2016 Şubat Anneleri

Aynen bizde de durum o.benimkiler de öyle..tmm Çalışıyoruz da yani hiç gıkı çıkmıyor kimsenin.ben zaten al demem istemem de ama bir önümden geç bari.merak etmeyin ben zaten zahmet etmeyin gerek yok dicem yani
Ewet cnm gönül almıyorlar. Sakın kv al diyecem

Benm annemle kayınvalidem de savaş veriyo ben alırım ben alırım diye ama ikisinin durumuda çok iyi değil ikisinede kıyamıyorum ama genede bi dünya şey almışlar kızıma
Benimkiler de begenmem diye korkuyorlar yine de iki taraf da bi suru sey aliyor bi de utana sikila begenir misin bilemedim ama napalim insan torununa heves ediyor falan diyorlar

Cnm bnde kullaniyorum ayni pronlemler bndede var artik ped koyuyorum o derece ic camasiri yetismiyor yahu bi daha gttigimde soylicrm doktora

arkadaşlar özel bir soru olacak ama bu sorununda sorulabileceği en uygun yer burası gibi geldi bana.
son 3 aya girdikya ilişkiye girmekde herhangi bir sakınca var mı biliyor musunuz?daha dr randevumu varda.
Canim ilk gebeligimde dr son ana kadar eger kanama gibi bisorun yoksa iliskinin sorun yaratmayacagini soyledi sadece gebelik boyunca kondom kullanin dedi

Servis de kolay oluyordum minibüs otobüsle ayakta bir de zor oluyor canım.ya şimdi havalarda soğudu Allah yardımcımız olsun

BEN 7 KILO ALDIM REKOR BENDE SANIRIM :) 59 İLE BAŞLADIM 66 OLDUM... AMA DOKTOR IKIZLERDE NORMAL GORDU... BU SAATTEN SONRA HER AY MAX 3 KILO DEDI... TOPLAM 16DA BITIRMEYI HEDEFLIYOR... DA BAKALIM BENIM HEDEF NE OLCAK
Benim de ikiz ben de 59la hamile kaldim ama ac karnina tartilayim diye sabahi bekliyorum ve her sabah unutuyorum tok karnina daha agir cikarim diye korkuyorum

malesef bende tam yan yatamıyorum zaten kaç gündür bel ağrım var, yastık koydum hafif ağrım azaldı ama hala yarım karnıma doğru gidiyorum, bi zarar varmı bilmiyorum

bende oyleyım ya basımda 2 tane bacak aramda 1 tane sırtımda 1 tane yastıkla yatıyorum... ama yarı yuzustu oluyorum...

çoğumuz öyle demekki.bebek rahatsız olsa vücut tepki verirdi galiba ağrı falan olurdu.yinede doktoruma sorayım

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Kizlar nedense cok keyifsizim( sizde de oluyomu aniden keyfim kaciyor hormonlardan mi acaba(

Bana da sık sık oluyor evet hormonlardan bence

Cnm bnde kullaniyorum ayni pronlemler bndede var artik ped koyuyorum o derece ic camasiri yetismiyor yahu bi daha gttigimde soylicrm doktora
Ay deme çok sinir di mi ya ben de ped koyuyorum pedede zararlı diyolar diye üstüne bir de kagit havlu koyuyorum en azından ped çamaşıra geçmesini önlüyor ee artık kim doktora önce giderse diğerine haber versin

Canim urun gelmeden onay verilmiyor urun gelince geldi diye onayliyorsun saticinin guvenirligi yukseliyor kargoyu da urun gelince isterler

Aynen cnm cok sinir gercekten yaa dedigin gibi ped kullanmak da iyi degil diyorlar sinir oluyorum

banada aşırı kaşıntı ve yanma yüzünden doktor vagi-hex ve travazol verdi, kaşıntım gitti eskisi gibi bi ağlatacak derecede değil :) ama dediğin gibi enteresan bi akıntım olmadı bende

banada aşırı kaşıntı ve yanma yüzünden doktor vagi-hex ve travazol verdi, kaşıntım gitti eskisi gibi bi ağlatacak derecede değil :) ama dediğin gibi enteresan bi akıntım olmadı bende
Canım enfeksiyon olduğunu kaşıntıdan mı anladın bende kaşıntı yok ama çok akıntı var

Istanbullulara seslenioruumm....trafige falan cikmayin kizlaar...yollar kilit...kontagi kapattik biz..bebegm tekmelere basladi

Canım enfeksiyon olduğunu kaşıntıdan mı anladın bende kaşıntı yok ama çok akıntı var

Acikcasi enfeksiyon mu değil mi bilemedim. Direk doktoruma yanma ve kaşıntı var dedim. Akıntı ve koku var mi koyu renk seklinde yok dedim . Tamam diyip bunları verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…