- 12 Mayıs 2015
- 1.118
- 954
- 43
Üşüttüm galiba gece de sürekli öksürdüm.. Ondan olur mu kiÜşüttünmü canım aman dikkat et, telaşlanma hemen.. Baksana herkes hasta![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üşüttüm galiba gece de sürekli öksürdüm.. Ondan olur mu kiÜşüttünmü canım aman dikkat et, telaşlanma hemen.. Baksana herkes hasta![]()
Tabi canım hastalanmışsın işte.. Sıcak tut karnını özellikleÜşüttüm galiba gece de sürekli öksürdüm.. Ondan olur mu ki![]()
Ayvallahi maşallah bizlere ne kadar becerikli anneleriz hihhh :) çok güzel olmuş cnm eline saglikKızlarrrrrrr el emeğiiii göz nuruuu bebek şekerimm, ilk denememm, ama çoook zahmetliymiş, kalıpları hazırlamak bu hale getirmek bir hayli zamanımı aldı :/ .. Ben biraz değiştirdim tabi, isim gelicek henüz belli olmadığı için boş bıraktım şimdilik :) Fikirlerinizi bekliyorummm![]()
Ahahaha çook teşekkürler, aynen öyleyiz bebeğimiz için herşeyi yaparızzz :)))Ayvallahi maşallah bizlere ne kadar becerikli anneleriz hihhh :) çok güzel olmuş cnm eline saglik
Sağol canm ya içimi rahatlattınTabi canım hastalanmışsın işte.. Sıcak tut karnını özellikle![]()
Yeri dar gelmeye baslayinca yavaslar merak etme benimkiler de oyle hatta ilk basta deprem oluyor sanmistim avizeye falan baktimKizlar artik bebek hareket edince beni sarsiyorNasil yapiyor bilmiyorum ama iyice guclendi, erkek diye mi ki acaba?.. Daha simdiden boyleyse ileride ne yapicam ben
![]()
Kizimin cok fazla kiyafeti var kullanamadigim hatta hic paketinden cikaramadigim hosuma giden hediyeler var ikizlerimin cogu seyi hazir cok fazla bi sey almicam bi tek battaniye yorgan yatak gibi seyleri birer tane daha alnamiz gerekiyor onlara da baslamadik sayilir dogum iznine ayrilinca baslarim artikCanim bende senin gibiydim kız kiyafetlerindeydi hep gözüm. ilk çocuk erkek olunca sevinemedim giydiremicem diye. Ama öyle güzel şeyler buluyorum ki oğluma, şimdi kızlara almaya çok zorlanıyorum. Sen alabildin mi ufak tefekte olsa?
Günaydıncanım bende dün eşimle tartıştım bni delirtti. Gönlümü almaya çalışıyor ama bn uzatacam. Sabah kasık ağrısı ile uyandım normaldir demi canım
hanımlar kızıma isim arıyorum .şeymanın yanına önerebileceğiniz bir isim var mı:)
Kızlarrrrrrr el emeğiiii göz nuruuu bebek şekerimm, ilk denememm, ama çoook zahmetliymiş, kalıpları hazırlamak bu hale getirmek bir hayli zamanımı aldı :/ .. Ben biraz değiştirdim tabi, isim gelicek henüz belli olmadığı için boş bıraktım şimdilik :) Fikirlerinizi bekliyorummm![]()
Eşler bizi anlamıyorlar. Bebeğimi strese sokuyorsun diyorum sen gitmezsen o da girmez diyorBenim de 2 gündür eşimle aram yok şu an ona çok sinirliyim
Şeyma naz
Şeyma nur
Şeyma su
Nil Şeyma
Elif Şeyma
Gül Şeyma
Canım ellerine sağlık gayet başarılı harikasın
canım çok şirin olmuş ben de bunun filli olanını yapıcam. Yanaklarını allık ile mi yaptın ya da boya mı?Kızlarrrrrrr el emeğiiii göz nuruuu bebek şekerimm, ilk denememm, ama çoook zahmetliymiş, kalıpları hazırlamak bu hale getirmek bir hayli zamanımı aldı :/ .. Ben biraz değiştirdim tabi, isim gelicek henüz belli olmadığı için boş bıraktım şimdilik :) Fikirlerinizi bekliyorummm![]()
Çok teşekkürler canımm.. Aynen aynen kulak çöpüyle allık sürdüm :))..canım çok şirin olmuş ben de bunun filli olanını yapıcam. Yanaklarını allık ile mi yaptın ya da boya mı?
Kızlar maşallah çok beceriklisiniz. Bnm eşim ne gerek var die yaptırmıyorÇok teşekkürler canımm.. Aynen aynen kulak çöpüyle allık sürdüm :))..
Bencede yap canım süper olur. Bn biriktiriyorum eşim bilir benden geri alıyor o yüzden eşe söylememek gerekiyorHanımlar eşinizden gizli para biriktiriyo musunuz? Eşim çok rahat para harcıyo, evimiz yok, masraf çok, hiç birikimimiz yok, 2 maaş her ay gidiyo, gizliden artık bişiler yapsam diyorum bebiş olucak, sonuçta daha çok masraf olucak, o para da gene bizim için, maaşımı alınca kızım için her ay çeyrek alsam ne güzel olur
Eşler bizi anlamıyorlar. Bebeğimi strese sokuyorsun diyorum sen gitmezsen o da girmez diyor
bize baston seklinde puset hediye gelmisti yazında işim gereği bebeği yanimda gezdirecegim, travel sistem fazla gelecek bende kaguru düşünüyorsum bu model hoşuma gitti, bunu almaya karar verdim
Baya pahalıymis ben aldim ama bez gibi olanlar varya atkı gibi onlardan istiyorum şimdide
3 ay - 4 yaş 155 lira
0 - 4 yas 205 lira
Maşallah allah nazarlardan saklasin.İyi akşamlar kızlar :)
Alttaki fotoğrafta parmağını cooop cop emen bi pofidik gören var mı?
İşte o benim oğluşum :) Allahım ilk defa net gördük çok heyecanlandım :)