Bana da bel altı gibi geldi canım. . E bebek teki kullan at olanlardan mi alsam acaba hastane için diyorumHanımlar bu hastaneye goturecegım logusa ıc camasırı belaltı mı oluyor yuksek bellımı?
Bu resımdekı normal ıccamasırı gıbı geldı bana yanı belaltı
Benim 9-10 kg olmus canim hayatimin hatasini bu sabah tartilarak yaptim gibi hissediyorumArkadaslar kilo durumunuz ne.28.haftadayim 7 kiloya yakin aldim.4 kilosunu son bir ayda hizla aldim.daha 2.5 ay var hele son aylar cok aliniyo.sizler ne alemdesnz
Bende 6 kilo aldım ama hızlanacak gibi kendimi iyice agirlasmis hissediyorum. .Arkadaslar kilo durumunuz ne.28.haftadayim 7 kiloya yakin aldim.4 kilosunu son bir ayda hizla aldim.daha 2.5 ay var hele son aylar cok aliniyo.sizler ne alemdesnz
Bel altı gbi duruyo normal ic çamaşırı gbiHanımlar bu hastaneye goturecegım logusa ıc camasırı belaltı mı oluyor yuksek bellımı?
Bu resımdekı normal ıccamasırı gıbı geldı bana yanı belaltı
Ya bu son aylarda istahta artiyor sanirim.yemiyor degilim ama iyi gidiyodum bu aya kadar.birden bire aldim bende.yuruyuse basladm yine.12 13 le bitrsek iyi yaBenim 9-10 kg olmus canim hayatimin hatasini bu sabah tartilarak yaptim gibi hissediyorumsu icsem yariyo bu ara :'(
Bende 9 kilo aldimArkadaslar kilo durumunuz ne.28.haftadayim 7 kiloya yakin aldim.4 kilosunu son bir ayda hizla aldim.daha 2.5 ay var hele son aylar cok aliniyo.sizler ne alemdesnz
Bende 7 kilo almsm ama bu aralar hiç istahim yok niyeyse yemek yiyesim yok sabah kahvaltmla duruyorm akşama kadarYa bu son aylarda istahta artiyor sanirim.yemiyor degilim ama iyi gidiyodum bu aya kadar.birden bire aldim bende.yuruyuse basladm yine.12 13 le bitrsek iyi ya
Iyi yine masallah iyi gidiyosun.ama evet birden hizlaniyor.10 kilodan sonrasi kaliyo vucutta.yuruyus yapsak en azindan hizli kilo aliminin onune gecerz belki.ben yuruyodum ama birakinca ani aldimBende 6 kilo aldım ama hızlanacak gibi kendimi iyice agirlasmis hissediyorum. .
Yavaş yavaş yürümeye çalışıyorum tikaniyorum hemen, istahim acaip arttı bakalım sonum nolacakIyi yine masallah iyi gidiyosun.ama evet birden hizlaniyor.10 kilodan sonrasi kaliyo vucutta.yuruyus yapsak en azindan hizli kilo aliminin onune gecerz belki.ben yuruyodum ama birakinca ani aldim
Bende 30. Haftamız ve toplamda 8 kilo almışım çokmu acaba banamı fazla geliyo anlamadım önceki hamileliğimle kıyaslayamıyorum çünkü o ikizdi 35 hafta sürdü ve 22 kilo almıştım toplam bakalım bunda kaç olacak tek çocuk kaç kilo alacaz bende merak ediyorumArkadaslar kilo durumunuz ne.28.haftadayim 7 kiloya yakin aldim.4 kilosunu son bir ayda hizla aldim.daha 2.5 ay var hele son aylar cok aliniyo.sizler ne alemdesnz
Keske benim de biraz istahim gitse.tabi bi sorun olmasinda bebiste.Bende 7 kilo almsm ama bu aralar hiç istahim yok niyeyse yemek yiyesim yok sabah kahvaltmla duruyorm akşama kadar
Ya bu son aylarda istahta artiyor sanirim.yemiyor degilim ama iyi gidiyodum bu aya kadar.birden bire aldim bende.yuruyuse basladm yine.12 13 le bitrsek iyi ya
Biraz yiyince sisiyorm bebek mideme baskı yapiyo sanırımKeske benim de biraz istahim gitse.tabi bi sorun olmasinda bebiste.
Bence hesabın doğru. İznini de birleştirince 37+0 oluyor. Bol bol dinlenirsin artık yerimize de
Arkadaslar kilo durumunuz ne.28.haftadayim 7 kiloya yakin aldim.4 kilosunu son bir ayda hizla aldim.daha 2.5 ay var hele son aylar cok aliniyo.sizler ne alemdesnz
cnm o ne demek peki... umarim korkulacak birsey degildir... doguma kadar olmasi gerektigi gibi olur ins...dolikosefali dedi bir çok Dr
cnm iletisim bolumunden yazdim... birde mail attim kendi mail adresimden... numune istedigimi ve adresimi belirttim...Canm Molfixten nasıl istedin. Ben bulamamıştm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?