Hımmm anladım cnnım doğru aslında bana 4 tane baklava dilimi verseler nyerim yani öle dokunmazda :)
hatta bi çikolatayla aynıymış.. ben çikolatayı hergün yiyorum nerdeyse... en sewdiğim şey...
bakalım benim doktor isterse mecbur yaptrcam tabi... ofisimde hamilelerde şeker yüklemesi yaptırmışlar mesela onlara hiç bişey olmamış bi zararını görmedik dediler.. sanırım doktordan doktora değişiyor bu sanırım...
Senın sekerın tam sınırdaymıs canım yanı ınsulun dırencın var, benımde onceden vardı sonra normalde donmustu sekerım ama hamılelıkte hem cok kılo aldım hem de zaten kılolu basladıgım ıcın ben de kesınlıkle yaptırırımBen geçen hafta 1 gün ölçüm 1 gün ölcmedim o şekilde baktım kendim açlık 90 kusurlerde tokluk da 130 à yakın çıktı. Doktorum da yüklemeyi yaptirinca daha sağlıklı sonuç alırız benim için tartışmaya açık bir konu değil bu deyince bende tamam dedim . Biraz da genetik haritada bakıyorlar eşimin annesi şeker hastası benim ailemde var benim insülin direnci var ve diyetisyen kontrolünde olduğum halde değerler böyle çıkıyor bende madem zararı yok yaptirayim dedim
Eger şeker hastalığı var ise buna uygun diyet programı yada ilaç olmazsa bebeği kaybetme ihtimali bile var bende bunu riske edemem. Bilemedim senin anlayacağın canım
Senın sekerın tam sınırdaymıs canım yanı ınsulun dırencın var, benımde onceden vardı sonra normalde donmustu sekerım ama hamılelıkte hem cok kılo aldım hem de zaten kılolu basladıgım ıcın ben de kesınlıkle yaptırırım
:) musab bende cok istitordum ama musa derler istedigim ismin anlami olma die vazgecim degistm affanda cok guzel isimleriyle yasasinlar insaallah :) sizede benim gibi sacma sapan tepkiler veren oluomu sinirlerimi bozuolarbizim de mus'ab affan olacak inşAllah :) Rabbim isimleri gibi güzel eylesin ömürlerini
bu konuyu tesettürlü bi hamiş olarak bende kara kara düşünüyorum. şuan pançom var idare eder bayağı bi süre ama aralıkta ocakta ne yapacağım bilmiyorum :/Benim de aklımda bu soru var büyük beden mont alsak bu sefer omzu kolları çok komik olacak ve çok pahalı bişey de almak istemiyorum geçici bi dönem olduğu için. Ama tesettür ürünleri de pek uygun olmuyor. Bi çözüm bulursan bana da söyle
çok sağol canım ..Aaaa arabami carpti, ay kuzummm dustun filan sandim bende.. Allah korumus sahidende hem seni hem bebegini :/ .. Tekrar gecmis olsun..
keşke bende çalışmasamda son aylarda dışarı çıkmasam :/.(Ya ben son aylarda asiri ates basacagi icin usuyecegimizi sanmiyorum. Kalin ceketlerimin uzerine pelerin panco tarzi seylerle idare ederim diye dusunuyorum. Tabi bir de son aylarda zaten zaruri seyler olmadikca disari da cikmayiz.
Keşke bende :) 37 ye kadar çalışcam ama maalesefkeşke bende çalışmasamda son aylarda dışarı çıkmasam :/.(
aynen benımde tek avuntum o oldu hamile olduğum için ilaç içemedim bayağı ağrı sancı çektim ama bebeğime birşey olmadı ya hepsi gecer dedim sabrettim. hamdolsunAy çok geçmiş olsun allahtan atlatmissin bebeğine bi şey olmamasına sevindim allah sağlık versin
bende bi mani olmazsa 37 ye kadar çalışmayı düüşünüyorum. en çok düşündüren şişeyde bu mont meselesi :/Keşke bende :) 37 ye kadar çalışcam ama maalesef
Tesettür de sıkıntı haklısın canjm ben kapalı olmadığım için kaban almadan panço ile falan idare etmeyi düşünüyorumbende bi mani olmazsa 37 ye kadar çalışmayı düüşünüyorum. en çok düşündüren şişeyde bu mont meselesi :/
Canim dikkat et yinede birden firlamasin ufak dozajda yapsin bari.. Ben suan sekerim varmis gibi diyetteyim, beyaz ekmeyi, kizartma ve hamur isini, fazla meyveyi, cikolatayi, sekeri vs turevi seyleri hayatimdan cikardim.. saglikli beslenmeye calisiyorum.. Haftada bir gun kendime musade verdim hihi :)) Hem cok kilo almak istemiyorum, hemde sekerden korkuyorum.. Dilerim hepimiz saglikli bir sekilde atlatiriz hamilelik surecini..Ben geçen hafta 1 gün ölçüm 1 gün ölcmedim o şekilde baktım kendim açlık 90 kusurlerde tokluk da 130 à yakın çıktı. Doktorum da yüklemeyi yaptirinca daha sağlıklı sonuç alırız benim için tartışmaya açık bir konu değil bu deyince bende tamam dedim . Biraz da genetik haritada bakıyorlar eşimin annesi şeker hastası benim ailemde var benim insülin direnci var ve diyetisyen kontrolünde olduğum halde değerler böyle çıkıyor bende madem zararı yok yaptirayim dedim
Eger şeker hastalığı var ise buna uygun diyet programı yada ilaç olmazsa bebeği kaybetme ihtimali bile var bende bunu riske edemem. Bilemedim senin anlayacağın canım
Bende 37'ye kadar calismak isteyenlerdenim :)bende bi mani olmazsa 37 ye kadar çalışmayı düüşünüyorum. en çok düşündüren şişeyde bu mont meselesi :/
keşke bende çalışmasamda son aylarda dışarı çıkmasam :/.(
Slm kızlar.sizde de var mı bilmiyorum ama şimdiye kadar hamileliğin en büyük yan etkisi ellerimin kuruması oldu.özellikle içleri.normalde de asla kremsiz durmazdım.hamileyken de hep vazelin kullandım.fakat baş edemiyorum.her el yıkamamdan sonra sürsem de bazen çatlıyor ve kanıyor.ayak kremleri daha yoğun diye yatmadan önce de onu sürüyorum.sizde var mı böyle bişey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?