2016 Şubat Anneleri

Biraz yiyince sisiyorm bebek mideme baskı yapiyo sanırım
Aynı sorun bendede var istesemde çok yiyemiyorum, hele yemekle su içsem patlamaya geliyorum resmen.. Bayağı mideme kelepçe takılmış gibi daraldı :/

Kizlar dr gittim bebegim biraz zayifmis dr sorun yapacak bi durum degil dedi ama kafam karıştı. 28+3 deyim 1kilo 14 gr azmi sizce tekrar vitamine başlattı

anladığım kadarıyla 1 hafta geride o da büyük bir sorun değil süt yumurta ceviz gibi düzenli beslenirsen bi sıkıntı olmaz

Dilaraya bende sıcak bakmıyorum nedense, aslı hoş duruyor sevimli

ahhh isim isim isim hala bizde inadla gidiyor bu mevzu :'(

Bunlar da bizim yeni cicilerimiz teyzeleri :) Lcwaikikiden aldik. Daha eksiklerimiz çok ama :)

Eklentiler

• IMG-20151130-WA0009.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG-20151130-WA0008.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 126
  • IMG-20151130-WA0007.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG-20151130-WA0006.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 115
  • IMG-20151130-WA0005.webp
    17,2 KB · Görüntüleme: 122
  • IMG-20151130-WA0004.webp
    13 KB · Görüntüleme: 124
  • IMG-20151130-WA0003.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG-20151130-WA0002.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG-20151130-WA0001.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 121
  • IMG-20151130-WA0000.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 111
Bence cok degil ya.ben 30.haftada 10 u bulurum bu gidisle mesela.

Kizlar dr gittim bebegim biraz zayifmis dr sorun yapacak bi durum degil dedi ama kafam karıştı. 28+3 deyim 1kilo 14 gr azmi sizce tekrar vitamine başlattı
Birden büyür atak yapar, boyu filan iyiyse sorun etme boşver benim beneğim 300gr daha fazlaydı senin haftalarda banada biraz tombik gibi gelmişti doğrusu, şimdi karnım dahada kocaman nasıl çıkıcak bu bebek kara kara düşünüyorum şimdiden

Insallah cnm ya.zaten kiloluyum hepten yuvarlak bisey olurum.dogumdan sonra da kilo aliniyo.off bu kilo derdi hic bitmiyo

Biraz yiyince sisiyorm bebek mideme baskı yapiyo sanırım
Son tramestrda en buyuk sorunlardan biri zaten.sisiyo insan.zaten bebekten dolayi baski var.zor doneme girdik vesselam.en rahati 4 5 6 ydi bence.ilk aylarinda bulantisi kusmasi cok fenaydi.bu son uc ayin da hizli kilo alimi agirlasma vs.
Neyse saglikla alalim da kucagimiza.bugunleri de ozleriz elbet

Aynı sorun bendede var istesemde çok yiyemiyorum, hele yemekle su içsem patlamaya geliyorum resmen.. Bayağı mideme kelepçe takılmış gibi daraldı :/
Bazılarında oluyoms öyle Canm son aylarda zayflayanlar var arkadasm son aylarda hiç kilo almadı bi kilo vermsti hatta

Aynen canım sağlıkla gelsnler

Benimde ergenlikten kalma çatlaklarım kırmızı kırmızı oldu ama karnımda çatlama olmadı. Göğüslerim çook büyüdüğü için onlar çok çatladı
Benim göğüslerim zaten rezil haldeydi hep kocaman oldukları için.. Doğumdan sonra ameliyat sözü var eşimin ona umudum :)

Öyle olmayalım biz ya

Kızlar ya bu çatlaklardan ziyade karnımda aşırı tüylenme oldu ve hiç almadım epey uzadı napıcaz ya
O normal gebelikte alma zaten tahriş olur hassaslaşır doğum zamanı bi tras yaparsın olmazsa sonra dökülecek zaten ama şimdi bişey yapma sakın

Bende aynı şekilde kullanıyorum bacaklarımada sürdüm ama etkisi olmadı demekki yada cok daha fazla çatlayacaktı

Kizlar ani sancilarim oluyor bi de sag tarafimda bobrek onunde sabahtan beri agri var korkuyorum normalmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…