2016 Şubat Anneleri

ben gırmezdım cnm enfeksıyon kapabılme ıhtımalın yuksek sonucta kı bu haftalarda onemlı yıne de dra sormalısın bunu
Sağol tatlm tsk ederim cevabn icin buarda ilk bebeğin mi hangi sehirdesn ben bursadaym doktor konusndada karrszm kime gidicegimi bimiyorm off

Sağol tatlm tsk ederim cevabn icin buarda ilk bebeğin mi hangi sehirdesn ben bursadaym doktor konusndada karrszm kime gidicegimi bimiyorm off
yok cnm 3. saglıklı baslayan gebelıgım dıyelım ıkı kımytasalım da var ama saymıom onları tokat ben doktor konusunda çok alternatıfım yok malesef

merhaba kızlar. dün ve bugün çook açık kahverengi lekeler gördüm birkaç kez. açıkçası biraz korktum. aranızda bunu yaşayan var mı?

Bende hafikliyim tatlim istanbulda yasiyorum tatile gidiyoz sivasa bebisinde benim bebisimden buyukmus hemserim

merhaba kızlar. dün ve bugün çook açık kahverengi lekeler gördüm birkaç kez. açıkçası biraz korktum. aranızda bunu yaşayan var mı?
Canim ben yasamad ama burad yasyan ark var kirmizi olmadigi surece korkma senn muhtemelen yerlesme kanamasidr yine de sen dr la gorus

Kizlar ben gebeligimi farketmeden 5 gun boyunca B12 ignesi oldum simdi bir zarari oldumu diye endise ediyorum fikri olan var mi doktora hafta ici gidebilecegim telas yaptim

Kızlar ben 5+3 um benim doktor bana hiçbir şey demedi ya sadece 2 kere beta hcg ye baktirdi güzel yükselmiş dedi o kadar.. endiseleniyorum hiçbir tsh vs değerlerime bakılmadı şunu yap şunu yapma demedi ilk hamileligim heyecanlıyım ve gurbetteyim kimseyi de tanımıyorum bilgi alayım. . Ben mi panik yapıyorm bnm Dr mu umursamaz..? Yarın 6 da ise kalkicam bu saat oldu uyuyamiyorum..
Kocaeli /izmitte Dr tavsiyesi olan da yazabilir arkadaşlar. .

Hurmanın faydalarını ve sütü artırdığını öğrendiğim günden beri günde 3 tane yiyorum. .. açıkçası erken doğuma sebep verdiği yazmıyor sadece doğumu kolaylaştırıyormus.. simdi bnm de kafam karıştı yemesem mi

kizlar aranizda her sabah aglayan var mi hic bi sebebep yokken canim sikildi diye mesela hunur hungur aglayan var mi cok acayip duygusalim sonra 5 dk sonra kahkaha atiyorum yoksa ben depresyona falan mi giriyirum ? arastirdim ilk 3 ay normalmmis ama depresyoonda olabilirmis

İnşallah dediğin gibidir canım bi kaç günlüğüne denizde olucam girip girmemekte çok kararsızm henüz kimse bilmedigi icin soramıyorumda yakınımdakilere bu konuda bi fikri olan var mı kızlar ??

cnm denize girebilirsin ama fazla islak kalmamaya dikat et eger mumkunse bikinini surekli degistir. havuzda enfeksiyon riski ffaazla

Ben Izmitliyim canım kocaeli tıp ta Emine Özdemir e gidiyorum .. cihan hastanesi Gokhan Gümüştas a gittim iki sefer memnunum ikisinde de çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…