2016 Şubat Anneleri

inlh canm bebeisin sana tutunur . bende oldu mu olmadi mi diye gecen aylarim var ama zamani gelince oluyo hic beklemiyodum umudum vardi ama beklemiyodum acikcasi yine olmamistir diye dusnuyodum . hayirlisi ile seninkide zmani gelince olucak

inlsh cnm saglikla kucagina alicaksin .. benm ilk gebeligim o yuzden kafamda deli sorular deli heycanlar var . suan kac kilo alirsam alayim umrumda degil acikcasi gebeligimde her sey yolunda gitsin sagikla kucagima almak nasip etsin . zayif oldugum icin cevreden acayip baski goruyorum suan sunu ye bunu yeme bunun tadina bak zorla istemedigim seyleri tikistiriyolar agzima 8 ay daha boyle devam ederse zaten ben 65 kesin olurum hatta daha fazlasi

inlh canm bebeisin sana tutunur . bende oldu mu olmadi mi diye gecen aylarim var ama zamani gelince oluyo hic beklemiyodum umudum vardi ama beklemiyodum acikcasi yine olmamistir diye dusnuyodum . hayirlisi ile seninkide zmani gelince olucak
teşekkür ederim canım bakalım şubat annesi olabilecek miyim

cok korkarsan dayanamıyorum dersen bi acile git baktır istersen ama bence rahmin genişlemesi durduğu için bitmiştir ağrı sen stres yapma yinede

cok korkarsan dayanamıyorum dersen bi acile git baktır istersen ama bence rahmin genişlemesi durduğu için bitmiştir ağrı sen stres yapma yinede
Rahmin genişlemeyi durdurmasıda sorun değil mi demekki gebeliğim ilerlemiyor gelişmiyor

Bebek iyi beslensin diye ben kendimi yemeye vurmuş durumdayım. Paso yiyorum

Böyle giderse senin çocuk 6 kilo doğar diyorlar

Rahmin genişlemeyi durdurmasıda sorun değil mi demekki gebeliğim ilerlemiyor gelişmiyor
yani bebeğim yerleşmesi gerçekleştiği için demek istemiştim aslında neden öyle yazmışım bilemedim .. benimde kasık ağrılarım bayağı azaldı randevum 16 haziran salı günü bekleyeceğim 4 gün bakalım

gunaydın kızlar hayırlı cumalar az once doktordan geldım tahmınım dogru gec dollenme cunku gec yumurtladım :) 4+4 mınıcık kesemızıde gorduk anlık kasık agrısı ve gecmesı normalmıs donem donem artıp azalabılır dedı mıde yanması bulanması normal olmayada bılır bunyenın tepkısıne baglı yuzde karıncalanma el ayak şişmesı hepsı normalmıs korkulacak tek sey kanama kırmızı olursa dedı doktorum aklınıza takılan bısı varsa ogleden sonra sonuc almaya gıdecem soruyum doktora :)

Bulantilarim basladi benim ya Hala daha bulaniyor. Saat ikide doktor randevum var. Tiroidim yuksek cikmisti. Bakalim bu doktor ne diyecek ve en onemlisi bebegin kalbini gorecek mi acabaaaa cok meraktayimmm

Canım ben 5+2 yim ve son iki gündür kasık ağrılarım inanılmaz azaldı yok gibi nerdeyse birden bire böyle kesilmesi normalmi sorarmısın benim için

hayırlı cumalar canım gözün aydınnnn
minicik bir nokta gibimi gördünüzzz :=)

bdt 09/02/2016 ise bebek nasıl 4+4 oluyor onu anlamadım dr un sat a göre değerlendirmesi lazım ama bebeğin büyüklüğüne gelişimine göre değil.. şaşırdım açıkçası.. ama gözün aydın görmüşsün keseyi

Canım ben 5+2 yim ve son iki gündür kasık ağrılarım inanılmaz azaldı yok gibi nerdeyse birden bire böyle kesilmesi normalmi sorarmısın benim için
sorarım canım ama dedıgım gıbı bende bazen cok oluyor bazen olmuyor korkuyordum normalmıs yanı yınede sorarım sıkıntı yok ogleden sonra 2 gıbı haber vrırım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…