2016 Şubat Anneleri

ÖYLE İŞTE ADREM BAKALIM SEN KAÇTA GÖRDÜN KESEYİ BU ARADA VAJİNAL Mİ BAKTI...AYRICA ÇOOOK SEVİNDİM MERCİMEK İ GÖRMENEE

SUSUBEBEKBEKLİYOR ARKADASIM SEN BETA BAYAGI YÜKSEK SANIRIM ERKEN DÖLLENME
canım karından baktı az kaldı sonucun cıkmasını senın beta hızlı ılerlıyo canım masallahhh ıkı kattan cok daha fazla artmısss farkettınmı 244 den 700 e cıkmıs bu gıdısle benı gecersın sen

yarıdı dı mı gunun cnm

Ben pendikteyim canım ataşehir ümraniyeye yakın galiba dimi
eh ümraniyeyede çok yakın sayılmaz. ama pendik uzak biraz buraya malesef :/
umarım güvenebileceğin iyi bir doktor bulursun canım . henüz hiç gitmedin mi doktora sende

merhaba kızlar günaydın benimde bugün nerdeyse bütün belirtilerim kayboldu hala midemde bulanmıyor dr randevumuz haftaya cuma daha çok var tedirgin olmaya başladım

pazartesi doktora gidicem inşaellah. biraz geç gitmek istedim hem iyice yerleşsin hem keseyi göreyim istiyorm

ÖYLE İŞTE ADREM BAKALIM SEN KAÇTA GÖRDÜN KESEYİ BU ARADA VAJİNAL Mİ BAKTI...AYRICA ÇOOOK SEVİNDİM MERCİMEK İ GÖRMENEE

SUSUBEBEKBEKLİYOR ARKADASIM SEN BETA BAYAGI YÜKSEK SANIRIM ERKEN DÖLLENME
pazartesi doktora gidicem inşaellah. biraz geç gitmek istedim hem iyice yerleşsin hem keseyi göreyim istiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…