2016 Şubat Anneleri

ah bir de teker vardı dimi :)
inceliyorum o söylediğin modeli de.

valla liste mi yapsam napsam, elediklerimi neden eledim diye. olumlu düşündüklerimi falan...

komşum deli edecek beni
3 ve 1,5 yaşlarında iki cocugu var, onların mama sandalyesini bana vermek istiyor ısrarla
şimdilik düşünmüyorum desemde ısrarla al nolcak ama çok kirli, lekeli temizlersin diyor
kılıflar var değiştirilik sıkıntı değil ama şimdilik almayı düşünmüyorum dememe rağmen
-amaaaann ne yeni kılıfı yaa silersin temizlersin lekesi gitmezsede iş görür diyor, hayır dememide kabul etmiyor
valla bağırasımmm geliyoorrr

aaaaaaaaa bacım istemiyorum mama sandalyesi falan, bu ilk cocugum napim kirli lekeli sandalyeni
illa istiyorsan hayrına alamayacaklara ver diyesim geliyor yeminlen

ah bir de teker vardı dimi :)
inceliyorum o söylediğin modeli de.

valla liste mi yapsam napsam, elediklerimi neden eledim diye. olumlu düşündüklerimi falan...
bence mağazalara gidip inceleyerek karar verin modeli belirleyip indirim takip edin. Açılma kapama taşıma olayını bizZat deneyin, tek hamlede kapanması ve açılması önemli bence

mama sandalyesi için çok erken zaten :)
en az bir sene sonrası için. evinde yer açmak için bunu düşünüyor.
kırmadan reddetmek için eşim istemiyor diye öne sürebilirsin, veya benm daha bir senem var mama sandalyesine daha ihtiyaçlı birine vermesini senin alma durumunun olduğunu falan söyle.

veya görümce/elti vs nin ikinci el vermek istediğini ama senin içine sinmediğini ifade et arif olan anlar

bence mağazalara gidip inceleyerek karar verin modeli belirleyip indirim takip edin. Açılma kapama taşıma olayını bizZat deneyin, tek hamlede kapanması ve açılması önemli bence

her haftasonu bebe mağazalarına gidiyoruz. deniyoruz, görevlilerle konuşuyoruz.
her seferinde kafamız bir kez daha karışıyor :)

Bu arada
Chicco Liteway Travel Sistem i inceledim de hoşmuş. aklımın köşesine yazdım. hatta eşimle de inceleyelim diye düşünüyorum.
bana chicco nun ürünlerinin hepsinin alt ünite çıkmadan üstüne ana kucağı takıldığını demişlerdi.
halbuki bunun videosunu izledim. alt ünite çıkıp ana kucağı konulmuştu

düşünmek zorundayım dr. bulmam gerek ona göre. kaldı 3 buçuk ay. bizimki riskli çünkü

4 kere evlerine gittik her defasında hadi sandalyeyi götür diyor, bize gelse ay dur sandalyeyi getireyim diyor,
ama bi daha derse tamam ver senin adına başkasına vereyim diyeceğim artık onada laf ederse içimden geldiğince konuşacağım

Nasıl adetmis o öyle. Kiz tarafina yüklenilir mi yahu. Torun olunca en çok kendilerine gidilsin isterler ama.

az önce instagramdaki reklamında gördüm, e bebekte concord ürünlerinde %42indirim varmış
Allahımmmm bu bir mesaj mı acaba

Kizlar su kuyruk sokumu agrisi mahvedecek beni oturamiyorum resmen yaaa diken ustunde gibiyim sizde de var mi dr a da soylemedim ama caresini bilen vardir belki

bu arada istanbul anadolu yakasında olup, chicco depo mağazasını bilen? oradan ürün almayı düşünen var mı?
haala devam ediyor mu fabrika satışları ?

Kizlar su kuyruk sokumu agrisi mahvedecek beni oturamiyorum resmen yaaa diken ustunde gibiyim sizde de var mi dr a da soylemedim ama caresini bilen vardir belki
Ay 2 gun once ben de yazdim bunu gercekten acisi olduruyor insani 4gun gecti arastirdin bogle bi yazi cikti karsima. Legen kemigi genisledigu icin bu agri
  • Bebek anne karnında büyüdükçe ağırlık merkezi öne doğru kaymaktadır. Ön tarafa düşmemek için sırtınızı değişik pozisyonlara sokabilirsiniz ve gerilebilirsiniz. Bu durumda bel ağrısına neden olacaktır. Duruşunuza dikkat edin ve dik durmaya çalışın.

Son düzenleme:
Kitap tavsiyesi isteyenler varmis..kesinlikle adem gunesi okumalisiniz annelik sanati,guvenli baglanma kitaplari simdiden okunmali yabanci yazarlarida okudum oglumda tracyy hogg vs ama adem gunesi okuyunca farkettim anne oldugumu...

Ben öyle bir adet olduğunu bilmiyordum.hani kim arzu ederse o alır.ne bileyim ya da ekonomik durumu kimin müsaitse alabilir.fakat eşimle netten modellere bakıyorduk bayramda.kayınpederim dedi" napıyonuz siz? Beşiği ana baba mı alır! Anneanne alır" şaşkınlık uyandırıcı geldi bana.bunu söylemesi mi yoksa alma kısmımı tuhaf geldi anlayamadım :)
Bu arada ne mutlu sana.inşallah sen de anneciğin kadar iyi bir anne olursun da bebişin de senin için aynını söyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…