canım ben römerin ikizlerine baktım.. tamamen güvenlikli ancak baya agırdı vazgectık... 13 kılodan fazla ıkız arabası...kızlar ben britax romer b agile 4 aldım.acayip sağlam duruyor çok memnun kalacak gibiyim.tavsiye ederim
Valla ben kullanıyorum çatlak olmadın diye dra da sordum kullan dediBebe yagi kullanan varmi arkadaslar ?????
kızlar hamilelik çekimleri için şifon elbise arıyorum nette,
modeli sade tek renk olan elbise görürseniz bana bildirseniz çok sevinirim
ikinci farz oldu bize. yoksa yorgan yok ki ayak uzatalım1800-2000 tl civari ayagimi yorganima gore uzatiyim diyorum ama bogle seyler gorunce yapamiyorum
nerdeee
Vuhuuuuu çok havalı olur profesyonel fotocu mu cekcek cnm yoksa esın mı
ıyıde o slıkon uc yerıne 1 kere 1 saatlık bısı belkıde ayrıca o kahverengı kısım bende cok buyuk mesela hayatta alamaz hepsını ben duydum ve denıyecem lastıkden daha ıyıdır zaten o kahverengı yerden bulurmus memeyı bebek o yuzden koyulasırmıs ama yara olacak emzırmek ezıyet olacak sonra lastık takacan kendı memenden tamamen ayrı kalacak tabıkı tercıh sızın ama zevkle ve kendı gogusumu vermek ıcın en fazla 1 gun duracak bı kokuda dıger sorunlardan daha mantıklıdır dıye sozyledım tabıkı secım herkesın kendı kararıBenim ilk doğum yaptığım hastanede yanımdaki yardımcı hemşire şöyle demişti: ilerde gögüslerin yara olabilir sakın krem sürme!özellikle ilk günlerde gögüsümüzdeki kahverengi kısımda bir koku olurmuş.bebek o kokuyu ararmış. Ve ilk emzirmelerde kahverengi kısmı bebişin agzına komple vermeliymişiz. (Yara olmaması için) emzirdikten sonra kahverengi kısma sütünden sür demişti.
Gerçektende yara oldu canım çok acıyordu. Öyleki o yara gögüsümü emzirmiyordum sadece sagıyordum. Ama iyileşmedi.(Bu arada bebegi emzirirsen daha çabuk iyileşiyormuş. Kendimi sıka sıka yanımdaki yastığı sıkarak falan emzirmeye çalışıyordum. O kadar acıyordu yani) . O sırada bir arkadaşımla konuştum. Onun doktoru da şöyle tavsiye etmiş. Eczanelerde gögüs ucu olmayanlar için bir aparat satıyorlar. Ondan al ve emzirmen bitince gögüsüne takarak sütyenini kapat demiş. O zaman gögüse baskı olduğu için süt damla damla akmaya devam ediyor ve süt o aparatın içinde kaldığı için gögüsüne devamlı temas ediyor. Kısacası bu şekilde iyileşti gögüsüm.. o arkadaşın doktoruna öyle bir dua ettimki anlatamam. Aklınızda bulunsun diye sizede yazayım dedim
güle güle güzel günlerde kullanın inşallah. hangi marka aldınız ? ne kadardı?Bebek arabası arayan anneler jokerde indirim var biz aldık miniğimizin arabasını, bayağı indirim var tavsiye ederim
Chicco liteway travel system aldık, uzun araştırma ve kullanan ark tavsiyesi üzerine istediğimiz model kesinlikle oydu. Jokerdeki çalışana numaramızı bıraktık indirime girince aradı. İndirim öncesi 1060tl olan set 740 liraya düşmüş düşünmeden aldıkgüle güle güzel günlerde kullanın inşallah. hangi marka aldınız ? ne kadardı?
Anne olan bi arkadaşımın tavsiyesi "mahallenin en mutlu bebeği" kitabını kesinlikle öneriyorum dedi. Keşke hamileyken okusaymışım bebeğim o kadar ağlamazdı boşuna dedi. Onu almayı düşünüyorum benTavsiye edebileceğiniz bebek kitapları var mı kızlar?
modele bir karar verebilsem :)Bebek arabası arayan anneler jokerde indirim var biz aldık miniğimizin arabasını, bayağı indirim var tavsiye ederim
evet bu gece ve tum gün başladı bişey tutamıyorum nerdeyseKızlar birşey sorucam ellerinizde hiç uyuşma Oluyo mu gün içinde ?
bayadir bende giremiyordum buraya dogrudur canim önemli degilben bılemedım valla canım kusura bakma oda takımını aldım kıyafette mınık mınık aldım bısıler bebekcaddesınden felan sende durumlar nasıl
Chicco liteway travel system aldık, uzun araştırma ve kullanan ark tavsiyesi üzerine istediğimiz model kesinlikle oydu. Jokerdeki çalışana numaramızı bıraktık indirime girince aradı. İndirim öncesi 1060tl olan set 740 liraya düşmüş düşünmeden aldık
Anne olan bi arkadaşımın tavsiyesi "mahallenin en mutlu bebeği" kitabını kesinlikle öneriyorum dedi. Keşke hamileyken okusaymışım bebeğim o kadar ağlamazdı boşuna dedi. Onu almayı düşünüyorum ben
amiiin çoook tatlilar ya benim bebişte kiz olacak inşallahKızımın cicileri toplu planı eşimin teyzesi yurt dışından getirmiş sağ olsun rabbim cümlemize hayirlarla giydirmeyi nasip etsin inşallah
Bagaja sığan travel olan ve hafif olan diye araştırınca en güzeli chicco liteway gibi geldi bize ve aldık , oto koltuğu gerçekten hafif. Sana bi tavsiye kriterlerin arasına küçük tekerlekli olmasını da eklemelisin bence, büyük tekerlekliler hantal oluyor manevrası zor oluyor.modele bir karar verebilsem :)
benim istediğim özelliklerde araba üretilmemiş
hem ucuz, hem hafif, hem travel, hem rahat kapanan, hem az yer kaplayan,
ay ben en iyisi kanguru alayım da işi öyle kapatayımtüm özellikler sanki onda var
Evet ya ucuk fiyatlar bizleri dusunen yokmuikinci farz oldu bize. yoksa yorgan yok ki ayak uzatalım
madem iki çocuğa kullanırız eh o zaman iyi birşey alalım dedik.
cinsiyet belli olmadan önce nuna peep almayı düşünmüştük. hem ana kucağı ile kullanılıyor, hem de baston gibi istediğimiz tarz kapanabiliyor diye :)
Teşekkür ederizah hadi hayırlı olsun. büyük stresten kurtulmuşsunuz :)
hayırlı günlerde kullanmak nasip olsun inşallah.
evet onu bende okumaya niyetim var. şuan tracy hog un kitabını okuyorum.
canim aldiğin arabanin resmini koyarmisin merak ettim ?bende almadim araştiriyoruz halaBagaja sığan travel olan ve hafif olan diye araştırınca en güzeli chicco liteway gibi geldi bize ve aldık , oto koltuğu gerçekten hafif. Sana bi tavsiye kriterlerin arasına küçük tekerlekli olmasını da eklemelisin bence, büyük tekerlekliler hantal oluyor manevrası zor oluyor.
evet bu gece ve tum gün başladı bişey tutamıyorum nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?