Sat a göre bugün tam 7 haftalığım.canım senin sat tarihin neydi tam kaç haftalıksın
kızlar kilo boy listeside yapalım ay ay kaç kilo almışız yazarız yada hafta hafta hem dikkat etmiş oluıruz ne dersiniz
AYYYY BENİM PSİKOLOJİM BOZULUR BENİM yıllarca kilo almak için diyetisyene giden biriydim Son iki yıldır aştım bunu. Bu aralar 52-53 e çıkmıştım Ama iğneler beni çok şişirdi daha şimdiden Yaaa çok korkuyorum duba gibi olmaktankızlar kilo boy listeside yapalım ay ay kaç kilo almışız yazarız yada hafta hafta hem dikkat etmiş oluıruz ne dersiniz
benim sat 1 mayıs bende bugun tam 6 haftalığım bakalım aslında kimseye söylemek istemıyordum çalıştığım için yetkılım duyurdu saolsun sımdıde cok tedırgınım bebegı gormeden bılınsın ıstemıyordumSat a göre bugün tam 7 haftalığım.
hayırlısıyla duyarsın inşallah canım darısı başımızakızzzzlarrr bugün günlerden bebiş
doktor randevumuz olduğu günler evde gözümü açar açmaz eşime öyle söylüyorum
ssat beş buçukta randevumuz var Kalp atımını duyabileceğimize inanıyorum çünkü doktor pazartesi var gibi demişti ama duyamamıştık Bugün şanslıysak duyabiliriz Dualara ihtiyacım var benim de Pıt Pıt diye sesleri duymaya çok ihtiyacım var
Ağrılarım biraz hafifledi Midem bazen hafif bulanıyor Ya da aklıma geldikçe o psikolojiyle ben bulanmış gibi hissediyorum herhalde tam olarak bilmiyorum yani
bugun benımde hiç kasık ağrım olmadı ama sorun yoktur inşAllah ya ./Acill cevap lütfen. Kızlar dün kasık ağrılarım biraz azalmıştı bende kese artık oluştu bebek yerini yaptı ondan ğrım hafifledi diyip takmamıştım ama bugün dahada azaldıağrı olması gerekmezmi? Benim gibi kasık ağrıları azalan varmı??? Acil yardım lütfen çok moralim bozuk
günaydın bende çok uyuyorum yatsı namazına eşim uyandırıyor :)Günaydın kızlar
Bir haftadr acayip uyumaya başladım.sizlerde de var mı böyle bişey?
Eşim akşam uyandırıp yemek ye diyor, o kadar diyim yani
inşAllahhhhbenimkiler de azaldı demek ki korkmaya gerek yok Bebiş yerleşti artık gibi geliyor bana
ben 60 kilo ile kaldım malesef .bende uyuyamiyorum hep acimmm hep acim.. kizlar kac kilo ile hamile kaldikk
Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Günümüz aynı ama ben haftaya gidicem inşallahkızzzzlarrr bugün günlerden bebiş
doktor randevumuz olduğu günler evde gözümü açar açmaz eşime öyle söylüyorum
ssat beş buçukta randevumuz var Kalp atımını duyabileceğimize inanıyorum çünkü doktor pazartesi var gibi demişti ama duyamamıştık Bugün şanslıysak duyabiliriz Dualara ihtiyacım var benim de Pıt Pıt diye sesleri duymaya çok ihtiyacım var
Ağrılarım biraz hafifledi Midem bazen hafif bulanıyor Ya da aklıma geldikçe o psikolojiyle ben bulanmış gibi hissediyorum herhalde tam olarak bilmiyorum yani
benimde geçen haftaya göre çokk azaldı ama bunun olumsuz bişey olduğunu düşünmedim. Aksine bi sorun olsa ağrı daha çok artmaz mı. Allah korusun başka belirtiler eklenir hattaArkadaşlar kafayı sıyırmak üzreyim bir damla ağrım kalmadı. Doktorumu aradım daha beni dinlemeden telefonla tıbbi bilgi veremem dedi kapadı. Gece doğru düzgün yatamazdım şimdi istediğim gibi yatıyorum ne ağrı ne batma var. Delirmek üzereyim... Benim gibi ağrıları birden kesilen var mı???
edirgin olma canım yerleşmiştir bebek ondan geçmiştir kasık batmaları. randevun ne zamanArkadaşlar kafayı sıyırmak üzreyim bir damla ağrım kalmadı. Doktorumu aradım daha beni dinlemeden telefonla tıbbi bilgi veremem dedi kapadı. Gece doğru düzgün yatamazdım şimdi istediğim gibi yatıyorum ne ağrı ne batma var. Delirmek üzereyim... Benim gibi ağrıları birden kesilen var mı???
Daha 1 hafta varedirgin olma canım yerleşmiştir bebek ondan geçmiştir kasık batmaları. randevun ne zaman
hayır tatlım kalmadım hiç herhangi bi sorun olmamasına rağmen rahim filmi falan da çekildim herşey temiz,,Psikolojimizi bozmayalim canim pimpirik olmayalim evet bi yerlere gidince iyi oluyo insann aklindan cikiyo kotu seyler :)
:) hamile kalmak isteyenler topigindensn sanirim hamile kaldin mi hic?
hosgeldin aramiza bende suan sadece folik asit kullaniyorm
Dostum demekki rahim şimdilik genişlemesini durdurdu... Kendini böyle Kötüye yorarak üzme...bazı insanlar çok rahat hamilelik geçiriyor...Arkadaşlar kafayı sıyırmak üzreyim bir damla ağrım kalmadı. Doktorumu aradım daha beni dinlemeden telefonla tıbbi bilgi veremem dedi kapadı. Gece doğru düzgün yatamazdım şimdi istediğim gibi yatıyorum ne ağrı ne batma var. Delirmek üzereyim... Benim gibi ağrıları birden kesilen var mı???
AYYYY BENİM PSİKOLOJİM BOZULUR BENİM yıllarca kilo almak için diyetisyene giden biriydim Son iki yıldır aştım bunu. Bu aralar 52-53 e çıkmıştım Ama iğneler beni çok şişirdi daha şimdiden Yaaa çok korkuyorum duba gibi olmaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?