2016 Şubat Anneleri

çok çok çok sevindim canım benim. Allahım tamamına erdirsin inşallah... güzelliklerle sağlıkla.

beni yönlendirdi ama kimi dr garantiye alıyor işini ondan olabilir endişe etme bence. benim daha önce söylediğim gibi tek arter tek ven sorunumuz var. zaten bir sorun olsa çok büyük olasılık detaylıda çıkıyor.

çok çok çok sevindim canım benim. Allahım tamamına erdirsin inşallah... güzelliklerle sağlıkla.
gunaydin cnm ins hepimizin bebeklerini ins... :) bana fetal ekoya gerek yok dedi ama sence yaptirsam mi... sen yaptirdin sanirim... simdilik sadece kasimin ilk haftasi gel seker yuklemesi yapiyoruz dedi...

gunaydin cnm ins hepimizin bebeklerini ins... :) bana fetal ekoya gerek yok dedi ama sence yaptirsam mi... sen yaptirdin sanirim... simdilik sadece kasimin ilk haftasi gel seker yuklemesi yapiyoruz dedi...
canım eğer drun tavsiye etmediyse gerek yok ama bu karar senin tabi, benim drum detaylıdan sonra bile fetal eko istedi o nedenle yaptırdım. Şükürler olsun Yaradanıma bir sorun çıkmadı. İnşallah sağlıkla sıhatle evlatlarımızı kucağımıza alıp sağlıkla sıhatle büyütürüz. Rabbim kimseyi evlatla sınamasın....

Aminnnn. Cnmmmmm

işe gelirken araba çarptıda ayağımda iki kırık ezik vs falan vardı 2 aydır yatıyordum bu hafta işe başladım. hamileliği yatarak yarıladım yani .. hamdolsun ki bebeğime birşey olmadı ..
Ay çok geçmiş olsun cnm. Rabbim korumuş ikinizide. Sağ saglım alırsın inşallah kuzunu

Ay çok geçmiş olsun cnm. Rabbim korumuş ikinizide. Sağ saglım alırsın inşallah kuzunu
amin hepimiz alırız inşAllahhh.. çok sağol canım 2 ayda bayağı yeni hamişler gelmiş. ne güzel 2016 şubatta birsürü anne olacak inşallah .):)

Benim de aklımda bu soru var büyük beden mont alsak bu sefer omzu kolları çok komik olacak ve çok pahalı bişey de almak istemiyorum geçici bi dönem olduğu için. Ama tesettür ürünleri de pek uygun olmuyor. Bi çözüm bulursan bana da söyle

Aslında çok mantıklı benim hiç aklıma gelmemişti teşekkürler canım

Çildirmak elde değil yaaaa.
Bugünic8n sabah 8.30 da randevu verdiler ddetaylı icin. Ben ankaranin dışında balânin köyünde kalıyorum eeşim orda ogretmen diye. 2 saat yol geldim ve ne ggöreyim 60 kişiye 8.30 da demişle . Verdiler bana sira 54 :O ve 50den sonrakiler 13.30 dan sonra gelsinler ded . Napcam 4 saat

buna benzer bir şeyi bende dün yaşadım canım. 8 buçukta hastanedeydim ama ayrıntılıya 2 buçukta girdim. randevu saatleri karışabiliyor. aynı şehirde değiliz oysa ama gördüğün gibi hastanelerin bu tarz rezillikleri ortak olabiliyor. sabret telefonda bebişine eşya alabileceğin sitelere gir çık

işe gelirken araba çarptıda ayağımda iki kırık ezik vs falan vardı 2 aydır yatıyordum bu hafta işe başladım. hamileliği yatarak yarıladım yani .. hamdolsun ki bebeğime birşey olmadı ..
Aaaa arabami carpti, ay kuzummm dustun filan sandim bende.. Allah korumus sahidende hem seni hem bebegini :/ .. Tekrar gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…