agrıyacakmı yine.
kizlar bizim bebişler şubat ta olacak lar inşallah ilk 3 ay soguk olacaği için
bebek kiyafetlerinin hepsini kalin kişlik mi almaliyiz ince almaya gerek var mi bilemedim ?
siz neler düşünüyorsunuz bu konuda
bende bilemedim ya ilk oğlumdan kalan penye bebiş kıyafetleri var. İine zıbın giydirerek onları giydirecegim küçükken battaniye sarmak kolay. Bakatım üşürse kalın kıyafetler alırım diyorum. Sen yeni alacaksan en minik kıyafetleri biraz kalınca al.. 3.6 ay kıyafetlerini penye alsanda olur.

Zaten icine pamuklu seyler giydirmek lazim. Kat kat giydirince daha sicak tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…