2016 Şubat Anneleri

Teşekkür ederim canım doğru söylüyorsun yorulunca çok dikkate almıyoruz çoğu zaman. Allah sağlıkla kucağımıza almamızı nasip eylesin bebislerimızi

Ayy bende bazen hiç dikkat etmiyorum. Ewde temizlik yapmıştım bi keresinde baya detaylı yapmıtım cam silmedim ama mutfak dolpalrını temizleyip toz alıp süpürüp silmiştim.. işten çıkıp ewe gittim saat 3 ten aksam 9 a kadar temzlik yaptım ve bu arada hiç oturup dinlenmedim hep ayaktyadım.. akşam otrdum ondan snra yerimden kalkamadım bacaklarım tutmadı belim ağrıdı çok kötydüm doktora gidicektim nerdeyse... sonra dedim aman aman yapmam bi daha temizlik falan.. yapsamda bu kadar ormam kendimi...

Ben de hep emla kullanarak gidiyordum ama hamileyken kullanımı önerilmiyor diye kullanamıyorum o yüzden de ağda yaptıramıyorum canım çıkıyor acıdan ne yapcam bilmiyorum ya

tavsiyen nedir canim...
canım ayrıntılı ultrason da suat aytaça gittim bir de eyüp hoca varmış ama çok yoğunmuş o suat hoca yı çok beğendim ben. fetal ekoda da başkent hastanesi kürşad hocaya gittim, bölüm başkanı işlerinde uzman ikisi de bir de her ihtimale karşı hülya dedeye gittim riskli gebeliklerde iyi olduğunu duydum ama kendi dr umu bırakmayı düşünmüyorum. mehmet erdeme gidiyorum normalde.

prof. dr. aydan biri 650 tl. ama ben koruda takip olunduğumdan 500 tl. usg aleti çok kaliteli .
canım ankaradasın değil mi? Rabbim nasip ederse doğum koru da olacak hoca orayla anlaşmalıymış memnun musun? ne kdr süre önce gitmek lazım konuşmak lazım mı koruyla

canım erken doğum riskine karşı seni sık sık çağırmış bilinçli ve ilgili bir drun var ne kadar güzel. inşallah tam zamanında gelir annesi. :)

tavsiyen nedir canim...
canım soyismini de yazayım eyüp ekici, herkes ikşsini tavsiye ediyor ayrıntılıda. eyüp ekici ve suat aytaç. ikisi de prof. ben 475 verdim suat aytaça ama yönlendirmeyle gittim normalde 550 miş. canım seni çok iyi anlıyorum... Senin için dua edicem... gönlünü ferah tutmaya çalış...

canım ankaradasın değil mi? Rabbim nasip ederse doğum koru da olacak hoca orayla anlaşmalıymış memnun musun? ne kdr süre önce gitmek lazım konuşmak lazım mı koruyla
ben aydan biriyi bıraktım ama canım. ilk dr.umdu o. çok pahalı geldi. sonra meltem h. a geçtim. ama oda gidiyor. yani şuan koru ya da başka bir hasatanede iyi bir dr. arayışındayım. doğum vs. hiç konuşmadım şimdilerde canım.
sen aydan h. ya mı gidiyorsun sürekli ? risk mi var ?

canım ben de fetal eko çektirdim. kalp için çok detaylı bir araştırma beyine giden damarlara kadar bakıyorlar. şeker yüklemesine gelince benim dr karataya çok kızgın bazı tabib birlikleri lisansını bile iptal etmiş aslında. kardeşim de söylüyor millet karataya inanıp kolestrol ilacını bırakıyor hastaneye zor yetiştiriyorlar diyor. hoca bunların yaptıklarını avrupada amerikada 1930 lu yıllarda yapıyorlardı diyor. kendisi prof neden halen yapıyor anlamıyorum diyor. yasaklamaya çalışmışlar ama tvler reyting uğruna devam ediyorlarmış. dr mutlaka tavsiye ediyor bana şeker yüklemesini. önlem alınmazsa anne karnında ölüme kadar gidebiliyormuş 75 mg la yapılacak bana 2 hafta sonra İnşallah... ben tv dr larına inanmıyorum zaten saraçoğlunun tüp bebekle ilgili bir konuşmasını dinlemiştim adam her ay bir yumurta üretildiğini düşünüyor. o zaman konuyu tamamen bıraktım...

yok cnm ben mehmet erdeme gidiyorum. tüp bebk benimkisi dr um oydu devam ediyorum, seviyorum güveniyorum da her ay ne kadar gidersem gideyim 300 veriyorum 4 defa hatta 5 defa gittiğim de oldu 1 kez gittiğim de. koruda doğum yaptırıyormuş ama. korunun yeni doğan yoğun bakımı çok iyiymiş Rabbim nasip ederse orada doğum olacak benim.

Yaa kizlar benim sirket benim 7,5 calisma saatlerim konusunda yan ciziyor.. hala muhasebeden bir donus alamadim, normal sartlarda beni zaten daha uzun calistiramazlar oyle degil mi? Siz ne yaptiniz kizlar??

hımmm anladım canım. orayla anlaşmalı. evet bende koruya çok güveniyorum dr.umda iyiydi ama gidiyor. ya onun peşinden başka hastaneye gidicem. ya da koruda başka bir dr. bulucam. ama büyük ihtimalle bende koruda başka dr. a geçicem gibi. epeyce övüyorlar yeni doğan vs. aydan biriye bağlı olması ayrıca iyi. kendisi perinatolog sonuçta bişi olsa sorumlu o olur. buna izin verecek biri değil. inşallah güzel olur her şey. benimrandevuma daha 20 gün var. ozamana kadar düşüncem bakalım .

senşn için de bebeğin için de hayırlı kararlar verdirsin Rabbim. inşallah sağlıkla sıhatle evlatlarımızı kucağımıza alıp sağlıkla sıhatle analı babalı büyütürüz

Yaa kizlar benim sirket benim 7,5 calisma saatlerim konusunda yan ciziyor.. hala muhasebeden bir donus alamadim, normal sartlarda beni zaten daha uzun calistiramazlar oyle degil mi? Siz ne yaptiniz kizlar??
Hastaneden rapor alın gunde 7.5 saaten fazla calıstırılması sakıncalıdır dıye onu verın ve erken cıkın ısten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…