2016 Şubat Anneleri

Rüyayla amel edilmez canım benim hayra yor ama kafana takma sakın. Tatlı bişeyler ye bak Nasıl gösterecek kendini kızın. Dinleniyordur minik kuş :)
sağolasın canımm yaa tamam takmıcam hemen yiyorum bakalım tepinecek mi minik kuşum :) Rabbim, yavrularımıza sağ sağlim hayırlısıyla kavuşmayı koklaşmayı nasip etsin inşallahhh

Kizlar seker yüklemesi sonuclarim cikmis. Aclik 80, ilk saatte 124 , ikinci saatte 138 cikmis. Daha doktora göstermedim ama bilen var mi nasil sonuçlar ???

arkadaşına çok sinir oldum canım. kusura bakma. rüyayla amel edilmez. insanları endişeledirmenin bir manası yok. siz zaten yapmanız gerekeni biliyorsunuz. bende arkadaşımı rüyamda öldü gördüm. çocukları ortada kalmıştı. yarın gidicem ve hiç konuyu açmıcam. çünkü okadar mübarek bir kul değilimki benim rüyamla amel olsun. takma lütfen bunları

ve tartı da 90,3 kiloyu görmüş bulunuyorum
85 ile başladığım yolculuk son 4 gündür aşırı acıkmam ile 90 a vardı,
daha dikkatli davranmam lazım artık

Haklısın evet bende sinir oldum zaten zaten duygularım tavan yapmış durumda afedersin oto b.ka ağlayasım, kafama takasım var neyse işte Allaha emanetiz hepimiz

Haklısın evet bende sinir oldum zaten zaten duygularım tavan yapmış durumda afedersin oto b.ka ağlayasım, kafama takasım var neyse işte Allaha emanetiz hepimiz
nasıl yorarsan öyle çıkar derler canım. pozitif düşün pozitif olsun. hiç düşünme bu rüyayı açma konuyu eşinede, unut gitsin. sağlık versin Allah bebişlere ve bizlere :)

nasıl yorarsan öyle çıkar derler canım. pozitif düşün pozitif olsun. hiç düşünme bu rüyayı açma konuyu eşinede, unut gitsin. sağlık versin Allah bebişlere ve bizlere :)
Haklısın arkadaşım amiinnnnn inşallah inşallahhh hayırlısıyla kavuşalım minnoşlarımızaa

Bebişlerimiz için değer verirsin anneösi ben 70 ile hamile kaldım şuan 80 olmuşummmm

şu saat 10 dan sonra mutfak ile buluşmazsam bana ayıp oluyor sanki
o ekmek zeytin peynir yenilecek böyle ne kadar lezzetli geliyor anlatamam
gene mi açıktım ne bu yüzden yetiştirmem gereken işleri hep yarım kalıyor anacım

Canım ana kucağını mecburen bu markaya uyumlu model alman lazım. Yoksa travel sistem olarak kullanmazsın arabayı yani ana kucağını arabanın üstüne oturtamazsın.
Ana kucağını ihtiyaç olursa ayrı kullanmak için alırım diye düşündüm canım nette baktım maxi cosi marka ana kucağı ile kullanılabiliyormuş onların fiyatları da çok uçuk,bebek arabası fiyatına arkadaşlar portbebesini ve kendi oturma bölümünü verecekler

Evet arka tekerleri yüzünden sıkıntıymış bir de katlanırken iskeleti ayrı üstü ayrı katlanıyormuş ama arabayı aşan herkes memnun,eşim söyledi cumartesi günü getireceklermiş arabayı sağol canım tavsiyen için

Ben

braun almayacagim canim.gereksiz pahali yaaa. Hepsiburada.com da cok.daha uygun fiyata ayni işi goren cok marka var.onlardan birini alacağım ama markaya karar veremedim. brion diye marka var belki onu alirim
Tamam canım çok teşekkür ederim

Haha ya ben hic zeytin yemezdim. Son 2 -3 haftadir benimde ekmek peynir zeytin falan istiyor canim. Surekli kahvaltilik seyler yiyesim var. Ekmekte yedikce yediriyor ohhh sonumuz hayir olsun

Valla ben de sabah akşam ve duş sonrası bebek yağı sürüyorum ama bnmki de kaşınıyor iş yerinde erkek meslektaşların yanında çok zorlanıyorum tuvalete gidip bi güzel kaşıyorum sonra gene başlıyo ama nasıl tatlı anlatamam

sadece banyodan sonra sürmek yeterli gelmeyebilir. ben 22. haftamdayım ama iki günde bir sürüyorum. hatta hergün sürmeye çalışıyorum...
bol su tüketip bol yağlanmalıyız

Kizlar seker yüklemesi sonuclarim cikmis. Aclik 80, ilk saatte 124 , ikinci saatte 138 cikmis. Daha doktora göstermedim ama bilen var mi nasil sonuçlar ???
Gayet güzel çıkmış sonuçlar. tokluk sınırı 140

arkadaşlar aranız da ankara koru da doğum yapacak kimdi unuttum
bi fiyat aldım ama ben daha düşük hatırlıyorum sanki

Doğum paketi 4000 TL dedi ben şok

arkadaşlar aranız da ankara koru da doğum yapacak kimdi unuttum
bi fiyat aldım ama ben daha düşük hatırlıyorum sanki

Doğum paketi 4000 TL dedi ben şok
ben canım. ama doğum paketinde 10 tane falan muayene ücreti, tahliler de var. be zaten 3. ayda başladım koruya doğum paketi almadım. 2000 tl diye biliyorum doğum. yarın randevum var tekrar sorarım. ama tehliller falan fazla koruda. bi kana bir sürü para istiyor. neyse az kaldı zaten yapçak bişi yok :)

Canim hic ciddiye bile alma, ben anlamiyorum insanlar neden bu kadar kotu olabiliyor, bir insan boyle bir ruya gorse dahi gidip soylermi yahu?! Arkadasligini bastan gozden gecirmeni tavsiye ederim, iyi niyet goremedim ben cunku. Insanlari bosu bosuna germek ve uzmekten baska bir ise yaramaz bu tarz seyler..

tahlilsiz fiyatı aslı bu şekilde

Doğum paketi 4000 TL
Tahlil paketi + 10 muayene 1950 TL
Toplam prim 5950 TL dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…