Normal mış cnö o hr gebe de olurmuş. Ebem söyledi bn Tüylenme yi söyleyince daha dur kahverengi cizgi olacak dedievet aynen öyle o ne oluyor?
Geçmiş olsun canım benİmde en büyük korkum buinş başımıza gelmez..
Birde sırtındaki boşluğa ince bir minder koyarak yatmayı denesene baakalım agrıyacakmı yine.Sağol güzelim deneyecem
bende bilemedim ya ilk oğlumdan kalan penye bebiş kıyafetleri var. İine zıbın giydirerek onları giydirecegim küçükken battaniye sarmak kolay. Bakatım üşürse kalın kıyafetler alırım diyorum. Sen yeni alacaksan en minik kıyafetleri biraz kalınca al.. 3.6 ay kıyafetlerini penye alsanda olur.
Hemen hemen her gün hissediyorum canım bazen az bazen çok .Bebekleri sürekli hissediyor Muş'unuz benim çok olmuyo Zaman Zaman artıyo
Normal mış cnö o hr gebe de olurmuş. Ebem söyledi bn Tüylenme yi söyleyince daha dur kahverengi cizgi olacak dedi
Teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun yorulunca çok dikkate almıyoruz çoğu zaman. Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin bebislerimızi
Ben de hep emla kullanarak gidiyordum ama hamileyken kullanımı önerilmiyor diye kullanamıyorum o yüzden de ağda yaptıramıyorum canım çıkıyor acıdan ne yapcam bilmiyorum yaCanım su emla krem var ondan alsana agdaya gıtmeden. son aya kadar agdaya gıdebılırsın o sekılde
Ben kendım makıneyle alıyorum sımdı ama bundan sonra makıneyle orayı gormem zor cunku cok egılmek de zararlı karnıma baskı yapıyor. Ben hıc agdaya gıtmedım ckeınıyorum ama mecbur gıdıcem gıbı. Ya da tuy dokucu kremle alırım doguma kadar
canım ayrıntılı ultrason da suat aytaça gittim bir de eyüp hoca varmış ama çok yoğunmuş o suat hoca yı çok beğendim ben. fetal ekoda da başkent hastanesi kürşad hocaya gittim, bölüm başkanı işlerinde uzman ikisi de bir de her ihtimale karşı hülya dedeye gittim riskli gebeliklerde iyi olduğunu duydum ama kendi dr umu bırakmayı düşünmüyorum. mehmet erdeme gidiyorum normalde.tavsiyen nedir canim...
Yana yattığımda ya da sırt üstü daha çok hissediyorum titreme gibi ama sürekli değil tabiHemen hemen her gün hissediyorum canım bazen az bazen çok .yolculuktan sonra bi kere 2 gün hiç kıpırdamamisti. Yani bana hissetirecek kadar. Sende durumlar nasıl?
canım ankaradasın değil mi? Rabbim nasip ederse doğum koru da olacak hoca orayla anlaşmalıymış memnun musun? ne kdr süre önce gitmek lazım konuşmak lazım mı koruylaprof. dr. aydan biri 650 tl. ama ben koruda takip olunduğumdan 500 tl. usg aleti çok kaliteli .
canım erken doğum riskine karşı seni sık sık çağırmış bilinçli ve ilgili bir drun var ne kadar güzel. inşallah tam zamanında gelir annesi. :)Slm kızlar perşembe günü kontrolüm vardı ve dr. Rahim boyundaki mesafenin sınırda olduğunu bu haftada 2.5 ve 3 cm gibi olması gerektiğini söyledi bnmki 2.3 müş sınırda ce buda erken doğum riski var dwmktir dedi yatman lazımmış sürekli çık ciddi bi problem sürekli bumu ölçmem lazım dedi korkmaya başladım bnm ikizlerimde erken doğmuştu annesi gibi sabırsız bebişlerim var bnm inşallah bu vaktinde gelir korkuyorum bu sorunu yaşayan varmı aranızda
canım soyismini de yazayım eyüp ekici, herkes ikşsini tavsiye ediyor ayrıntılıda. eyüp ekici ve suat aytaç. ikisi de prof. ben 475 verdim suat aytaça ama yönlendirmeyle gittim normalde 550 miş. canım seni çok iyi anlıyorum... Senin için dua edicem... gönlünü ferah tutmaya çalış...tavsiyen nedir canim...
ben aydan biriyi bıraktım ama canım. ilk dr.umdu o. çok pahalı geldi. sonra meltem h. a geçtim. ama oda gidiyor. yani şuan koru ya da başka bir hasatanede iyi bir dr. arayışındayım. doğum vs. hiç konuşmadım şimdilerde canım.canım ankaradasın değil mi? Rabbim nasip ederse doğum koru da olacak hoca orayla anlaşmalıymış memnun musun? ne kdr süre önce gitmek lazım konuşmak lazım mı koruyla
canım ben de fetal eko çektirdim. kalp için çok detaylı bir araştırma beyine giden damarlara kadar bakıyorlar. şeker yüklemesine gelince benim dr karataya çok kızgın bazı tabib birlikleri lisansını bile iptal etmiş aslında. kardeşim de söylüyor millet karataya inanıp kolestrol ilacını bırakıyor hastaneye zor yetiştiriyorlar diyor. hoca bunların yaptıklarını avrupada amerikada 1930 lu yıllarda yapıyorlardı diyor. kendisi prof neden halen yapıyor anlamıyorum diyor. yasaklamaya çalışmışlar ama tvler reyting uğruna devam ediyorlarmış. dr mutlaka tavsiye ediyor bana şeker yüklemesini. önlem alınmazsa anne karnında ölüme kadar gidebiliyormuş 75 mg la yapılacak bana 2 hafta sonra İnşallah... ben tv dr larına inanmıyorum zaten saraçoğlunun tüp bebekle ilgili bir konuşmasını dinlemiştim adam her ay bir yumurta üretildiğini düşünüyor. o zaman konuyu tamamen bıraktım...Günaydın kızlar :)
Sabah sabah tüm geçmişi okudum alıntı yaptım cevap yazdım tam gönderirken telefon hata verdi hepsi gitti :) sinirlerim bozuldu :) tekrar yazmayı da gözüm yemedi valla telefonla çok zor oluyor :)
Ama Özet olarak sıkıntı yaşayan herkese geçmiş olsun. Gözleri kararan arkadaşlar bence şekeriniz çok düşüyor. Tansiyon düşmesi biraz daha farklı oluyor. O yüzden şekerinizi ani yükselten yiyeceklerden kaçının korkmayın bence bu süreçte çoğu kişinin yaşadığı şeyler bunlar. Hassas olduğumuz için hemen panik oluyoruz :) bebişler için korkuyoruz.
Bana gelince Perşembe günü fetal eko çekilecek bebişimin inş. Detaylıda bi sorun görülmedi bin şükür ama doktor ne olur ne olmaz diye istedi bu çok daha detaylı bir tetkikmiş.
Sonraki hafta da şeker yüklemesi var ama çok kararsızım. Doktorum asla ikna olmuyor hem ben kiloluyum hem anne ve babamda şeker var o yüzden kesinlikle yaptırman lazım diyor. Karatayı da dinledikçe bebeğim için üzülüyorum ne yapacağımı şaşırdım valla. Açlık kan şekerim en son 65 çıkmıştı oldukça düşük. O yüzden çok kararsızım gerçekten.
yok cnm ben mehmet erdeme gidiyorum. tüp bebk benimkisi dr um oydu devam ediyorum, seviyorum güveniyorum da her ay ne kadar gidersem gideyim 300 veriyorum 4 defa hatta 5 defa gittiğim de oldu 1 kez gittiğim de. koruda doğum yaptırıyormuş ama. korunun yeni doğan yoğun bakımı çok iyiymiş Rabbim nasip ederse orada doğum olacak benim.ben aydan biriyi bıraktım ama canım. ilk dr.umdu o. çok pahalı geldi. sonra meltem h. a geçtim. ama oda gidiyor. yani şuan koru ya da başka bir hasatanede iyi bir dr. arayışındayım. doğum vs. hiç konuşmadım şimdilerde canım.
sen aydan h. ya mı gidiyorsun sürekli ? risk mi var ?
hımmm anladım canım. orayla anlaşmalı. evet bende koruya çok güveniyorum dr.umda iyiydi ama gidiyor. ya onun peşinden başka hastaneye gidicem. ya da koruda başka bir dr. bulucam. ama büyük ihtimalle bende koruda başka dr. a geçicem gibi. epeyce övüyorlar yeni doğan vs. aydan biriye bağlı olması ayrıca iyi. kendisi perinatolog sonuçta bişi olsa sorumlu o olur. buna izin verecek biri değil. inşallah güzel olur her şey. benimrandevuma daha 20 gün var. ozamana kadar düşüncem bakalım .yok cnm ben mehmet erdeme gidiyorum. tüp bebk benimkisi dr um oydu devam ediyorum, seviyorum güveniyorum da her ay ne kadar gidersem gideyim 300 veriyorum 4 defa hatta 5 defa gittiğim de oldu 1 kez gittiğim de. koruda doğum yaptırıyormuş ama. korunun yeni doğan yoğun bakımı çok iyiymiş Rabbim nasip ederse orada doğum olacak benim.
senşn için de bebeğin için de hayırlı kararlar verdirsin Rabbim. inşallah sağlıkla sıhatle evlatlarımızı kucağımıza alıp sağlıkla sıhatle analı babalı büyütürüzhımmm anladım canım. orayla anlaşmalı. evet bende koruya çok güveniyorum dr.umda iyiydi ama gidiyor. ya onun peşinden başka hastaneye gidicem. ya da koruda başka bir dr. bulucam. ama büyük ihtimalle bende koruda başka dr. a geçicem gibi. epeyce övüyorlar yeni doğan vs. aydan biriye bağlı olması ayrıca iyi. kendisi perinatolog sonuçta bişi olsa sorumlu o olur. buna izin verecek biri değil. inşallah güzel olur her şey. benimrandevuma daha 20 gün var. ozamana kadar düşüncem bakalım .
amin canım hepimiz için inşallah :)senşn için de bebeğin için de hayırlı kararlar verdirsin Rabbim. inşallah sağlıkla sıhatle evlatlarımızı kucağımıza alıp sağlıkla sıhatle analı babalı büyütürüz
çok sağol canım . aynen yata yata hamileliği yarıladım resmen :)Cok gecmiss olsunn cnmm...bu arada hamileligide yarilamissin ::))
Hastaneden rapor alın gunde 7.5 saaten fazla calıstırılması sakıncalıdır dıye onu verın ve erken cıkın ıstenYaa kizlar benim sirket benim 7,5 calisma saatlerim konusunda yan ciziyor.. hala muhasebeden bir donus alamadim, normal sartlarda beni zaten daha uzun calistiramazlar oyle degil mi? Siz ne yaptiniz kizlar??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?