Bagaja sığan travel olan ve hafif olan diye araştırınca en güzeli chicco liteway gibi geldi bize ve aldık , oto koltuğu gerçekten hafif. Sana bi tavsiye kriterlerin arasına küçük tekerlekli olmasını da eklemelisin bence, büyük tekerlekliler hantal oluyor manevrası zor oluyor.
Tavsiye edebileceğiniz bebek kitapları var mı kızlar?
canim aldiğin arabanin resmini koyarmisin merak ettim ?bende almadim araştiriyoruz hala
bence mağazalara gidip inceleyerek karar verin modeli belirleyip indirim takip edin. Açılma kapama taşıma olayını bizZat deneyin, tek hamlede kapanması ve açılması önemli benceah bir de teker vardı dimi :)
inceliyorum o söylediğin modeli de.
valla liste mi yapsam napsam, elediklerimi neden eledim diye. olumlu düşündüklerimi falan...
Genelde bu kitabı tavsiye ediyorlar. Gerçekten çok merak ettim. Doğmadan önce okumak lazım malum doğunca pek kitap okumaya fırsatımız kalmazBu kitap çok güzel canım ben d&r dan aldım
komşum deli edecek beni
3 ve 1,5 yaşlarında iki cocugu var, onların mama sandalyesini bana vermek istiyor ısrarla
şimdilik düşünmüyorum desemde ısrarla al nolcak ama çok kirli, lekeli temizlersin diyor
kılıflar var değiştirilik sıkıntı değil ama şimdilik almayı düşünmüyorum dememe rağmen
-amaaaann ne yeni kılıfı yaa silersin temizlersin lekesi gitmezsede iş görür diyor, hayır dememide kabul etmiyor
valla bağırasımmm geliyoorrr
aaaaaaaaa bacım istemiyorum mama sandalyesi falan, bu ilk cocugum napim kirli lekeli sandalyeni
illa istiyorsan hayrına alamayacaklara ver diyesim geliyor yeminlen
bence mağazalara gidip inceleyerek karar verin modeli belirleyip indirim takip edin. Açılma kapama taşıma olayını bizZat deneyin, tek hamlede kapanması ve açılması önemli bence
düşünmek zorundayım dr. bulmam gerek ona göre. kaldı 3 buçuk ay. bizimki riskli çünküGeçmiş olsun canım acaba yüklemedenmi yoksa sadece tansiyonunmu düştü.
2. Düzey ultrason deniyor canım.
şimdiden düşünmecanım yoksa son zamanların zor geçer. Son zamanlarda nasıl rahat edersen myle yaparsın.
son 1 aya kadar yasaklamayan doktorlar var canım. Ama sen karar ver kendini rahatsız hissediyorsan eşin anlayış gösterir. Bir sıkıntınyoksa problem olmaz. Doktorum ben sana yasak olduğu zaman söyleyecegim demişti.
mama sandalyesi için çok erken zaten :)
en az bir sene sonrası için. evinde yer açmak için bunu düşünüyor.
kırmadan reddetmek için eşim istemiyor diye öne sürebilirsin, veya benm daha bir senem var mama sandalyesine daha ihtiyaçlı birine vermesini senin alma durumunun olduğunu falan söyle.
veya görümce/elti vs nin ikinci el vermek istediğini ama senin içine sinmediğini ifade etarif olan anlar
Nasıl adetmis o öyle. Kiz tarafina yüklenilir mi yahu. Torun olunca en çok kendilerine gidilsin isterler ama.ay gunaydın canlar bız de esımle kımseye bısı aldırmayacaktık ama kv aneme sureklı kı bana bıle annen alacak tazında laflar soktu annemde boynumu bukuk bırakmamak ıcın yapıyor sen uzulme dıyor ama elımde degıl kendıne gelınce bısı almıyor kv denen kısı basıt seylerle yetınıyor oda takımını anemle ortak aldık ama kararlıyım bebek arabasını kendı lohusa takımımı vs aldıracam kv yekendı kaşındı adetse oda adet adetler bı kız tarafı ıcı degıl ya ay sınırlerım oynadı yıne
inceyse almak istemem evet dümdüz güzel olmazsenin terliğinin fotosunu atar mısın cnm eğer kolay yerdeyse :) nasıl bişi alsam karar veremiyorum kendim mi süslesem yoksa halen iki arada bi deredeyim
Ay 2 gun once ben de yazdim bunu gercekten acisi olduruyor insani 4gun gecti arastirdin bogle bi yazi cikti karsima. Legen kemigi genisledigu icin bu agriKizlar su kuyruk sokumu agrisi mahvedecek benioturamiyorum resmen yaaa diken ustunde gibiyim sizde de var mi dr a da soylemedim ama caresini bilen vardir belki
Cok guzelmis..yalniz bunu evdemi giyeceksiniz hastanedemi..o terlikler hastaneye uyarmi ki..ay benim hic bi seyim yok bide calisiyorum cok zor yetismicek hicbisii
Ben öyle bir adet olduğunu bilmiyordum.hani kim arzu ederse o alır.ne bileyim ya da ekonomik durumu kimin müsaitse alabilir.fakat eşimle netten modellere bakıyorduk bayramda.kayınpederim dedi" napıyonuz siz? Beşiği ana baba mı alır! Anneanne alır" şaşkınlık uyandırıcı geldi bana.bunu söylemesi mi yoksa alma kısmımı tuhaf geldi anlayamadım :)Aynen bizde de kız tarafı alır odasını ama dediğiniz gibi bir beşikle bi battaniye olmuyo artık en kötü bi oda takımı 3-4 bin. Ve benimde sağolsun annem aldı bile takımını zaten bir tek takım almakla kalmıyor her seferinde birşeyler almış oluyor yok ana kucağı yok kıyafet battaniye vs. Annelerimiz birtane kıymetini bilmeliyiz onlar kadar kimse kimseyi düşünmüyor maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?