2016 Şubat Anneleri

Hanımlar bu hastaneye goturecegım logusa ıc camasırı belaltı mı oluyor yuksek bellımı?
Bu resımdekı normal ıccamasırı gıbı geldı bana yanı belaltı
Bana da bel altı gibi geldi canım. . E bebek teki kullan at olanlardan mi alsam acaba hastane için diyorum

Arkadaslar kilo durumunuz ne.28.haftadayim 7 kiloya yakin aldim.4 kilosunu son bir ayda hizla aldim.daha 2.5 ay var hele son aylar cok aliniyo.sizler ne alemdesnz
Benim 9-10 kg olmus canim hayatimin hatasini bu sabah tartilarak yaptim gibi hissediyorum su icsem yariyo bu ara :'(

Benim 9-10 kg olmus canim hayatimin hatasini bu sabah tartilarak yaptim gibi hissediyorum su icsem yariyo bu ara :'(
Ya bu son aylarda istahta artiyor sanirim.yemiyor degilim ama iyi gidiyodum bu aya kadar.birden bire aldim bende.yuruyuse basladm yine.12 13 le bitrsek iyi ya

Kızlar bugün öğlen çamaşırım da ıslaklık olmuştu biraz kacirmisim gibi, sonradan bir daha olmadı ama tırstım biraz suyum mu geliyor diye.. başına gelen var mı

Ya bu son aylarda istahta artiyor sanirim.yemiyor degilim ama iyi gidiyodum bu aya kadar.birden bire aldim bende.yuruyuse basladm yine.12 13 le bitrsek iyi ya
Bende 7 kilo almsm ama bu aralar hiç istahim yok niyeyse yemek yiyesim yok sabah kahvaltmla duruyorm akşama kadar

Bende 6 kilo aldım ama hızlanacak gibi kendimi iyice agirlasmis hissediyorum. .
Iyi yine masallah iyi gidiyosun.ama evet birden hizlaniyor.10 kilodan sonrasi kaliyo vucutta.yuruyus yapsak en azindan hizli kilo aliminin onune gecerz belki.ben yuruyodum ama birakinca ani aldim

Iyi yine masallah iyi gidiyosun.ama evet birden hizlaniyor.10 kilodan sonrasi kaliyo vucutta.yuruyus yapsak en azindan hizli kilo aliminin onune gecerz belki.ben yuruyodum ama birakinca ani aldim
Yavaş yavaş yürümeye çalışıyorum tikaniyorum hemen, istahim acaip arttı bakalım sonum nolacak

Arkadaslar kilo durumunuz ne.28.haftadayim 7 kiloya yakin aldim.4 kilosunu son bir ayda hizla aldim.daha 2.5 ay var hele son aylar cok aliniyo.sizler ne alemdesnz
Bende 30. Haftamız ve toplamda 8 kilo almışım çokmu acaba banamı fazla geliyo anlamadım önceki hamileliğimle kıyaslayamıyorum çünkü o ikizdi 35 hafta sürdü ve 22 kilo almıştım toplam bakalım bunda kaç olacak tek çocuk kaç kilo alacaz bende merak ediyorum

Ben de yiyorum istahim iyi ama kek borek yagli lilav makarna falan yemiyorum guya etrafimdaki herkes cok iyisin hic kilo almadin diyolar 9 kg aldim nefesim daralıyo bir göbek bir popodan ibaretmişim gibi başka yerde yok ama çok üzüldüm bı sabah 15 de dursam keşke bende! Sen 7 almışsın 12 ile de sen bitirirsin inş canım

29 hafta +6 kilo
85 ile hamile kaldı 91 oldum ve ben 95 i geçmek istemiiioooomm

Kizlar dr gittim bebegim biraz zayifmis dr sorun yapacak bi durum degil dedi ama kafam karıştı. 28+3 deyim 1kilo 14 gr azmi sizce tekrar vitamine başlattı

İyi akşamlar kızlar nasılsınız ? Kızımıza isim konusunda eşimle en son Aslı isminde netleştik ben beril ismini çok beğeniyodum ama kendisi bi türlü beğenmedi biara Dilara koysak diye dolaşıyordu zor vazgeçirdim Aslı hem kısa hemde kulağa hoş geliyor seslenince sizin fikrinizide almak istedim çok mu klasik Aslı ismi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…