- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
sinir oluyorum şu negatif etkileyen insanlara ya. benimde pıhtılaşmadan 2 düşüğüm var. ondan kimseciklere söylemedim. çünkü biliyorumki eminim banada aaa düşmedi mi, nasıl oldu, bilmem ne bir sürü laf edip sinir edecekler. şimdilerde söylüyoruz daha bilemeyen birsürü insan var :) en güzeli. yoksa çeneleri kapanmıyorAy kizlar dun teyzemle konustum.. tebrik etti vs erkek oldugunu yeni duymus, iste kusma varmi dedi, yok dedim sadece arada reflu oluyor.. gelmis bana yok iste onunda dusuk yaptigi bebekler erkekmis onlardada hep reflu olmus.. 6 aylikken dusmusmus vs .. Allahim bunun bir aciklamasi olmasi lazim, boyle birsey soylemek icin bir aciklamasi olmasi lazimmmm
sincan koru, 92 tl fiyatı. ben eryaman evlerinde oturyuorum. bize çok yakın. eryaman evleri oturanlarında % 20 indirim var. diğerinde yok :) ben 76 tl ödüyorum.
zeynep begüm :)Selam kızlar.bir kızım olacak hayırlısıyla.isim zeynep begüm/zeynep ece mi karar veremiyoruz.siz ne dersiniz?
Selam kızlar nasılsınız?
Bu sabah 50 gr şeker yüklemem vardı.
Yaptırmamak içi çok direndim ancak ikna edemedim doktorumu.
Bin şükür ben hiçbir sıkıntı yaşamadım limonata gibi içtim sonrasında da bişi hissetmedim. 1 saat sonra da kanımı verdim geldim. Saat 13.30 gibi sonuçları almaya gideceğim.
100 gr lık nasıldır bilmiyorum ama 50 gr lık yüklemede ben hiçbir sıkıntı çekmedim arkadaslar bin şükür. O yüzden yaptırmak zorunda olan arkadaşlar korkmasın ne midem bulandı ne bayılacak gibi oldum ne de başım döndü. Iniallah sonuçlarım da güzel çıkar şu an tek dileğim bu :)
nasıl yani daha çok var ama.erken değil mi ? bende 2 homozigot var. 2 kaybım var (kalp durması) ben sonuna kadar kullanıcam. coraspirinde alıyorum ben. o yüzden zorunlu sezeryan olabilirim. ama sezeryan istemiyorum tabi bebeğim ve ben riske gireceksek olurum artık ne yapayımKizlar nasilsiniz biz kizimla sukur iyiyiz bgn kontrolumu var heyecanl saatlerin gecmesini bekliyoruz :) kan sulandirici igneleri dr um bugunden itibaren biraktiricak insallah bisey olmaz :/
kızlar şu genital bölge temizleme işi konuşulmuştu ama son konuşmadan sonra benim göbek atağa geçti ve kocaman oldu. seneledir ağda ve eldiven ile işimi bitiriyordum,artık kolum oraya yetişemediğinden bu yöntemleri yapamıyorumbayanlara özel jilet kullanayım diyorum ama jilet kullananlar nasıl bi duygu jilet. çok mu çıkıyor.kaşıntı yapıyor mu
Kapı süsü süper olmuş nasıl yaptınız malzemelerini nereden bulabilirimEki Görüntüle 1668199 Kızlar bebegim ve kendim için el emeğimle hazırlık çalışmalarım bugun itibari ile kapı süsü ve lohusa terliğimi de yaparak bitti.Şuan verdiği mutluluk oğluşumun sağlıcakla gelişi ile tarif edilemez olacak
Canim bende pihtilasmanin olup olmadigi bilinmiyo testler yapilmadi dr um tedbir amacli vermisti corasprini birakali 15 20 gun oluyo bnm ilk bebegim gelismemisti bostu kese...bazi dr lar norml dogum olabilir diyo ama bazi drlar onermiyo sagsalim kavusalim da bnce dogum sekli onmli degilnasıl yani daha çok var ama.erken değil mi ? bende 2 homozigot var. 2 kaybım var (kalp durması) ben sonuna kadar kullanıcam. coraspirinde alıyorum ben. o yüzden zorunlu sezeryan olabilirim. ama sezeryan istemiyorum tabi bebeğim ve ben riske gireceksek olurum artık ne yapayım
Hormonlardan canim o bi de erkek hamilelikte kararirmis ogle duydumhadi göğüs ucu kararıyor tamam da niyeeee genital bölge de kararıyor
onu geçtim göbekte cok hafif kahvemsi renkler belirlemeye başladı, kendimi sevmemeye başladım ..
zaten taharet almakta zorlanıyorum, göbekten aşağısnı da göremiyorum krem sürcem diye anyanada bakasım gelmiyor
ağdayı kuaförde yaptırırdım artık utancımdan gidemem de çözüm şart, jilet aşırı kaşındırıyor onu eledim de bakmadan eldivenle beverirmiyim bakmam lazım
Hormonlardan canim o bi de erkek hamilelikte kararirmis ogle duydum
3ay sonra izlersin canim bebek neredeyse uzun uzun uyuyor ilk basta 1.5yasindan sonra kizimin uykulari azaldi ama cocuktan cocuga degisir biz 1.5yasindan sonra izleyememeye basladikİlerde öyle olacağımızı bildiğimden bugünlerimizi değerlendirmek istiyorum bende3 ay sonra Oturup film izlemek hayal olur heralde
Ya aynen soyleme tatlim yaa bosversinir oluyorum şu negatif etkileyen insanlara ya. benimde pıhtılaşmadan 2 düşüğüm var. ondan kimseciklere söylemedim. çünkü biliyorumki eminim banada aaa düşmedi mi, nasıl oldu, bilmem ne bir sürü laf edip sinir edecekler. şimdilerde söylüyoruz daha bilemeyen birsürü insan var :) en güzeli. yoksa çeneleri kapanmıyor
Var böyle canim var. Sen hiç takma. Bana da gebelik şekerim çıkınca gorumcem şekeri olup bebeği ölen biri varmış onu anlativermisti. Ağzının payını vermedigime şimdi pişmanım. Neden yapıyorlar bunu ben anlamıyorumAy kizlar dun teyzemle konustum.. tebrik etti vs erkek oldugunu yeni duymus, iste kusma varmi dedi, yok dedim sadece arada reflu oluyor.. gelmis bana yok iste onunda dusuk yaptigi bebekler erkekmis onlardada hep reflu olmus.. 6 aylikken dusmusmus vs .. Allahim bunun bir aciklamasi olmasi lazim, boyle birsey soylemek icin bir aciklamasi olmasi lazimmmm
Evet benim de karnimi bi yere bastirinca bi de yatinca bogle sagima soluma bastirinca benim kiz da carpistiriyor dogru dur diyeKizlar birsey farkettim karnim masama bitaz degiyor ve benim velet hemen hareketlenmeye basliyor ne alakaysaa :)
Ya aynen soyleme tatlim yaa bosverdogunca gormeye gelirler artikin
ben englısh home ındırımden 100*150 aldım. çok güzeller indirimi kaçırma bence .)Kizlar nevresim tkmlari kac cm olmali buyuyen besik icin english home da indirim var
Ay kizlar ben daha emzik bile almadim gelicek aya dusunoyorum daha erken gibi geliyor bana yanlis mi yapiyorum acababen englısh home ındırımden 100*150 aldım. çok güzeller indirimi kaçırma bence .)
emzik ve biberonu bende önümüzdeki ay alacağım. hiçmi birşey almadın. ben yavaş yavaş her ay birkaç parça birşey alıyorum :)Ay kizlar ben daha emzik bile almadim gelicek aya dusunoyorum daha erken gibi geliyor bana yanlis mi yapiyorum acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?