Geç yapınca bebek acıkıyormuş gibi geliyo canım kandan vücuttaki depolardan beslendiğni biliyorm ama sanki o da bizim gibi üç öğün yemek yiyor gibi düşünüyorumCanim seni etkiler bebege ne olacak :) Bende gec yatiyorum gec kalkiyorum ama memnun degilim cunku duzen kalmiyo boyle
Sagol canim biraktirmadi gun asiri evdeki igneler bitene kadar devam dedi hayirlisi bakalimAnladım canım O zaman doktor biliyordur dogru zamanı merak etme içini ferah tut saglıklı bebegin demekki inşallah saglıcaklada alırsın kucagına
Nerden alcan cnm ben de alcam da tam adı modeli ne braun kulaktan ateşölçer dimi ama model nosu felan nasıl arastrcazbende alayım bari şunlardan :) ne bileyim heryer ayrı konuşuyor kafam karıştı
Canım korkma dr riskli gebelik uzmanıymış zaten riski olsa yapmazmış. Ama bebegini hareket ettirecek şeyler ye belki döner canım çikolata derlerdi cinsiyette.. Tatlı birşeyler ye hareket et yürü su iç vs :) belki dönmüş olurKizlar BİLGİSİ OLANDAN AACİL cevap rica ediyorum. Bugun sabah ayrintiliya girdim. Bebegim donmedi dr öllcüm yapamadi. Bisiler ye ic biraz yuru bi saat sonra bakalim drdi. İkinci kez hirdim. Pozisyon hala ayni. Ana utanik tekme atiyo. Kafasini saga hommus. Kafasini goruuorum ama icini goremiyorum. Ogleden sonra ikide tekrar bakalim. Eger hala auniysa alttan bakicam dedi. Ben de bisi olur diye korkuyorum. Ne yapmaliyim. 22+6 dayim bugun. bu dr yuksek riskli gebelik uzmani. Docent. Kendine sordum. Zarari olsa yapmsyiz dedi. Ama endisrliyim. Dua edon bebegim dönsun gerejk kalmasin
Ben kullaniyorum canim bende kansizlik yok fakar demir takviyesi icin verilen ilaclar dokunuyor bende pekmez ve keciboynuzu pekmezi ozu kullaniyorm icine ceviz ve findik kirip attim tadida guzel oluyor. Fakat sen demir ilacini aldiktan 2 saat sonra yemelisin bunlari.Kansızlıkla benim de başım belada kan değerlerim giderek düşüyor12. haftadan beri ferrum fort kullanıyordum. Dün doktorum bu ilacın sana faydası olmamış değiştirelim dedi ferro sanol yazdı sabah akşam kullanıcam. Ben de aktardan keçiboynuzu aldım yemek için, bir de keçiboynuzu özü aldım. Cam şişede satılıyor. Pekmez gibi içerisine katkı konulmuyormuş onu tavsiye ettiler. Ona da bakabilirsiniz
nerdeymıs kı cnm o dedıgın yer ben ızmır caddesındekı yerı bılıyorum...ankarada nallıhan diye bir yer varmış. boş vakitte eşim oraya götürsünde beni alayım bi bakalım artık yapabildiğim kadar :) çok güzel şeyler varmış hiç gitmedim daha ama özeniyorum çok
Webannemarket ten 159 a aldım canım.Canım fiyat olarak ne kadara almıştınız?
Braun 6520 modeli 159 TL ye aldım. Alt modelleri daha uygun fiyata ölçüm olarak hiçbir farkı yok istersen onlardan da alabilirsin.Canım fiyat olarak ne kadara almıştınız?
canim cikolata da yedim. Meyve suyu da ictim. Tekme atiyo ama kafasini sag tarafa gömmüs. Kafasinin icini goremiyorum diyor. Simdi saat ikiyi bekliyorum. Ücüncü girisim olacak ultrasona. İnsallah döner de alttan usg ye gerek kalmaz. Dua et olur muCanım korkma dr riskli gebelik uzmanıymış zaten riski olsa yapmazmış. Ama bebegini hareket ettirecek şeyler ye belki döner canım çikolata derlerdi cinsiyette.. Tatlı birşeyler ye hareket et yürü su iç vs :) belki dönmüş olur
arkadaslar bu tatılde 4-5 saatlık yol gıdeyım dıyorum... sızce sakıncası olur mu... polatlıdan bursaya duz bır yol eskısehırde mola verıyor orda bıraz dolasır bacaklarımı rahatlatırım dıyorum.... baska yola cıkcak var mı? yada dusuncenız nedır?[/QUOTE
Canım en son çıkanı IRT 6520. eltim 4520 sini kullanıyor o daha alt model ama o da çok memnun. 6520 nin extra özelliği ölçülen kişinin yaş grubuna göre ateşin normal olup olmadığını söylüyor yaş aralığı 0-3 ay 3-36 ay ve 36 ay üstü olmak üzere 3 kademe. Bir diğer özelliği de en son ölçülen ateşleri hafızasında tutuyor. Bunlar benim için önemli değil dersen 4520 de aynı işi görür. Benim aldığımın ölçüm süresi çok kısa 1 sn diyebilirim. yani bebebğin kulağına sokup bekletip onu huzursuz edecek kadar beklemene gerek kalmazdan hemen ölçülebilir. Diğer modellerde ölçüm süresi farklı mı bilmiyorum ama.Nerden alcan cnm ben de alcam da tam adı modeli ne braun kulaktan ateşölçer dimi ama model nosu felan nasıl arastrcaz
Ben hafta sonu çıktım canım 4 saatlik yola çok şükür hiçbir sıkıntım olmadı. Kendi arabamızla kocişimin yanında gidip geldim çok şükür. Emniyet kemerini gevşek tuttum sadece göbeğimi sıkmasın diye.arkadaslar bu tatılde 4-5 saatlık yol gıdeyım dıyorum... sızce sakıncası olur mu... polatlıdan bursaya duz bır yol eskısehırde mola verıyor orda bıraz dolasır bacaklarımı rahatlatırım dıyorum.... baska yola cıkcak var mı? yada dusuncenız nedır?
hali bilmiyorum ama çıkrıkçılar yokuşuna gitmiştim... bi bakarım.. bir de ankara da toptan bebek ürünleri satan yerler bize toptan satış yapmaz mı? ben herşeyi zaten 2 bebege göre alcağım için ara renklerden toptan alsam diyorum... öyle toptancı var mıdır bildiğiniz?sdss new smiles
Adi nallihan değil suluhan
ulus halinin çıkışında hafif sağda taş bir kapi var ordan giriyorsun. Hobi eşyaları satılıyor. orda yoksa Çıkrıkcilar tokusunda 2 3 dukkan ilerde yine hobi dukkani var birde en tepede hobi dukkani var oraya bakabilirsin.
bu kez esım gelmıyor ben tek gıdeyım dedım... otobusle gıtcem ama su teklı koltuklarla rahat olur dusuncesındeyım... bakalım... gecen ay bende gıttım bursaya bı sıkıntı yasamadım... umarım yıne sıkıntı yaşamadan gider geliriz...Canim ben her ay 5-6saatlik yol giduyorum ailemin yanina. Bir sorun olmuyor. Arabayida benim kullandigimda oluyor esimin kullandigida. Bir rahatsizlik agri sizi yasamadim simdiye kadar. 13 kasimda tekrar gidecegiz hatta.
bu kez esım gelmıyor ben tek gıdeyım dedım... otobusle gıtcem ama su teklı koltuklarla rahat olur dusuncesındeyım... bakalım... gecen ay bende gıttım bursaya bı sıkıntı yasamadım... umarım yıne sıkıntı yaşamadan gider geliriz...
Denedin mi canım ? İşe yaramıştır umarım:)Mutlaka denicem her gece aynı şey çünkü artık ağırlaştık mı nedense uyumak çok zorlaştı canım
Çooooooook teşekkür ederim canım Allah razı olsun fiyat aralığı nasıl,bilgim olsun da pahalıya almayayım n11den alayım inşCanım en son çıkanı IRT 6520. eltim 4520 sini kullanıyor o daha alt model ama o da çok memnun. 6520 nin extra özelliği ölçülen kişinin yaş grubuna göre ateşin normal olup olmadığını söylüyor yaş aralığı 0-3 ay 3-36 ay ve 36 ay üstü olmak üzere 3 kademe. Bir diğer özelliği de en son ölçülen ateşleri hafızasında tutuyor. Bunlar benim için önemli değil dersen 4520 de aynı işi görür. Benim aldığımın ölçüm süresi çok kısa 1 sn diyebilirim. yani bebebğin kulağına sokup bekletip onu huzursuz edecek kadar beklemene gerek kalmazdan hemen ölçülebilir. Diğer modellerde ölçüm süresi farklı mı bilmiyorum ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?