teşekkür ederim canım, Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin güzel bebeişinizi inşallah.. eşin donduğünde whatsaptanda iletişime geçebiliriz. 5332538866Waaawww süper yaaa gercekten benimde kizim olcak inşallah pembislere bayıldım esim den uzaktayim 10 gune gelcek geldiginde hemen göstermeliyim eline koluna emeğine sağlık
Iki kizim birden olacak ben de cok kararsizim sen yine Allah.tan 3isme indirgemissinSelam kızlar.bir kızım olacak hayırlısıyla.isim zeynep begüm/zeynep ece mi karar veremiyoruz.siz ne dersiniz?
Yok hiic bisey dusun dusun kafayi yicem onu mu alsam bunu alsam diye. Cok kararsiz biri oldugum icinemzik ve biberonu bende önümüzdeki ay alacağım. hiçmi birşey almadın. ben yavaş yavaş her ay birkaç parça birşey alıyorum :)
Canim ben kizlari ucluyorum babamin tarafi beni yine de cekemez annem teyzemler kuzenler hepsi farkedip bana soruyor niye seni cekemiyor bunlar cok onemli bi kazik mi attin sen diye soruyorlar halbuki her firsatta yanlarina gideriz hic biri bizi aramaz sormaz ben yine de ararim babami kaybettik yine yanimizda olmadilar sanirim her ailede var bunlardan. Haberlerde de izlemissindir adam yegenini kor etti kendi cocugunu az seviyorlarmis diye.Rabbim bizim gonullerimizi ferah eylesin kiskancliga dusurmesin onlari da islah etsinEvet evet.. zaten cok goze batiyoruz, herseyimiz abartiliyor.. bu sene kendimize ev aldik ustunede cocuk dogucak.. oh oh ne mutlular sunlari bir mutsuz edelim diye ugrasiyorlar sanirim
aynen canım bende tuvalette zorlanıyorum.ağda yapmayı 7.aydan sonra dr tavsye etmiyormuş zaten. bende venüs alayımbariCnm bn kuaförde ağda yaptırıyordum ama şimdi orası çok hassas aldıramıyorum tavsiye üzerine venüs bayan jileti aldım henüz denemedim ama onunla kesme riski yokmuş, umarım öyledir, aynayla yapcam, çünkü çok affedersin ama artık tuvalette taharetlenirken bile çok zorlanıyorum, klozette de rahat edemiyorum hijyenik gelmiyo bana, orda da tahareti sevmiyorum, son ayları düşünemiyorum
bende clexane kullanıyorum.bende sonuna kadar kullanacakmışım. doğum olayını konuşmadık daha ama ben kendimi normale hazırlıyorumnasıl yani daha çok var ama.erken değil mi ? bende 2 homozigot var. 2 kaybım var (kalp durması) ben sonuna kadar kullanıcam. coraspirinde alıyorum ben. o yüzden zorunlu sezeryan olabilirim. ama sezeryan istemiyorum tabi bebeğim ve ben riske gireceksek olurum artık ne yapayım
Allah saglikli hayirli evlat versin herkese artik erkekler evlenince el oluyor kizlar anneleriyle babalariyla ilgileniyorBunlardan cok benim elti de ogle. Hamile oldugumu ogrenince 4 gozle kiz oldugunu soylememi kaynimla birlikte bekliyorlardi kendilerinde kiz oldu ya laf falan sokuyalrdi daha ben hamile olmadan once iste benim kizin yeni kiyafetlerin kaldi onlari artik senin kiza veririz diye Allah bilir gece gunduz kizimiz olsun diyr dua da etmislerdir onlar kb da erkek seviyor diye daha da korkuyolardi oglum olursa bizi daha cok sever diye Allahim bize de kiz nasip etti evlaat bu kiz diye napalim yani sevmeyelimmi canim feda ona
hmm o da zormuş yaa. insan görünce almak istiyor birşeyleri. bn kararsız değilim sanırım herşeyi çok kolay alıyorum :)Yok hiic bisey dusun dusun kafayi yicem onu mu alsam bunu alsam diye. Cok kararsiz biri oldugum icin
pembe emzik kutuda 2,75 tüllü olan içinde lavanta üstünde kurdela,gül ve etiket dahil 2 TL renk seçeneği mevcut ister kokulu taş isterseniz sabun olarak yapabilirimPembe kutu emzikli olanın adet fiyatı nedir?
24den sonra aliniyor canim hatta kendini iyi hissetmezsen onceden de alabilirsinKizlar 25+0 oldum nobet tutamaz raporu alabilirim degilmi artik
Bu akrabalar hiç bitmeyecek demekki kızlar. Bende şuan 20 yaşındayım bi akrabamızm 27 yaşındaki kızı bekar diğer kızı 29 yaşında olmasına rağmen çocuğu yok. İzinde memlekete gittiğimizde bana kadın tebrik etmek yerine sen bu cahillikle bu yaşta bi aya kalmaz öldürürsün o çocuğu dedi ve şoka girdim. Ve ağzıma geleni sayıp kadını evden kovmuştum bunuda cahilliğime ver diyip hiçte pişman değilimVar böyle canim var. Sen hiç takma. Bana da gebelik şekerim çıkınca gorumcem şekeri olup bebeği ölen biri varmış onu anlativermisti. Ağzının payını vermedigime şimdi pişmanım. Neden yapıyorlar bunu ben anlamıyorum
Insallah tatlim ben 4 kiz dogurup erkek icin 5ciyi de dogurmak isteyen birini taniyorum kiz o kadar kolay doguruyor ki artik erkek bebek olsun diyr 8i de dogurur diye dusunuyorumAllah saglikli hayirli evlat versin herkese artik erkekler evlenince el oluyor kizlar anneleriyle babalariyla ilgileniyor
Istiyorum da baska bi yerde baskasin gorunce onu da almak istiyorum boglece kafayi yiyorumhmm o da zormuş yaa. insan görünce almak istiyor birşeyleri. bn kararsız değilim sanırım herşeyi çok kolay alıyorum :)
İyiyiz çok şükür canım. Kan sulandırıcı iğneyi pıhtılaşma nedeni ile mi kullanıyordun. Eger öyle ise benim yengem son zamanına kadar her gün kullandı zor geldi bi ara psikolojik olarak haftanın bir günü vurmak istemiyordu doktor kabul etti. Bugun yarın doğuracak o da. eğer senin de böyleyse neden bıraktırıyor doktorun anlamadımKizlar nasilsiniz biz kizimla sukur iyiyiz bgn kontrolumu var heyecanl saatlerin gecmesini bekliyoruz :) kan sulandirici igneleri dr um bugunden itibaren biraktiricak insallah bisey olmaz :/
Canm ben tedbir amacli kullaniyorum o yuzden kesicekİyiyiz çok şükür canım. Kan sulandırıcı iğneyi pıhtılaşma nedeni ile mi kullanıyordun. Eger öyle ise benim yengem son zamanına kadar her gün kullandı zor geldi bi ara psikolojik olarak haftanın bir günü vurmak istemiyordu doktor kabul etti. Bugun yarın doğuracak o da. eğer senin de böyleyse neden bıraktırıyor doktorun anlamadım
Anladım canım O zaman doktor biliyordur dogru zamanı merak etme içini ferah tut saglıklı bebegin demekki inşallah saglıcaklada alırsın kucagınaCanm ben tedbir amacli kullaniyorum o yuzden kesicek
Canım kendinde diyorsun ilk zamanlar için :) anne yanı beşigin büyük olanını görmedim hiç standart oluyor diye biliyorum. Zaten senin işini 9 aya yakın görür o boyaranızda baby tech anne yanı alan yada alacak olan varmı,
ben ilk dönemlerde bebek ile sıcak temas için o beşiği istiyorum ama büyük ölçüsünü bulamadım
Canım kendinde diyorsun ilk zamanlar için :) anne yanı beşigin büyük olanını görmedim hiç standart oluyor diye biliyorum. Zaten senin işini 9 aya yakın görür o boy
Ay ne 5i ne 8i bana 3 cocuk fazla geldi 2kizim olsun yeter derdim Rabbim 3verdi tek derdim su an kizlarimi uzmeden kiskandirmadan nasil aralarinda dengeyi kuracagim nasil vakit ayiracagim valla bunu dusune dusune sacimda egzema ciktiInsallah tatlim ben 4 kiz dogurup erkek icin 5ciyi de dogurmak isteyen birini taniyorum kiz o kadar kolay doguruyor ki artik erkek bebek olsun diyr 8i de dogurur diye dusunuyorum
Istiyorum da baska bi yerde baskasin gorunce onu da almak istiyorum boglece kafayi yiyorum
Hmm olabilir belki yurt dışında ilgi çok gördü ise arz talep meselesi büyüğünü yapmışlardır canım ben henüz görmedim :) büyük beşikler de var ama o da yatagının yanına ne sıgar hem de komik olur. Ama anne yanı beşiğin büyüğünü görmedim malesef :)yabancı bi sitede buldum ölcüsü şu an ki beşikler ile aynı kenarında kı ızgara iniyor anne yanı oluyor
daha sonra ızgarıyı kaldırıyorsun , normal beşik oluyor ve 2,5 yaşına kadar kullanabiliyor
ama türkiyede ki gördüklerimin hepsi şu sebet beşik gibi 6-9 ay için sanki belki büyüğünü bulanınız vardır dedim
Kvsi ve kbsi yardim ediyorlar maddi manevi sanirim rahatligi ondan ama olumlu dunya Allah omur versin de yani bunun kac yil sonrasi var gerci onun kizlarindan buyukleri kucuklerine yardim ediyor binevi bir birlerine annelik yapiyorlar ama yine de zor bu devirdeAy ne 5i ne 8i bana 3 cocuk fazla geldi 2kizim olsun yeter derdim Rabbim 3verdi tek derdim su an kizlarimi uzmeden kiskandirmadan nasil aralarinda dengeyi kuracagim nasil vakit ayiracagim valla bunu dusune dusune sacimda egzema ciktikolay da dogsa asil is dogduktan sonra basliyor o kadar ac oluyorlar ki ilgiye maddi manevi cocuklarimi doyurabilecek miyim diye kara kara dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?