Kızlar merhaba ben bugün krndimi cok bitkin hissediyorum vücudumda çok ağrılarım var ve benim migrenim var şuan tutacakmış gibi hissesiyorum sizce hangi hapı kullanmalıyım dr saolsun hiçbişey demedi minoset mi daha az zararlı parol mu
Kızlar merhaba ben bugün krndimi cok bitkin hissediyorum vücudumda çok ağrılarım var ve benim migrenim var şuan tutacakmış gibi hissesiyorum sizce hangi hapı kullanmalıyım dr saolsun hiçbişey demedi minoset mi daha az zararlı parol mu
Daha once 25 haftaliken erken dogum yaptim... sonrada 2 dusuk daha.. aslinda kanim ii mis.. ama digerleri niye boyle oldu onu da bilmiyorlar.. genlere filanda baktilar... bu sefer dr ben soyledim cok insan aliyor aspirinin diye... sen de al bu sefer dedi.. hamileyken illa bi kan koyulasiyor dedi aspirin alirsan bebegine daha iyi kan ve oksijen gider dedi.. bu sefer aliyorum.. bende pco var bska bi trpic de okudum pco su olanlara ii geliyormus diye taa o zamandir aliyorum.. o zaman iki aliyordum simdi bir aliyorum.. burdaki dr lara kendin soracaksin soylemi yapsam boyle mi yapsak onlarda diyor ewt yada hayir.. ben burdan cok bilgi aliyorum ve sonrada soruyorum :) isi boyle cozdum yani..
Benim ilh hamileligim aslında ama prolaktin yğksekti bende.şansa hamile kaldım sürpriz oldu.
Ama iki kere az miktarda kanamam oldu Ve gercekten bebegimi kaybetmekten cok korktum. Hala da korkuyorum ve sürekli yatıyorum. Haftaya çarsamba kalp atısları için gidicez Allah boynumuzu bükük bırakmasın
merhaba kızlar,
dün silik çizgi görmüştüm hatırlarsanız,
bu sabah tekrar ettim hem de 2 test yaptım ama çizgi mizgi yok yalan oldu alicanız,
sinir oluyorum şu testlere
Benim ilh hamileligim aslında ama prolaktin yğksekti bende.şansa hamile kaldım sürpriz oldu.
Ama iki kere az miktarda kanamam oldu Ve gercekten bebegimi kaybetmekten cok korktum. Hala da korkuyorum ve sürekli yatıyorum. Haftaya çarsamba kalp atısları için gidicez Allah boynumuzu bükük bırakmasın
Amin... cnm Rabbim korusun bebeklerimizi.. aslinda korksak da korkmasakda her sey olacagina variyor.. bugun cok az benim nerdeyse yok.. 3 gun ise gitmem lazim kara kara dusunuyorum nasil yapiyim diye hayirlisi arkadasim
Kizlar tekrar merhaba.. Bugun doktor kontroluna gittim ve bebegimin kalp atislarini gordum. resmen siyah kesenin icinde bembeyaz bisey pit pit atiyordu. Ayni hastanede farkli bir doktordu bu. 6+2 gunluksun dedi. Yani bu 6 hafta bitmis 7. haftanin 2.gunundesin demek mi? Kalp atislarini duyabilir miyim dedim beni kizdirma deyip azarladi bir guzel.. Olsun kalp atisini gordum rahimde kanamada yok ama progestan kullanmaya devam et dedi. Gecenki doktor 4 haftaliksin demisti. Iyice iskillendim bu hastaneden.
Kızlar bebeğini ve kalp atışlarını gören varmı? Kaçıncı haftada gözüküyor bunlar acaba.. bu arada bugün benim de lekelenmem oldu acile koştum hemen progestan verdi doktor düşük tehditi varmış yatıp dinlen sürekli dedi Allahım hayırlısıyla sağ salim kavuştursum bizleri bebişlerimize inşallah
Amin... cnm Rabbim korusun bebeklerimizi.. aslinda korksak da korkmasakda her sey olacagina variyor.. bugun cok az benim nerdeyse yok.. 3 gun ise gitmem lazim kara kara dusunuyorum nasil yapiyim diye hayirlisi arkadasim
canım ben de gidemiyorum işe.sanırım ayrılıcam işten. Asırı kaygılıyım çünkü cok arastırıyoruz ve herkes bir cok aksılık yasıyor. Yolk sak olusmustu carsamba günü ama sonrasında ne oldu bilemiyorun:/
Benim Kayınvalidemde yazık yakın takipte keşke bebek olsada bize söylemeseler diyorum diyor... Ben de 3 aya kadar söylemiyorum hazırlıklı ol dedim... Geçen seferkini herkes duydu nasip olmadı
Aynen bizimkiler de çok hevesli kayınpederim daha istekli bana soramıyor ama kayınvalideme soruyormuş sürekli bişey var mı diye. Ama bizim de geçen sefer herkes duydu nasip olmadı sonra bi de laf anlattık herkese düşük oldu diye.. o yüzden bu sefer kimseye söylemiyoruz
Kızlar bebeğini ve kalp atışlarını gören varmı? Kaçıncı haftada gözüküyor bunlar acaba.. bu arada bugün benim de lekelenmem oldu acile koştum hemen progestan verdi doktor düşük tehditi varmış yatıp dinlen sürekli dedi Allahım hayırlısıyla sağ salim kavuştursum bizleri bebişlerimize inşallah
demir hapı kullanan var mı aranızda arkadaşlar. bende var demir eksikliği ama şuan kullanmıyorum herhangibir ilaç. pazartesi taleb edicem bakalım. sorun omaz değil mi şuan her şeyden endişe eder oldum.