- 17 Haziran 2011
- 139
- 113
- 53
Benim de aç olmadığım zamanlarda da oluyor anlayamadım ki hamilelikten yükümü artıkça bebişlerimiz büyüdükçe daha fazla besin ihtiyacı doğuyor sanırım ayy nediyim Allah yardımcımız olsunCanım bugün öyle oldum. AC değildim oysa birden aciktim. Sanki bayilacak gibiydim. Tost yaptım hemen. Kuruyemiş geçirmedi. Ama çok kötü oldumevi temizlemem lazım feci halde ama çok halsizim sukur iki saat dersim vardı gittim geldim.
depend emici külot numunesi istemiştim bugün geldi ve resmen ba yıll dımm ve bebeğimin yatağını sipariş verirken 1 pakette depend sipariş verdim kızlar bilginiz olsun
Bu 300Tl ve süt parası için çalışıyo olmak mı gerekiyor
Sut parasi diye birsey yok diye biliyorum.. kazandigin paranin 2/3 veriyorlar iste.. extra bir odenek yok.. ha birde 300 tl ilk cocuk parasi var
http://www.haberport.com/yasam/emzi...ri-yattimi-12-kasim-2015-persembe-h29177.html
2015 yılı için 112,40tl imiş.
bakalım 2016 ya 113tl olur
bu da bir seferlik dimi
ay şöyle her ay bir şey ödeseler bize yaa
canım kamuda çalışıyorsan kurumuna eğer özelde çalışıyorsan aile ve sosyal politikalar il müdürlükleri, valilikler diye biliyorum belediye bakmıyor diye biliyorum.
aynen keşke maaş gibi her ay verilse nekadar cok işimize yarar.
süt parası ne kadar bilmiyorum ama az bi miktarmış
aynen keşke maaş gibi her ay verilse nekadar cok işimize yarar.
süt parası ne kadar bilmiyorum ama az bi miktarmış
bildiğim kadarı ile mümkün değil canım ya.evet evet doğru anlamışsın :)
ilk durum için bende istemiyorum ama denetimler doğum iznime denk geliyor.
ve vicdan yapıyorum. hoş ben denetimlerin öncesine gelmesi için çabalıyorum ama iş verenden destek göremiyorum. neyin vicdanını yapıyorsam
ikinci durumda, haftalık birleştirme işini aylık birleştirme olarak yapamıyoruz değil mi
çok şey istiyorum.
bence ben evde oturayım en iyisi
37 ye kadar çalışır izni alırım ben o zaman.. sezaryen de zatenerken oluyor.. dr um cok ilgili saolsun durumu anlatınca her turlu raporu verir:) gecen gittiğimde rapor istersen heyete sokayım diyordu.. dedim ben calışamaz değil calışabilir isteyecem sizde die gülüo:) doğuma kadar calışmış olurum da işte sonrası :) hemen işbası yapmam lazımÇok karışık yaama 37. Haftaya kadar çalışabilirsin. Sonraya atılır o izin. Şimdiye kadar bu durum ortaya çıkmış midir bilmiyorum
aa depend nerden numune istedin?
bizde isteyelim :) pek severim numune işlerinitamam tamam beleş işleri
300tl için çalışma şartı yok.
ama süt parası için 120 gün sigortası yatmış olması gerekiyor yazıyor. ama gazete haberinde yazılan bilgi o. resmi gazetedeki yazıyı okumadım hiç.
madem kadın/ analık haklarımızı masaya yatırdık. bir de seçim öncesi çok konuşulan "çalışan anneye bakıcı desteği" olayına girsek?
o yasanın onaylanıp onaylanmadığı hakkında bilgisi olan var mı?
etrafta çok fazla bilgi kirliliği var. kimisi babaya 5gün izin+ anneye 6ay izin+300tl+bakıcıya sigorta işi onaylandı diyor.
ana bu kısımdan birtek onaylandığını bildiğim babaya izin ve 300tl yardım var.
net bilgiye sahip olan var mıdır?
Hayır ödemedim ve ürünü çok beğendimmCanım bu numune istediğinde kargo ücreti falan ödüyor musun?
ama süt parası için 120 gün sigortası yatmış olması gerekiyor yazıyor. ama gazete haberinde yazılan bilgi o. resmi gazetedeki yazıyı okumadım hiç.
aa depend nerden numune istedin?
depend in kendi sitesinde numune isteye tıkla 1 olmadan gönderiyorlar ücretsiz kargo ile
Ben kullanmadım ama numune istemiştim geldi ve çok kaliteli çok beğendim yaa kullanınca da memnun kalıcağıma eminim üst kısmı da korse gibi sarmalıyor sanki :) 10 lu paket sipariş verdim 19.49 TLÇok sağol canm.
Bu Depend Emici Külot olayını çok araştırdm etrafımda bi çok kişi doğum yaptı hepsi Depend kullanmş normal doğum yaptıkları için ve çok memnunlar. Formda doğum yapan başka topikteki arkadaşlar da birbirlerine hep Depend öneriyor..
Canm benm teyzemin gelini yeni doğum yapı normal ve arada kanama oluyomuş bikaç gün parça gibi pedle asla olmaz ben çok menunum diyor dediğin gibi anlattı rahatmışta hem :)Ben kullanmadım ama numune istemiştim geldi ve çok kaliteli çok beğendim yaa kullanınca da memnun kalıcağıma eminim üst kısmı da korse gibi sarmalıyor sanki :) 10 lu paket sipariş verdim 19.49 TL
Canim sag olasin. Yag dokusuymus. Su anda yapilacak bisi yok. Dogumdan sonra aldirmak istersen alinir. Baska bi seyle duzelmez mecbur ameliyatla alinacak dedi. Neyse cok sukur kptu bisi yok.Yani dr un dediğini diyorum normal olabilir merak etme ben basit bişey olduğunu düşünüyorum
Bizim akraba aliyo bskici parai 750 tl bide bakicinin sigorta parasniaa depend nerden numune istedin?
madem kadın/ analık haklarımızı masaya yatırdık. bir de seçim öncesi çok konuşulan "çalışan anneye bakıcı desteği" olayına girsek?
o yasanın onaylanıp onaylanmadığı hakkında bilgisi olan var mı?
etrafta çok fazla bilgi kirliliği var. kimisi babaya 5gün izin+ anneye 6ay izin+300tl+bakıcıya sigorta işi onaylandı diyor.
ana bu kısımdan birtek onaylandığını bildiğim babaya izin ve 300tl yardım var.
net bilgiye sahip olan var mıdır?
Güzel mi cnm kaç tanesini kaça aldın canımdepend emici külot numunesi istemiştim bugün geldi ve resmen ba yıll dımm ve bebeğimin yatağını sipariş verirken 1 pakette depend sipariş verdim kızlar bilginiz olsun
37 ye kadar çalışır izni alırım ben o zaman.. sezaryen de zatenerken oluyor.. dr um cok ilgili saolsun durumu anlatınca her turlu raporu verir:) gecen gittiğimde rapor istersen heyete sokayım diyordu.. dedim ben calışamaz değil calışabilir isteyecem sizde die gülüo:) doğuma kadar calışmış olurum da işte sonrası :) hemen işbası yapmam lazım[/Q
İşte onu nasıl ayarlayacaksiniZ bilmiyorum. Ben alabilirim o izinleri . izin bitince rapor kullanacağım sanirum. dönem ortası okula gitmem sadece ortalığı karıştırır.
Canm buarada nerden nasl numune istedn anlatır mısınHayır ödemedim ve ürünü çok beğendimm
Canım pakette 10 tane var 19.49 aldım ama basit dandik değil 10 taneye değer bir para malzemeden kısmamışlar emin olGüzel mi cnm kaç tanesini kaça aldın canım
Depend'in kendi sitesine gir canım orada görüceksin numune iste butonu var sonrasında bilgilerini giriyorsun ve ücretsiz 1 adet numune adresine gönderiyorlarCanm buarada nerden nasl numune istedn anlatır mısın
Kızlar merhaba ben dün akşam yemegınde mantar yedım ve cok fena oldum cok kustum acilde serum takıldı. Birtek bana dokundu ewdekılerde hıcbırsey yoktu mantar yemeyin inanın bunyelerımız cok hassas bizlere yaramayabılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?