Evet canım ilk günler biberon vermezler çünkü bebek memeyi bırakabilir diye kaşıkla veriyorlar.Emzik değilde biberon götürün diyenler duydm formda da okumuştum oyüzden sordum .. Gerek olmaz mı diyosun
Aynı sorun bendede var istesemde çok yiyemiyorum, hele yemekle su içsem patlamaya geliyorum resmen.. Bayağı mideme kelepçe takılmış gibi daraldı :/Biraz yiyince sisiyorm bebek mideme baskı yapiyo sanırım
Kizlar dr gittim bebegim biraz zayifmis dr sorun yapacak bi durum degil dedi ama kafam karıştı. 28+3 deyim 1kilo 14 gr azmi sizce tekrar vitamine başlattı
İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Kızımıza isim konusunda eşimle en son Aslı isminde netleştik ben beril ismini çok beğeniyodum ama kendisi bi türlü beğenmedi biara Dilara koysak diye dolaşıyordu zor vazgeçirdim Aslı hem kısa hemde kulağa hoş geliyor seslenince sizin fikrinizide almak istedim çok mu klasik Aslı ismi ?
Bence cok degil ya.ben 30.haftada 10 u bulurum bu gidisle mesela.Bende 30. Haftamız ve toplamda 8 kilo almışım çokmu acaba banamı fazla geliyo anlamadım önceki hamileliğimle kıyaslayamıyorum çünkü o ikizdi 35 hafta sürdü ve 22 kilo almıştım toplam bakalım bunda kaç olacak tek çocuk kaç kilo alacaz bende merak ediyorum
Birden büyür atak yapar, boyu filan iyiyse sorun etme boşver benim beneğim 300gr daha fazlaydı senin haftalarda banada biraz tombik gibi gelmişti doğrusu, şimdi karnım dahada kocaman nasıl çıkıcak bu bebek kara kara düşünüyorum şimdidenKizlar dr gittim bebegim biraz zayifmis dr sorun yapacak bi durum degil dedi ama kafam karıştı. 28+3 deyim 1kilo 14 gr azmi sizce tekrar vitamine başlattı
Insallah cnm ya.zaten kiloluyum hepten yuvarlak bisey olurum.dogumdan sonra da kilo aliniyo.off bu kilo derdi hic bitmiyoBen de yiyorum istahim iyi ama kek borek yagli lilav makarna falan yemiyorum guya etrafimdaki herkes cok iyisin hic kilo almadin diyolar 9 kg aldim nefesim daralıyo bir göbek bir popodan ibaretmişim gibi başka yerde yok ama çok üzüldüm bı sabah15 de dursam keşke bende! Sen 7 almışsın 12 ile de sen bitirirsin inş canım
Son tramestrda en buyuk sorunlardan biri zaten.sisiyo insan.zaten bebekten dolayi baski var.zor doneme girdik vesselam.en rahati 4 5 6 ydi bence.ilk aylarinda bulantisi kusmasi cok fenaydi.bu son uc ayin da hizli kilo alimi agirlasma vs.Biraz yiyince sisiyorm bebek mideme baskı yapiyo sanırım
Bazılarında oluyoms öyle Canm son aylarda zayflayanlar var arkadasm son aylarda hiç kilo almadı bi kilo vermsti hattaAynı sorun bendede var istesemde çok yiyemiyorum, hele yemekle su içsem patlamaya geliyorum resmen.. Bayağı mideme kelepçe takılmış gibi daraldı :/
Iyi gidiyosun bence ama maalesf son aylarda birden aliniyo.en azindan azcik yuruyus yapsak yavaslatriz29 hafta +6 kilo
85 ile hamile kaldı 91 oldum ve ben 95 i geçmek istemiiioooomm
Aynen canım sağlıkla gelsnlerSon tramestrda en buyuk sorunlardan biri zaten.sisiyo insan.zaten bebekten dolayi baski var.zor doneme girdik vesselam.en rahati 4 5 6 ydi bence.ilk aylarinda bulantisi kusmasi cok fenaydi.bu son uc ayin da hizli kilo alimi agirlasma vs.
Neyse saglikla alalim da kucagimiza.bugunleri de ozleriz elbet
Benim göğüslerim zaten rezil haldeydi hep kocaman oldukları için.. Doğumdan sonra ameliyat sözü var eşimin ona umudum :)Benimde ergenlikten kalma çatlaklarım kırmızı kırmızı oldu ama karnımda çatlama olmadı. Göğüslerim çook büyüdüğü için onlar çok çatladı
Öyle olmayalım biz yaşimdilik birşey yok ve olmasını istemiyorum
gecen nst ye yolladıklarında karşımda 5 bayan oturmuş hepsine de gözüm iliştihepsi son haftaları karınlarını açmıştı
biri felaket pürsüzdü (maşAllah ona) biri de tam tersi çok kötüydü epey gözümü korkuttu yaa
28. haftam 7-8 kilo arası aldım ama kontrollü aldım her ay birer ikiser kilo gibiArkadaslar kilo durumunuz ne.28.haftadayim 7 kiloya yakin aldim.4 kilosunu son bir ayda hizla aldim.daha 2.5 ay var hele son aylar cok aliniyo.sizler ne alemdesnz
O normal gebelikte alma zaten tahriş olur hassaslaşır doğum zamanı bi tras yaparsın olmazsa sonra dökülecek zaten ama şimdi bişey yapma sakınKızlar ya bu çatlaklardan ziyade karnımda aşırı tüylenme oldu ve hiç almadım epey uzadı napıcaz ya
Bende aynı şekilde kullanıyorum bacaklarımada sürdüm ama etkisi olmadı demekkiTopitikk canım benimde bacagimin ustunun iç kısmı kırmızı kırmızı oldu gobuste birşey yok çok sukur şimdilik.. Aksam lierac krem sabah da baby oil kullanıyorum.. Bakalım ne olacak durumum..
@Tarsey canım benimde tuylerim vardı ctesi günü komple agdaya gittim.. Biraz zor oldu ama halloldu çok sukur.. Yarım saatlik işi bir saatte bitirdik.. Ama misss gibim oldum :)))))
Kaç haftalık hamilesn canmKizlar ani sancilarim oluyor bi de sag tarafimda bobrek onunde sabahtan beri agri var korkuyorum normalmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?