2016 Şubat Anneleri

teşekkur ederım cihaz otomatık hesapladı zaten 15,02,2016 olarak aldı sat bılgısı gırılıyor zaten cihaza teşekkur ederım

aynen küçücük canım Allah razı olsun haftaya tekrar gıdecem ama kalp atısını dıger hafta ancak duyarmısım oyle dedı doktorum
bende doktora ilk gittiğimde adetime daha 3 gün vardı ama yinede doktor minik bi nokta gibi görmüştü :) şimdi aradan 2,5 hafta geçti bakalım inşAllah kalp atışını duyarım gittiğimde :)

teşekkur ederım cihaz otomatık hesapladı zaten 15,02,2016 olarak aldı sat bılgısı gırılıyor zaten cihaza teşekkur ederım
anladım dr unuz bebeğinb gelişimine göre değerlendirmiş sizi hayırlı olsun darısı biz göremeyenlere hayırlısı ile

inş. kızlar hayırlısıyla, teşekkür ederim.
sizler idrar testini ne zaman yapmıştınız?
benim bat yarın ya da öbür gün
ben hissedip 1 gün önce yapmıştım canım çok silik ikinci çizgi çıkmıştı ama gecikince hamile olsa bile idrarda çıkmayanlarda var

anladım dr unuz bebeğinb gelişimine göre değerlendirmiş sizi hayırlı olsun darısı biz göremeyenlere hayırlısı ile
inşalah darısı size bende ıkız olma durumu varmıs bıde tedavıyle olunca klomen + catlama ıgnesı

bende doktora ilk gittiğimde adetime daha 3 gün vardı ama yinede doktor minik bi nokta gibi görmüştü :) şimdi aradan 2,5 hafta geçti bakalım inşAllah kalp atışını duyarım gittiğimde :)
inşallah canım hayırlı saglıklı sıhatlı buyusunlerde ben gorunce ıcım rahatladı ınan

hadi yaaa beta hcg lerin artışlarını hatırlıyormusun peki
bata 4 kala 1 hazıran 27 cıktı 2 kala 3 hazıran 63 en sonda pazartesı yaptırdım 8 hazıran 407 cıktı bıde bugun yapıldı bakalım kaç cıkacak ogleden sonra bellı olur kaç oldugu

benim kayınvalidem ikiz eşi bende de her an öyle bir ihtimal olabilir
eşim tarafında 2 tane ıkız var babaannem bı tane ıkız bıde 3 uz varmıs ama yaşamamıs doktor ıhtımal var dedı ama bakalım ne cıkacak yaş 26 oldu olsada hosuma gıder valla zaten ıcımden gecen ılk ıkız erkek 2. ıkız kız :)

bide ıkız genler ozellıkle babaanneden gelıyormus sanırım oyle derler yani

bata 4 kala 1 hazıran 27 cıktı 2 kala 3 hazıran 63 en sonda pazartesı yaptırdım 8 hazıran 407 cıktı bıde bugun yapıldı bakalım kaç cıkacak ogleden sonra bellı olur kaç oldugu

1700 civarı cıkar muhtemelen hadi bakalım heberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…