Ayyy ne iyi ya nerenin adeti bu yaa..biz evlendik cocukda yaptik kimsenin kirik ignesi yok evimde..ee maasiniz var diyolar cekiliyolar valla cok sanslisiniz kizlarAynen bizde de kız tarafı alır odasını ama dediğiniz gibi bir beşikle bi battaniye olmuyo artık en kötü bi oda takımı 3-4 bin. Ve benimde sağolsun annem aldı bile takımını zaten bir tek takım almakla kalmıyor her seferinde birşeyler almış oluyor yok ana kucağı yok kıyafet battaniye vs. Annelerimiz birtane kıymetini bilmeliyiz onlar kadar kimse kimseyi düşünmüyor maalesef
Ben öyle bir adet olduğunu bilmiyordum.hani kim arzu ederse o alır.ne bileyim ya da ekonomik durumu kimin müsaitse alabilir.fakat eşimle netten modellere bakıyorduk bayramda.kayınpederim dedi" napıyonuz siz? Beşiği ana baba mı alır! Anneanne alır" şaşkınlık uyandırıcı geldi bana.bunu söylemesi mi yoksa alma kısmımı tuhaf geldi anlayamadım :)
Bu arada ne mutlu sana.inşallah sen de anneciğin kadar iyi bir anne olursun da bebişin de senin için aynını söyler
Oturmak bir iskence nasil yerlesecegimi sasiriyorum demek genislemeden oluyormus:)umarim dogumdan sonra gecerAy 2 gun once ben de yazdim bunu gercekten acisi olduruyor insani 4gun gecti arastirdin bogle bi yazi cikti karsima. Legen kemigi genisledigu icin bu agri
- Bebek anne karnında büyüdükçe ağırlık merkezi öne doğru kaymaktadır. Ön tarafa düşmemek için sırtınızı değişik pozisyonlara sokabilirsiniz ve gerilebilirsiniz. Bu durumda bel ağrısına neden olacaktır. Duruşunuza dikkat edin ve dik durmaya çalışın.
5,5 kilo aldım ben canım sen kaç kilo aldın?Annişler kaç.kilo aldınız meraktan çatladım
Aynen bazen istemeden bagirdigim oldu)) millet de bakinca yok bisey diye gecistiriyorumOturmak bir iskence nasil yerlesecegimi sasiriyorum demek genislemeden oluyormus:)umarim dogumdan sonra gecer
Bende agridan pis pis guluyorum oturmaya calisirken :))Kotu yerden vuruldukAynen bazen istemeden bagirdigim oldu)) millet de bakinca yok bisey diye gecistiriyorum
Üzülme canım bir şey olmaz insallah. Benim bugün sabah toklugum uçtu. Öğlen olcemedjm.sırf stres. İnşallah çıkmaz şekerin. Haber et mutlaka.öyle vallahi.. bende öğleden sonra meyve yoğurt yiyorum. yok canım yapma kaçamak.. bakalım benim sonuç ne çıkacak
ben birde 100 gr glikozun bebeğe vereceği zararı düşünüyorum, ,ve çok üzgünüm
Kuyruk sokumuArkadaslar nereniz agriyor tam olarak, korkutmayin insani
Hadi ya erken degilmi son aylarda basliyor saniyordumKuyruk sokumu
Evet bagirmanin sonu gulmekle bitiyor o ayriBende agridan pis pis guluyorum oturmaya calisirken :))Kotu yerden vurulduk
Evet tatlim en guzel yerimiz agriyanHadi ya erken degilmi son aylarda basliyor saniyordum
Tansiyonun dusmustur belki ben dusunce ogle oluyorum olc istersenKızlar ya benim az önceden beri elim ayağım böyle boşaldı değişik birşey sizde de oluyomu?
Tamam canım yapıyım o Zaman çok sağolTansiyonun dusmustur belki ben dusunce ogle oluyorum olc istersen
Dustuyse eyer serbet yap ic tatlim Allah sifa versinTamam canım yapıyım o Zaman çok sağol
Hic hosuma gitmesi bu durum, isim koltuk ustunde cunkuEvet tatlim en guzel yerimiz agriyan
Yok 6ci aydan itibaren basliyormus diye okudum
sende olmaz belki kisiye gore deyisiyormus cunkiHic hosuma gitmesi bu durum, isim koltuk ustunde cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?