2016 Şubat Anneleri

Nefes darlığı gibi bişiler bende de var, kilo aldığımız için galiba hantallaştık, normal yemek yesem de nefes nefese kalıyorum, özellikle merdiven inip çıkmak bu aralar zor geliyor, hareket olsun diye asansör kullanmak istemiyorum ama bu gidişle mecbur kullancam

Canım jilette karartıyor.valla bnde şimdilik rahatm ama ilerleyen zamanlarda naparım bilmiyorum.kimseden yardm almak istemiyorum sonuçta mahrem bölge.bnce illa yardm alınacaksa da eşten yardm istenmeli.ama bende jilete geçcm bayanlar için olanını öneriyorlar hem kesme riski olmadığından bakmadan da alabiliyormuşsn.

Benim karnım da küçük aslında hiç 6cı aydaymışım gibi değil. İki gündür böyleyim ben. Kilo da almadım 2 kilo en fazla 3. Karnımız büyüyodur belki ondandır

bu konuyu tesettürlü bi hamiş olarak bende kara kara düşünüyorum. şuan pançom var idare eder bayağı bi süre ama aralıkta ocakta ne yapacağım bilmiyorum :/

Şimdilik ben de hırka panço gibi şeyler ile idare ediyorum ama bir ay sonra havalar baya soğur diye düşünüyorum. Ben de bu dönemi bitirebilir miyim bilmiyorum ama çalışabildiğim kadar çalışıcam izni doğum sonrası kullanabilmek için. Çalışınca da mont kıyafet almak şart oluyor

Sorman lazim tatlim ya.. banada maalesef geri donmediler, ne zormus arkadas bir avukatla konusmak yada bakanligi aramak!!!

Canim hakkin varsa neden odemesinler ki? .. yarim saati topla bakalim tum hamilelik aylarina, iyi saat ediyor yani :)
Bende sizden duydum memurum ben varsa öyle bişey kullanirim normalde 5 dakikayı bile hesapliyorlar bende bunun peşine düşerim

Kızlar mont konusuna çok takılmayın bence bnm hem ablamın hem de arkadaşımın kışın geçti hamilelikleri kışlık montlarını önü açık giyip şalla sarıp sarmalandılar ben de onlar gibi yapmayı planlıyorum extra bir durum olmazsa gerçi bu kilo alma hızıyla napıcam bilmiyorum da

Elimi ne zaman karnıma koysam bebiş hareketli oluyor.iş yaparken falan da hissediyorum çok hareketli bir bebek bende çok merak ediyorum bnmki gibi olan var mı gebe kalmadn önce hiç göbeğim yoktu bu yüzden hareketlerini erken hissettm doktorda bebeğin çok hareketli hissetmn normal demişti o zmanlar acaba neden bu kadar hareketli tabi buna seviniyorm ama normal mi diye merak ettm

Sayfalar o kadar çok ilerliyor ki yetisemiyirum.ayrıca facede de grup devam ediyorsa ordan da katılabilirim. Telefondan giriyorum sürekli telefonla ugrasiyor mus gibi oluyorum bu şekilde . :)

Benimk
Benimki de hareketsiz sıpam

Kızlar bnm bulantım geçmedi
Benimde sabah bulantılarım hala devam ediyor hatta ikidir dikkat ediyorum yağlı iskender kebap tarzı şeyler yedigimin sabahı istifra ettim zaten 7.haftadan 15.haftaya kadar her sabah en az iki kez istifra ederek geçti sanırım hamilelik bitene kadar bulantılarım bitmicek bunada şükür en azından istifralarm kesildi

Kizlar bnm mide yanmalarim basladi :/

Kizlar selam ben yeni katıldım:) evde surekli uyku halindeyim önerebileceginiz bir etkinlik var mi?

Harket ediyodur ama sana hissettirmeyecek kadar annesi bnm oğlan tekme tokat giriyo gibi aynı

benim de iki haftadır var mide yukarı çıktıkça artıyor.muz iyi geliyor canım yanma olunca yiyorum
Büyük ihtimalle ben ayiramiyorum hareketlerini.

Kizlar selam ben yeni katıldım:) evde surekli uyku halindeyim önerebileceginiz bir etkinlik var mi?
Uyu gitsin yaaa zaten bi daha tembellik icin zaman zor olacak .keşke bende öyle olabilsem 3 yaşında bir oğlum var dinlenmeye hiç zamanım olmuyor düzgün beslenemiyirum da iş ev bitiriyor beni.

Bnm kesilmedi halen istifra ediyorum

Harket ediyodur ama sana hissettirmeyecek kadar annesi bnm oğlan tekme tokat giriyo gibi aynı

benim de iki haftadır var mide yukarı çıktıkça artıyor.muz iyi geliyor canım yanma olunca yiyorum
Bnde deneyeyim bakalim daha once dikkt etmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…