bdt 09/02/2016 ise bebek nasıl 4+4 oluyor onu anlamadım dr un sat a göre değerlendirmesi lazım ama bebeğin büyüklüğüne gelişimine göre değil.. şaşırdım açıkçası.. ama gözün aydın görmüşsün keseyi
bende doktora ilk gittiğimde adetime daha 3 gün vardı ama yinede doktor minik bi nokta gibi görmüştü :) şimdi aradan 2,5 hafta geçti bakalım inşAllah kalp atışını duyarım gittiğimde :)
bende doktora ilk gittiğimde adetime daha 3 gün vardı ama yinede doktor minik bi nokta gibi görmüştü :) şimdi aradan 2,5 hafta geçti bakalım inşAllah kalp atışını duyarım gittiğimde :)
bata 4 kala 1 hazıran 27 cıktı 2 kala 3 hazıran 63 en sonda pazartesı yaptırdım 8 hazıran 407 cıktı bıde bugun yapıldı bakalım kaç cıkacak ogleden sonra bellı olur kaç oldugu
eşim tarafında 2 tane ıkız var babaannem bı tane ıkız bıde 3 uz varmıs ama yaşamamıs doktor ıhtımal var dedı ama bakalım ne cıkacak yaş 26 oldu olsada hosuma gıder valla zaten ıcımden gecen ılk ıkız erkek 2. ıkız kız :)
bata 4 kala 1 hazıran 27 cıktı 2 kala 3 hazıran 63 en sonda pazartesı yaptırdım 8 hazıran 407 cıktı bıde bugun yapıldı bakalım kaç cıkacak ogleden sonra bellı olur kaç oldugu