- 30 Haziran 2013
- 21.990
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.128
- 498
canım karından baktı az kaldı sonucun cıkmasını senın beta hızlı ılerlıyo canım masallahhh ıkı kattan cok daha fazla artmısss farkettınmı 244 den 700 e cıkmıs bu gıdısle benı gecersın senÖYLE İŞTE ADREM BAKALIM SEN KAÇTA GÖRDÜN KESEYİ BU ARADA VAJİNAL Mİ BAKTI...AYRICA ÇOOOK SEVİNDİM MERCİMEK İ GÖRMENEE
SUSUBEBEKBEKLİYOR ARKADASIM SEN BETA BAYAGI YÜKSEK SANIRIM ERKEN DÖLLENME
yarıdı dı mı gunun cnmInsallah canim amin.. ama ben son 2-3 gundur biraz umitsizlestim sonlara yaklastim ondanmi yoksa gercektenmi bebek tutunamadi bilemedim bugun kan testi yaptirsammi diyorum sonra bosver diyorum arda yaptir yoksada yasa bitsin diyorum yani kafa birmilyon
Cunartesi canimyarıdı dı mı gunun cnm
13 de hanı 12 ye cekmıstık ınsallah pozıtıftırrrr rabbım bunu senın ıcın hayırlı kılmıstır ınsallahhhhh yaaaCunartesi canim
Amin insallah canim ama cok korkuyorum13 de hanı 12 ye cekmıstık ınsallah pozıtıftırrrr rabbım bunu senın ıcın hayırlı kılmıstır ınsallahhhhh yaaa
çok ıyı anlıyorum senı cnm korkuyosun negatıfı gorcem dıye ama korkma pozıtıf ol pozıtıfı gör cnm lutfen korkmaAmin insallah canim ama cok korkuyorum
eh ümraniyeyede çok yakın sayılmaz. ama pendik uzak biraz buraya malesef :/Ben pendikteyim canım ataşehir ümraniyeye yakın galiba dimi
Saol canim benim iyiki varsinçok ıyı anlıyorum senı cnm korkuyosun negatıfı gorcem dıye ama korkma pozıtıf ol pozıtıfı gör cnm lutfen korkma
sen de ıyıkı varsın cnm benım bugun sımdı adetın kaçıncı gunu oluyoSaol canim benim iyiki varsin
Amin cnm.. bide stress yapmasaydim iidi de iste :) dua et banaohh maşallah sızeee bızım de sata göre 4+6bugun ama ultrason kagıdı 5+0 çıkardı bı gun onde yanı bakalımmm ne olacak rabbım sonumuzu hayretsın
ayy gercekten mı yaa. hangi hastane hangi doktor?Araştırıp git ben bi Dr denk geldim Ağlayarak çıktım muayene olmadım paramda geri aldım
Adetin 23. Gunu transferin 10. Gunundeyimsen de ıyıkı varsın cnm benım bugun sımdı adetın kaçıncı gunu oluyo
ederım cnm merak etmeAmin cnm.. bide stress yapmasaydim iidi de iste :) dua et bana
dha varmıs cnm bende hcgye baktım 850 cıktı 1000lerde olmalıydı dr yavas yukselıo ama ıyı dedı korktum bak sımdı ayyyyAdetin 23. Gunu transferin 10. Gunundeyim
Hayir Allah korusun bebisinin dogumuda gorecegiz insallahdha varmıs cnm bende hcgye baktım 850 cıktı 1000lerde olmalıydı dr yavas yukselıo ama ıyı dedı korktum bak sımdı ayyyy
ınsallah canım yaaaa nıye yavas yukseldı amaHayir Allah korusun bebisinin dogumuda gorecegiz insallah
pazartesi doktora gidicem inşaellah. biraz geç gitmek istedim hem iyice yerleşsin hem keseyi göreyim istiyormÖYLE İŞTE ADREM BAKALIM SEN KAÇTA GÖRDÜN KESEYİ BU ARADA VAJİNAL Mİ BAKTI...AYRICA ÇOOOK SEVİNDİM MERCİMEK İ GÖRMENEE
SUSUBEBEKBEKLİYOR ARKADASIM SEN BETA BAYAGI YÜKSEK SANIRIM ERKEN DÖLLENME
sen kaç haftalıksın canım bulantın ne zaman başladı merak ettimAma benim çok bulantim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?