2016 Şubat Anneleri

kızlar ben britax romer b agile 4 aldım.acayip sağlam duruyor çok memnun kalacak gibiyim.tavsiye ederim
canım ben römerin ikizlerine baktım.. tamamen güvenlikli ancak baya agırdı vazgectık... 13 kılodan fazla ıkız arabası...

ama tek bebegım olsaydı kesınlıkle ya romer yada quinny alırdım.. gule gule kullanın cnm

1800-2000 tl civari ayagimi yorganima gore uzatiyim diyorum ama bogle seyler gorunce yapamiyorum

nerdeee
ikinci farz oldu bize. yoksa yorgan yok ki ayak uzatalım
madem iki çocuğa kullanırız eh o zaman iyi birşey alalım dedik.
cinsiyet belli olmadan önce nuna peep almayı düşünmüştük. hem ana kucağı ile kullanılıyor, hem de baston gibi istediğimiz tarz kapanabiliyor diye :)

Vuhuuuuu çok havalı olur profesyonel fotocu mu cekcek cnm yoksa esın mı

kendim de profesyonel doğum ve düğün fotoğrafçısıyım :) çekimleri eşim ve istanbuldan bi arkadaşım gelecek inşallah onlara yaptıracağım. asistanım bana mavi buket , mavi bel bandı , mavi taç yaptı ama kıyafet bulamıyorum
terziye diktireyim dedım hepsi kumaşı sen al biz 400e dikeriz diyor. ama ben hazır almak istiyorum merkeze uzak sık sık gidip kumaş arayamam bulursanız haber edin bana

Bebek arabası arayan anneler jokerde indirim var biz aldık miniğimizin arabasını, bayağı indirim var tavsiye ederim

ıyıde o slıkon uc yerıne 1 kere 1 saatlık bısı belkıde ayrıca o kahverengı kısım bende cok buyuk mesela hayatta alamaz hepsını ben duydum ve denıyecem lastıkden daha ıyıdır zaten o kahverengı yerden bulurmus memeyı bebek o yuzden koyulasırmıs ama yara olacak emzırmek ezıyet olacak sonra lastık takacan kendı memenden tamamen ayrı kalacak tabıkı tercıh sızın ama zevkle ve kendı gogusumu vermek ıcın en fazla 1 gun duracak bı kokuda dıger sorunlardan daha mantıklıdır dıye sozyledım tabıkı secım herkesın kendı kararı

güle güle güzel günlerde kullanın inşallah. hangi marka aldınız ? ne kadardı?
Chicco liteway travel system aldık, uzun araştırma ve kullanan ark tavsiyesi üzerine istediğimiz model kesinlikle oydu. Jokerdeki çalışana numaramızı bıraktık indirime girince aradı. İndirim öncesi 1060tl olan set 740 liraya düşmüş düşünmeden aldık

Tavsiye edebileceğiniz bebek kitapları var mı kızlar?
Anne olan bi arkadaşımın tavsiyesi "mahallenin en mutlu bebeği" kitabını kesinlikle öneriyorum dedi. Keşke hamileyken okusaymışım bebeğim o kadar ağlamazdı boşuna dedi. Onu almayı düşünüyorum ben

Bebek arabası arayan anneler jokerde indirim var biz aldık miniğimizin arabasını, bayağı indirim var tavsiye ederim
modele bir karar verebilsem :)
benim istediğim özelliklerde araba üretilmemiş

hem ucuz, hem hafif, hem travel, hem rahat kapanan, hem az yer kaplayan,
ay ben en iyisi kanguru alayım da işi öyle kapatayım tüm özellikler sanki onda var

ben bılemedım valla canım kusura bakma oda takımını aldım kıyafette mınık mınık aldım bısıler bebekcaddesınden felan sende durumlar nasıl
bayadir bende giremiyordum buraya dogrudur canim önemli degil
maşallah sen yarilamişsin ben hiç bişiy almadim daha erken diye ama başliycam inş.

ah hadi hayırlı olsun. büyük stresten kurtulmuşsunuz :)
hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.

evet onu bende okumaya niyetim var. şuan tracy hog un kitabını okuyorum.

Bagaja sığan travel olan ve hafif olan diye araştırınca en güzeli chicco liteway gibi geldi bize ve aldık , oto koltuğu gerçekten hafif. Sana bi tavsiye kriterlerin arasına küçük tekerlekli olmasını da eklemelisin bence, büyük tekerlekliler hantal oluyor manevrası zor oluyor.

Evet ya ucuk fiyatlar bizleri dusunen yokmu

ah hadi hayırlı olsun. büyük stresten kurtulmuşsunuz :)
hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.

evet onu bende okumaya niyetim var. şuan tracy hog un kitabını okuyorum.
Teşekkür ederiz

canim aldiğin arabanin resmini koyarmisin merak ettim ?bende almadim araştiriyoruz hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…