2016 Şubat Anneleri

Valla bende Baklava ya hayır demem

Senın sekerın tam sınırdaymıs canım yanı ınsulun dırencın var, benımde onceden vardı sonra normalde donmustu sekerım ama hamılelıkte hem cok kılo aldım hem de zaten kılolu basladıgım ıcın ben de kesınlıkle yaptırırım

Birde o var tabi o kadar dikkat ediyor olmama rağmen şuursuzca kilo aldım tam 10 kilo aldım ve inan aç geziyorum hani canımın çektiği hiç birseyi yiyemiyorum çok zor oluyor benim için

bizim de mus'ab affan olacak inşAllah :) Rabbim isimleri gibi güzel eylesin ömürlerini
:) musab bende cok istitordum ama musa derler istedigim ismin anlami olma die vazgecim degistm affanda cok guzel isimleriyle yasasinlar insaallah :) sizede benim gibi sacma sapan tepkiler veren oluomu sinirlerimi bozuolar

bu konuyu tesettürlü bi hamiş olarak bende kara kara düşünüyorum. şuan pançom var idare eder bayağı bi süre ama aralıkta ocakta ne yapacağım bilmiyorum :/

Ya ben son aylarda asiri ates basacagi icin usuyecegimizi sanmiyorum. Kalin ceketlerimin uzerine pelerin panco tarzi seylerle idare ederim diye dusunuyorum. Tabi bir de son aylarda zaten zaruri seyler olmadikca disari da cikmayiz.
keşke bende çalışmasamda son aylarda dışarı çıkmasam :/.(

Ay çok geçmiş olsun allahtan atlatmissin bebeğine bi şey olmamasına sevindim allah sağlık versin
aynen benımde tek avuntum o oldu hamile olduğum için ilaç içemedim bayağı ağrı sancı çektim ama bebeğime birşey olmadı ya hepsi gecer dedim sabrettim. hamdolsun
sğaol cnm

bende bi mani olmazsa 37 ye kadar çalışmayı düüşünüyorum. en çok düşündüren şişeyde bu mont meselesi :/
Tesettür de sıkıntı haklısın canjm ben kapalı olmadığım için kaban almadan panço ile falan idare etmeyi düşünüyorum

Canim dikkat et yinede birden firlamasin ufak dozajda yapsin bari.. Ben suan sekerim varmis gibi diyetteyim, beyaz ekmeyi, kizartma ve hamur isini, fazla meyveyi, cikolatayi, sekeri vs turevi seyleri hayatimdan cikardim.. saglikli beslenmeye calisiyorum.. Haftada bir gun kendime musade verdim hihi :)) Hem cok kilo almak istemiyorum, hemde sekerden korkuyorum.. Dilerim hepimiz saglikli bir sekilde atlatiriz hamilelik surecini..

Slm kızlar.sizde de var mı bilmiyorum ama şimdiye kadar hamileliğin en büyük yan etkisi ellerimin kuruması oldu.özellikle içleri.normalde de asla kremsiz durmazdım.hamileyken de hep vazelin kullandım.fakat baş edemiyorum.her el yıkamamdan sonra sürsem de bazen çatlıyor ve kanıyor.ayak kremleri daha yoğun diye yatmadan önce de onu sürüyorum.sizde var mı böyle bişey?

keşke bende çalışmasamda son aylarda dışarı çıkmasam :/.(

Ayyy keşke yaaa bende bendee

ewde olan hamişler şanslı.. karda kışta işe nasıl gidip gelcez.. ewde olsam ne bulsam giyerim ama çalışınca insan tabi bide karnımız büyüynce kıyafetimiz olmadığında yenisini almak zorundayız. ekstra külfet oluyor hakkaten ama yapcak bşy yok... benimde montum olmuyor şimdiden.. kendime bitane hırka aldım güzel en azından şimdilik idare ederim hava çok soğuk olunca da mont alırım ucuz bi tane daha napiim

Ayy canım bende egzama vardı elimde geöçiyordu tekrar başlıyordu.. egzama mmerhemi kullanıyorudm kortizonlu olduğu için çok zararlı ama zorda kalmadıkça sürmüyordum o da bi kere sürüyorudm gece yatmadan.. sonra baktım başedemicem eşimle denize gittik tuzlu su haliyle bütün o el kaşıntısı çatlaması kanamalarına çok iyi deldi. yazın 1 kere girebildim zaten o da yarım saat. sonrasında da kendi kendine düzeldi.. şimdi niveanın nemlendirici kremlerini kullanıyorum el ve yüzüme gayet iyi yumuşuyor. sık sık sürüyorum... problem yok...

bi deniz suyu bulabilirsen onunla ellerini yıka geçer bence =)

Kızlar bu tip pabco kabanlar var. Markafonide geçen kış dolu indirimdeydi ve uygundu da. Bunlardan alırım diyorum. Doğumdan sonra da giyilir gayet şık duruyor. İlgilenenlere fikir olsun.

Eklentiler

• Screenshot_2015-10-14-12-40-31.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2015-10-14-12-40-13.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 71
Bugun detayli ultrasona giricegiz insallah hersey yolundadir.zaman cok cabuk geciyor gibi bana...bu arada bende tesetturluyum kisin bol salas hirkalar giyerim zaten arabayla gidiyorum okula.muglada kar yok :)))

Merhabalar kizlar ya bende baya nefes alma problemleri başladı. Üstüne bi de grip gece nefes darlığından uyuyamıyordum zorla uyudum sizde de oluyormu?( üstüne bi de kızımın haraketleri bayağı azaldı tedirgin olmaya başladım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…