Ewet cnm gönül almıyorlar. Sakın kv al diyecemAynen bizde de durum o.benimkiler de öyle..tmm Çalışıyoruz da yani hiç gıkı çıkmıyor kimsenin.ben zaten al demem istemem de ama bir önümden geç bari.merak etmeyin ben zaten zahmet etmeyin gerek yok dicem yani
Üzülme canım bir şey olmaz insallah. Benim bugün sabah toklugum uçtu. Öğlen olcemedjm.sırf stres. İnşallah çıkmaz şekerin. Haber et mutlaka.
Benimkiler de begenmem diye korkuyorlar yine de iki taraf da bi suru sey aliyor bi de utana sikila begenir misin bilemedim ama napalim insan torununa heves ediyor falan diyorlarBenm annemle kayınvalidem de savaş veriyo ben alırım ben alırım diyeama ikisinin durumuda çok iyi değil ikisinede kıyamıyorum ama genede bi dünya şey almışlar kızıma
Ne zaman konuşsak bişey almş oluyolar bu annelerin hakkını nasl ödeyelim yaaBenimkiler de begenmem diye korkuyorlar yine de iki taraf da bi suru sey aliyor bi de utana sikila begenir misin bilemedim ama napalim insan torununa heves ediyor falan diyorlar
Cnm bnde kullaniyorum ayni pronlemler bndede var artik ped koyuyorum o derece ic camasiri yetismiyor yahu bi daha gttigimde soylicrm doktorakızlar bu vagi-hex denen fitil enfeksiyonu ya da işte mantarı engellemek için verilmiyor mu? hayır ben anlamadım 2 gecedir kullanıyorum her sabah kalktığımda foş diye öyle bir akıntı geliyor ki anlamadım enfeksiyonu halletmek yerine komple var olanı mı söküyor :) bu durumu yaşayan var mı? bir iki kere gün içinde öyle epeyi bir kerede boşalma şeklinde oluyor ondan sonra olmuyor hiç. fenalık bastı bu akıntılar yüzünden of.. zaten fitil kullanıyorum diye üzülüyorum oğluma zararı yokmuş ama yine de üzülüyorum ama ne yapayım maşallah 2 ayda bir akıntı belası
Canim ilk gebeligimde dr son ana kadar eger kanama gibi bisorun yoksa iliskinin sorun yaratmayacagini soyledi sadece gebelik boyunca kondom kullanin dediarkadaşlar özel bir soru olacak ama bu sorununda sorulabileceği en uygun yer burası gibi geldi bana.
son 3 aya girdikya ilişkiye girmekde herhangi bir sakınca var mı biliyor musunuz?daha dr randevumu varda.
bende yanımda sürekli poşet taşıyorum
bir yastık taşıyorum (serviste uyuyorum çünkü) bir de yiyecek meyve poşetim. günlük ne yiyeceksem kaplara koyuyorum. meşakkatli oluyor elbette ama diyet yaptığım dönemde de böyleydim, alıştım artık :)
Benim de ikiz ben de 59la hamile kaldim ama ac karnina tartilayim diye sabahi bekliyorum ve her sabah unutuyorum tok karnina daha agir cikarim diye korkuyorumBEN 7 KILO ALDIM REKOR BENDE SANIRIM :) 59 İLE BAŞLADIM 66 OLDUM... AMA DOKTOR IKIZLERDE NORMAL GORDU... BU SAATTEN SONRA HER AY MAX 3 KILO DEDI... TOPLAM 16DA BITIRMEYI HEDEFLIYOR... DA BAKALIM BENIM HEDEF NE OLCAK
malesef bende tam yan yatamıyorum zaten kaç gündür bel ağrım var, yastık koydum hafif ağrım azaldı ama hala yarım karnıma doğru gidiyorum, bi zarar varmı bilmiyorum
bende oyleyım ya basımda 2 tane bacak aramda 1 tane sırtımda 1 tane yastıkla yatıyorum... ama yarı yuzustu oluyorum...
Ah canim kac gundur burda balli liminlu su ve ya balli sut icin dige oneriler yapiyorum kendim ogle atlatdim cunki sicak suya recel dokub 2 kasik karistirib ic gunce 5-6 bardak hatta daha da fazla iciyordum boglece cok sukur atlatdim sana da acil sifalar
Kizlar nedense cok keyifsizim( sizde de oluyomu aniden keyfim kaciyor hormonlardan mi acaba(
Bi de bazi seyler ustune gelince daha da hassaslasiyorusunTeşekkür ederim canım Allah razı olsun
Bana da sık sık oluyorevet hormonlardan bence
Ay deme çok sinir di mi ya ben de ped koyuyorum pedede zararlı diyolar diye üstüne bir de kagit havlu koyuyorum en azından ped çamaşıra geçmesini önlüyor ee artık kim doktora önce giderse diğerine haber versinCnm bnde kullaniyorum ayni pronlemler bndede var artik ped koyuyorum o derece ic camasiri yetismiyor yahu bi daha gttigimde soylicrm doktora
Canim urun gelmeden onay verilmiyor urun gelince geldi diye onayliyorsun saticinin guvenirligi yukseliyor kargoyu da urun gelince isterlerOrdan bişey aldm canm çocuk için değilde başka ürün. Anlamadm işlerin nasıl yürüdüğünü onay vermek gerekiyormuş onay verdm para satıcıya aktarıldı diyor bu kadar. Ne bi kargo numarası ne bişey var. Ha birde kargo ücretini alıcı öder diyor ama sadece ürün fiyatını çekildi karttan. Biri beni aydınlatabilir mi
Aynen cnm cok sinir gercekten yaa dedigin gibi ped kullanmak da iyi degil diyorlar sinir oluyorumAy deme çok sinir di mi ya ben de ped koyuyorum pedede zararlı diyolar diye üstüne bir de kagit havlu koyuyorum en azından ped çamaşıra geçmesini önlüyor ee artık kim doktora önce giderse diğerine haber versin
kızlar bu vagi-hex denen fitil enfeksiyonu ya da işte mantarı engellemek için verilmiyor mu? hayır ben anlamadım 2 gecedir kullanıyorum her sabah kalktığımda foş diye öyle bir akıntı geliyor ki anlamadım enfeksiyonu halletmek yerine komple var olanı mı söküyor :) bu durumu yaşayan var mı? bir iki kere gün içinde öyle epeyi bir kerede boşalma şeklinde oluyor ondan sonra olmuyor hiç. fenalık bastı bu akıntılar yüzünden of.. zaten fitil kullanıyorum diye üzülüyorum oğluma zararı yokmuş ama yine de üzülüyorum ama ne yapayım maşallah 2 ayda bir akıntı belası
Canım enfeksiyon olduğunu kaşıntıdan mı anladın bende kaşıntı yok ama çok akıntı varbanada aşırı kaşıntı ve yanma yüzünden doktor vagi-hex ve travazol verdi, kaşıntım gitti eskisi gibi bi ağlatacak derecede değil :) ama dediğin gibi enteresan bi akıntım olmadı bende
Canım enfeksiyon olduğunu kaşıntıdan mı anladın bende kaşıntı yok ama çok akıntı var
Bende kaşıntı yok ama akıntım var bazen açık bazen sarıAcikcasi enfeksiyon mu değil mi bilemedim. Direk doktoruma yanma ve kaşıntı var dedim. Akıntı ve koku var mi koyu renk seklinde yok dedim . Tamam diyip bunları verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?