2016 Şubat Anneleri

Yaa kizlar benim sirket benim 7,5 calisma saatlerim konusunda yan ciziyor.. hala muhasebeden bir donus alamadim, normal sartlarda beni zaten daha uzun calistiramazlar oyle degil mi? Siz ne yaptiniz kizlar??

Ben kurumsal bir şirkette çalıştığım için iznimde problem yaratmıyorlar. Ama zaten neredeyse 5 ay kaybın var, izin kullanmadan çalışmışsın. Daha fazla beklemeden internetten ilgili yasanın çıktısını alıp gösterebilirsin. Sonuçta tıpkı raporlu hastanın çalışması kadar şuç işliyorlar seni çalıştırmakla.

Bende kurumsal bir sirkette calisiyorum, ama isine gelene kurumsallar biraz.. tam maas donemi oldugu icin cok yogunlarmismis.. o degilde sinirlerim bozuldu. Nerden ciktisini alicam hic bir fikrim yok, ama simdi gorusmeye gidicem mudurun yanina.. bunlarin akli bu haftayida calistiralimda bana kalirsa uzattikca uzaticaklar.
Gecmistede zaten fazla saatleri odemeleri gerekiyor.. onun kacari yok.

Hastaneden rapor alın gunde 7.5 saaten fazla calıstırılması sakıncalıdır dıye onu verın ve erken cıkın ısten
Canim boyle birseye hic gerek kalmamali aslinda.. rapor alirsam o tarihten itibaren denicek gecmisteki fazla saatlere ne olucak??
Neyse muasebeciye ulastim, oda avukatina ulasicakmis vs derken 170'i aramaya ikna ettim bakalim ne diyecek

Canim boyle birseye hic gerek kalmamali aslinda.. rapor alirsam o tarihten itibaren denicek gecmisteki fazla saatlere ne olucak??
Neyse muasebeciye ulastim, oda avukatina ulasicakmis vs derken 170'i aramaya ikna ettim bakalim ne diyecek
Valla bende ozel sırkette calısıyorum yerı gelınce fazla mesaı de ıstıyolar. Gecmıste calıstıgım derken hamıle kaldıktan sonrasından mı bahsedıyorsun. Kanunen onları sana oderlermı bılmıyorum oyle bır ornek duymadım hıc

Gorucez canim, Valla 170'i aradigimda bana boyle soyledi :) ve bos yere soyleyecegini hic sanmiyorum ..

Gorucez canim, Valla 170'i aradigimda bana boyle soyledi :) ve bos yere soyleyecegini hic sanmiyorum ..
Oyle soyledılerse oderler o zaman. Ben de gunde 8 saat calısıyorum ama evden de calısıyorum bazen mesaıye de kalıyorum malesef

Yaa kizlar benim sirket benim 7,5 calisma saatlerim konusunda yan ciziyor.. hala muhasebeden bir donus alamadim, normal sartlarda beni zaten daha uzun calistiramazlar oyle degil mi? Siz ne yaptiniz kizlar??
Hamilelik sürecinde mi 7.5 saat.çıkarma durumu mu var.Ben kamuda çalışıyorum.

Ben henüz hiç bebeğin hareketlerini hissedemiyirum.ikinci hamilelikte daha erken hissedilir deniyor ya .19 haftadayim. Ama sanki hiç bişey yok içerde .

Oyle soyledılerse oderler o zaman. Ben de gunde 8 saat calısıyorum ama evden de calısıyorum bazen mesaıye de kalıyorum malesef
Ben 8,5 saat calisiyorum.. cok degil ama bir saat erken eve gitmek harika olur, ister istemez vucut cok yorgun dusuyor gun sonunda masa basi olmasina ragmen

Ben henüz hiç bebeğin hareketlerini hissedemiyirum.ikinci hamilelikte daha erken hissedilir deniyor ya .19 haftadayim. Ama sanki hiç bişey yok içerde .

Canım ben de 19-20 arasında hissettim. Ki herkeste farklı oluyor. O yüzden çok dert etme canım. Belki de hissediyorsun ama emin olamiyorsun.

Kızlar bn çok kararsızım bebiş e birşey alırken ne yapacam bilemedim

Kızlar ben de bir kaç gün önce renkli usg ye girdim ayrıntılıya. çok şükür hiç bir sorun çıkmadı. Tek yumurta ve ikisi de kız olduğu kesinleşti :) hareketlerim baya kısıtlandı çünkü hemen ağrılarim başlıyor. Sanırım bu aydan sonrası çok zorlucak beni. Elimden geldiğince eksiklerimizi tamamlamaya çalışıcam :)

Kizlar detayli ultrasonu üsküdar Anadolu Hastaneainde yaptiran var mi acaba bana yorumlarinizi bildirirmisiniz veya hastaneyi bilen var mi nasil ben son care buraya gidicem bu hafta yaptirmam gerekiyo artik

Ben tayin geldim geldiğim sırada hamileymisim is yerime alışamadım insanlara alışamadım herkes bi tuhaf psikolojik olarak iyi değilim ittire ittire ise geliyorum bi an once zaman dolsun diye bekliyorum. Valla yarım saat erken çıkmak bile mutlu eder beni.bizdede geçerlimi acaba bu 7.5 saat olayı

Kizlar detayli ultrasonu üsküdar Anadolu Hastaneainde yaptiran var mi acaba bana yorumlarinizi bildirirmisiniz veya hastaneyi bilen var mi nasil ben son care buraya gidicem bu hafta yaptirmam gerekiyo artik
canım o hastaneyi ben bilmiyorum ama. sen anadolu yakasındasın sanırım. zeynep kamil hakkında bi fikrin veya bilgin var mı acaba ?

Hamilelik sürecinde mi 7.5 saat.çıkarma durumu mu var.Ben kamuda çalışıyorum.

Evet canim 7,5 saatten fazla calistiramazlar.. (normal sartlarda)
Evet canim 7,5 saatten fazla calistiramazlar.. (normal sartlarda)
Bende kamuda çalışıyorum..amirim zaten erken çık diyor da..çıkıp durağa gidip boş otobüs bekleyene kadar zaten mesai saati bitmiş oluyor..dün erken çıkayım dedim durağa gittim oturdum boş otobüs bekledim..her gün bindiğim otobüsün gelmesine 5 dakika vardı otobüse bindiğimde..ne anladım erken çıkmaktan ozaman

O zaman anlasirsin, calisirsin fazla saatlerini oderler ek olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…