- 16 Ekim 2013
- 2.737
- 2.591
- 333
- 37
Bağcılar hospitalist kadının adını hatırlamıyorumayy gercekten mı yaa. hangi hastane hangi doktor?
Maşallah canım inş kalp atışınıza duyarsın gümbür gümbürhoşbulduk canım aldık galıbaa yhaa kesyı gorduk ama cok mınık dahaa
canım karından baktı az kaldı sonucun cıkmasını senın beta hızlı ılerlıyo canım masallahhh ıkı kattan cok daha fazla artmısss farkettınmı 244 den 700 e cıkmıs bu gıdısle benı gecersın sen
ınsallah canım hcgye sımdı baktım yavas yukselıyor dr bı sorun yok yenı yerlesıyor atak yapar dedı ama ben telaşlandım yhaaMaşallah canım inş kalp atışınıza duyarsın gümbür gümbür
dusuk çıktı cnm yaaaa ufff yavas artıyo tedırgın oldum 850 cıktıMAŞALLAH TEYZESİ BENİM MERCİMEK E ÇIKTI MI SONUÇ
selamlar ara ara bakabiliyorum ama yazmadan geçemedimınsallah canım yaaaa nıye yavas yukseldı ama
selam canım kaçıncı haftadasın sen peki?dusuk çıktı cnm yaaaa ufff yavas artıyo tedırgın oldum 850 cıktı
4+6yım ben bugunselamlar ara ara bakabiliyorum ama yazmadan geçemedim
değerin artışı %60
selam canım kaçıncı haftadasın sen peki?
aramıza hosgeldın hayırlı olsun ınsallah degıldır de bebeklerımızı buyuturuzHepinizin bebiş lerine maşallah kızlar Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.. benim bugünkü testim biraz daha koyulasmis. İnşallah yine kimyasal geçirmem umutlu olmaya çalışıyorum.
canım beklemek zor geliyor inşallah bugün ben yarında sen duyarız pıt pıtlarıgünaydın canım ayyy hadi inşallah pıt pıt atar Bugün açılışı sen yap yarın da ben inşallah :) :) gideceğim kalp atışı için
İnşallah canimm, sende keseye gormussun çok çok sevindim sakin kötü düşünme olur mu canım değer artışı % 60 normal kabul ediliraramıza hosgeldın hayırlı olsun ınsallah degıldır de bebeklerımızı buyuturuz
ewet ama telaş yapıo ıste ınsan yaaaa bakalım ne olacak sabırlabeklıycez kese gorundukten sonra hcg degerı cok onemlı degıl demıstı bana bı hemsıreİnşallah canimm, sende keseye gormussun çok çok sevindim sakin kötü düşünme olur mu canım değer artışı % 60 normal kabul edilir
Evet canım hayırlısı ile keseyi gormussun bugün sevinme zamanin kendini strese sokmaewet ama telaş yapıo ıste ınsan yaaaa bakalım ne olacak sabırlabeklıycez kese gorundukten sonra hcg degerı cok onemlı degıl demıstı bana bı hemsıre
değerin normal gibi geldi bana içini ferah tut canım4+6yım ben bugun
ıyı tamam sıkıntı yapmıycam neyseeEvet canım hayırlısı ile keseyi gormussun bugün sevinme zamanin kendini strese sokma
adetin kaç gün gecikti canımmerhaba kızlar günaydın benimde bugün nerdeyse bütün belirtilerim kayboldu hala midemde bulanmıyor dr randevumuz haftaya cuma daha çok var tedirgin olmaya başladım
ayyy ıyı kı boyle soyledın cnmm yaaa bırılerının normal sıkıntı yok demesı ıyı oluyo bu durumlardaaadeğerin normal gibi geldi bana içini ferah tut canım
Evet canım hayırlısı ile keseyi gormussun bugün sevinme zamanin kendini strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?