2016 Şubat Anneleri

evet biri de bursaydı... pilot şehirlerde kalmaz inşallah.
istanbula da gelseydi keşke kesin millet kılıfına uydurup aldırmıştır ikametini... bir ara araştırdığımda onda da kişi sayısı vardı. pilot deneme olduğu için sanırım.

bursaya mı taşınsam

Bizim akraba aliyo bskici parai 750 tl bide bakicinin sigorta parasni

nerde oturuyor? ay bizlere de vursa şu iş çok iyi olur
en azından çalıştığımız bi işe yarasın. istanbulda her bakıcı sigorta istiyor. aldığımız ne ki zaten sigorta yapacağım bir de...
yapacaksam anamı sigorta yaparım çıksın işten otursun çocuk baksın.
milletle uğraşacağına torunla uğraşsın

Izmirde dedigim kisi pilot sehirlr varmis onu bilmiyodum..aynen annen baksin kat ve kat iyi

vallaha ya devretsem :) millet izin uztmaya calışır ben mumkun oldugunca az izinle kurtarmaya.. çok sacma ve sıkıntılı bi konu rahat olmamdan kaynaklanan e zaten sağlık ocagındayım evimle iç içe e yerime de bizzat calışak elemanımı buldum cebimden veriyorum parasını ebe arkadasın ne diye izin alıp maddi sıkıntıya gireyim ki o değil bu durumu beni tanıyanlara da anlatamıyorum insanların tepkisini cekmek istemiyorum .. bi şekilde halletmem lazım..

Canım geçmiş olsun. Ben sırf bu ihtimalden yemedim . ( gerçi bir ara dolaba attigim mantarı demiştim ) bu arada kültür mantarı değildi sanırım. Doktorum da bu konuda bir şey diyemem demişti.

kavak mantarıymış canım o da zehırlenme ıhtımalı olmayan bır mantarmıs ama 2 hafta once yedım hıcbısey olmadı evdekı herkes normal bır fena olan ben bebegımıde gormedım yarın aksam gorecegım kısmetse aklım onda

Yok sormadim canim ya, oyle cok agrili birsey degil, ama karnim sertti yani.. sonra iste sagima donunce tekrar normale dondu.. o esnada farkettim popomun agridigini, yada agrimi bebekte hissetti bilemiyorum garipti.. :)
Ama bebegin arada bir top gibi olmasi kasilmalar filan bu aylarda cok normal diye biliyorum.. hani agri olsa anlicamda agri filan yok bildigin sertti gobegim sonra pozisyon degistirince duzeldi ..

Bu arada gecmis olsun canim, disinin agrisinin gectigine sevindim

SSK yı arasana canım ya da bir bilgilendirme kurumunu bu izni kullanmak istemiyorum diye. Ama ayrıntıya pek girme bence :) bebegime bakan var çalışmak istiyorum maasim kesiliyor paraya ihtiyacım var diye. Başka turlu kesin bilgi alamazsib sanırım. Bunun için bağlı olduğun kuruma da dilekçe verebilirsin sanırım bilgi edinmek için.

Bir şey olmamıştır annesi. Başka bir şeyler etkileşim olmuştur ya da psikolojik bile olabilir.

bende öyle yapacagım artık mudurluge toplantıya gittiğimde soracagım personele inip caktırmadan.. telefonla felan sorsam olmaz şimki küçük bi ildeyim herkes herkesi tanıyor caktırmadan öğrenmem lazım dediğin gibi diyerek bide biz karı koca tek basımıza calıştıgımızdan herkesi gözü üzerimde... halbuki calıştıgımız yer de bulundugumuz sehrin sürgün yeri manrumiyet bölgesi insanları cok sorunlubi köy ama merkezden benim gelmeme bile sorun cıkardılar böyle bi yere gelmek için torpil yapmak zorunda kaldım... şimdi kendimizce bi düzen kurduk izin hakkımız bile yok ama millete sorsan işte kral biziz... sabır diyoruz eşimle cocugu en azından bakıcısız buyutmuş olalım puan biriktirelim tayin tayin uğrasmadan istediğimiz yere gidelim... yoksa var ya yasanacak yer değil bakkal bile yok burada da oturunca hafta sonu dısında ne insan ne bimagaza hiç bişe göremiyorum... asersem en yakın yer bir saat:)
içimi döktüm bi anda :)

bakıcı yardımı birkaç pilot bölgede başlamış diye duydum ama içinde istanbul yok. antalya vardı diğerlerini hatırlamıyorum . şimdilik böyle zamanla tüm iller olacak ama biz görürmüyüz bilmem

Kizlar facebook sleepy ssayfasına uye olanlara ücretsiz bebek bezi ve alt değiştirme örtüsü yolluyor kargoda ücretsiz

ben uye oldum 4 bebek bezi 2 alt değiştirme örtüsü yolladilar. Kokusu dokusu guzele benziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…