2016 Şubat Anneleri

Kalp atisi 7. Haftada goruluyor erken gidip doktora daha kalp atisi yok diye panik olmaya gerek yok bence.
Aslında benim de doktora gitmeye niyetim hiç yoktu taa haftaya cumartesiye almıştım raporu. Ama bugün ani kasık ve bel ağrısıyla lekelenme olunca mecburen gittim canım. Yoksa ben de seninle aynı fikirdeyim erken gidince daha çok panik oluyor insan

Sagol canım benim senin de hayırlı, sorunsuz bir hamileliğin gecer insallah. Sen de benim kadar panik misin
ehh biraz benim kese ilk gözükmedi doktorum dış gebelik dedi ozaman çok panik oldum ama vajinal ultrasonla görüldü şimdi biraz daha rahatım perşembe kalp atışı için gidicem tekrar :) sen gördün mü kesenizi

o da neymıs oyle gozukmedı hemen dıs gebelık ne kadar basıt tanı koymus onun koydugu tanıyı ben de koyarım o zaman ya tıp fakultelerınde gecme notu 50 olursa ınsanımız da boyle olursa sonuc bu olur tabıkı

evet hatta 2 günümü acaba dış gebelikmi diye geçirdim aslında doktorumdan çok memnunum bakalım kalp atışındada stres yaratıcakmı perşembe günü

evet hatta 2 günümü acaba dış gebelikmi diye geçirdim aslında doktorumdan çok memnunum bakalım kalp atışındada stres yaratıcakmı perşembe günü
duyamssan bıle gorursun cnm bence boyle o sıyahın ıcınde beyaz bısey atıyo ısık nur sacıyo yanı hele o pıt pıtlar yaa mukemml bısey hepımız yasarız ınsallahhhh

Benim is anca haftaya belli olur.. insallah hersey iyi giderde bende ewde dinlenirim.. masa basinda oturuyorum cok az kalkiyoruz yolk sak gorunmuse dr dedi ki bana icindr kesin bebek vardir :) icini ferah tut ne guzel iste bidaha gitziginde bebegini gorursun insallah belki kalp atisi bile olur...

Merhaba bnde başımdan genleri anlatmak istedim biraz uzun olcak ama idare edin :) 8 aylık evliyim hiç korunmadık bi türlü hamile kalamadım martta adet olup bittiginde dr gittim bi sıkıntımı var diye neyse akıntı varmış fitil filan verdi rahime baktı hiç bişey yok temiz dedi bana folibol bide adını hatırlamıyorum bitkisel bi ilaç verdi yumurtalıklarını güçlendirir filan dedi bidaki ay adet bitti gün gel yumurta takibine başlayalım dedi nisanın 20. Adet oldum 28. De takibe başladık yumurtlama yok ama daha erken 9 gün sonra yine gel dedi gittim yine yok dedi ve bn yıkıldım aglamaktan öldüm dr ilaç tedavisine başlicaz ama ilk eşin gitsin oda baktırsın bi sıkıntı çıkmazsa onda ozaman gel ilaca başlayalım dedi eşimde ramazan geçsin öyle giderim diyodu bnde hatta hiç fazla çalışmadım nasıl olsa yumurta yok diye mayıs 20 oldu adet yok 21 22 derken dedim bi test alayım ama hiçç ihtimal vermiyorum yumurtlama yoktuya anammmm testi yaptım bide ne göreyimmm çifttt çizgi tabi inanmadım gittim başka eczaneden başka marka test aldım ondada çıktı :)) 23. De gittim kan verdim 1227 deger çıktı iki üç gün sonra başka dr gittim karından göremedi alttan bakmak istedi baktırmadım mide bulantılarım fena ama annmdeym o bakıyo bana bu hafta gidicem dr bu sefer görülür herhalde karından :) allahım hiç kimsenin kucagını boş bırakmasın hayırlı ve saglıklısıyla inşşşaşlah.biraz dedim ama epey uzun oldu özür dilerim

Aslinda hersey bahane biliyor musun. Rabbim ol dedikten sonra oluyor. Biz 1.5 senedir bekliyoruz nasip olmadi. Tam doktora gidecegimiz ay oldu. İnsallah kalp atislarini da duyariz :)

Aynen öyle hz meryemin eşîmi vardı ama çocugu oldu yeterki kurban oldugum yaradan ol desin olmuyosa vardır bi bildigi diyip durmak lazım ama duramıyooruz îşte :) inş kalp atışlarını duyarız gerçî ben kiloluyum oyüzdende karından görünmeyebilir

Işte herkes sorunca acın tazeleniyor ve daha çok üzülüyorsun... Nasip artık bakalım ne olacak... Ini bunda devam ederde cinsiyetleri ile beraber Müjde veririz...

alakası yok ben de kıloluyum karından görundu salı tekrar gıdıcem görmeye

Kızlar ben magnezyuma başladım doktor yazmış... Acaba rahim agrısı için mi kullanan var mı

Bende siskoyum 5+6 dayim sirf vajinal olmasin diye bekledim yarin gidicem gozukur dimi
5+6 da gorunur artık yaaa benımkı 4+6 da gözuktu 4mm kese ıdı bakalım kaç olmusuz sen de yarın guzel haberlerle donersın ınsallah 6+6 da da kalbını duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…