2016 Şubat Anneleri

Işte herkes sorunca acın tazeleniyor ve daha çok üzülüyorsun... Nasip artık bakalım ne olacak... Ini bunda devam ederde cinsiyetleri ile beraber Müjde veririz...
Aynen öyle sürekli hatırlıyosun mecburen. Nasip kısmet canım inşallah öyle olur dua edelim birbirimize de

Ben
beklenmedik bir hamilelik oldugu için rutin kontrole gittigimde direk keseyi gorduk soka girdimsonra cok az kanamam oldu bi kac gün sonra yolk sakı gordum. Carsamba günü de kalp atısı için gidicem.ama asırı endiseliyim ya bebek olmazsa ya kalbı atmazsa diye

Agzındab bldamlıyo canım :) inşallah ya cidden bi terslik olmasa keske :/ hepimiz saglıkla kavusuuz insallah

Inşallah canim ya :-* nasil gececk bu gunler aylar
Geciyor canim benim 26 aylik oglum var. Firsat verseler hergun ultrasonda gormek isterdim. Once kalp atisi beklenir sonra ikili test sonuclari sonracinsiyet bi merakla hareketi hissetmek.Hafta olarak degil gun olarak bilordim doguma nekadar kaldigini gunler geciyor. Bi bakiyorsun anne diye tepende zipliyor. Tabiki hayirlisiyla kucagimiza alalim insallah

Ilk olunca insan cok heyecanlaniyo meraklaniyo cok farkli duygular ne kadar okuyup duysanda bi bilgisizlik tecrubesizlik Allah im hepimize yardim etsin ve saydiklarini tek tek yasamayi nasip etsin insallahhhhh

Merhaba annişler :) size bir soru; hurma hamilelikte çok çok faydalıymış ama rahimde gebeliği kolaylaştırmak için açılmayı kolaylaştırıcı etkisinden dolayı ilk haftalarda düşüğe sebep olur diyenler de var. Vitaminlerini ve faydalarını okuyunca bebeklerin gelişimi için hayati önem taşıyan ilk haftalarda tüketilmesi gerektiği sonucuna da vardım ben. Bu konuda bilgisi,tecrübesi veya düşüncelerini paylaşmak isteyen varsa cevap versin; bu haftalarda tüketmeli miyiz sizce?

canım hurma çok faydalı evet ama ilk aylarda değil. çünkü dediğin gibi rahmi rahatlatıyo açılmayı sağlıyormuş hatta. oyüzden birkaç ay yemesek daha iyi olur bence. ben düşük yaptığım zaman biraz fazla tüketmiştim bilmeden hiç ağrı yaşamadan düştü bebeğim mesela. oyüzden dikkatli olalım bu sefer aman Allah korusun. son ay yemek daha faydalı olur diye düşünüyorum. şimdi de günde bir taneden fazla yeme canın isterse.

Kizlar herkes hemsosunu buluyo manisali yok mu yahu :)

Deger sonra ataga geciyo cnm o degerlere cikmissa zaten bi sorun yoktur
İnşallah dediğin gibidir canım bi kaç günlüğüne denizde olucam girip girmemekte çok kararsızm henüz kimse bilmedigi icin soramıyorumda yakınımdakilere bu konuda bi fikri olan var mı kızlar ??

İnşallah dediğin gibidir canım bi kaç günlüğüne denizde olucam girip girmemekte çok kararsızm henüz kimse bilmedigi icin soramıyorumda yakınımdakilere bu konuda bi fikri olan var mı kızlar ??
ben gırmezdım cnm enfeksıyon kapabılme ıhtımalın yuksek sonucta kı bu haftalarda onemlı yıne de dra sormalısın bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…