29 canimKaç haftalık hamilesn canm
Benimde bu ara adet sancısı gibi sancim oluyo genelde yorulunca olduğunu farkettm normal heralde yalancı sancı deniliyoms buna29 canim
Canim bende ilk defa bogle ara ara gidip gelen sanci oluyor onda cok korktum tezekkur ederim dikkatin icinBenimde bu ara adet sancısı gibi sancim oluyo genelde yorulunca olduğunu farkettm normal heralde yalancı sancı deniliyoms buna
Dkkat et yorma kendini gün içersinde oluyo benmde arada bi kaç dk suruyo geciyo sonra yarım saat snra bi daha tekrarlıyor geciyoCanim bende ilk defa bogle ara ara gidip gelen sanci oluyor onda cok korktum tezekkur ederim dikkatin icin
Evet cok yoruyorum ondan galiba yorulmamaya dikkat etmem lazim dogru tespit))Dkkat et yorma kendini gün içersinde oluyo benmde arada bi kaç dk suruyo geciyo sonra yarım saat snra bi daha tekrarlıyor geciyo
Son zamanlarımiz artık daha dkkatli olmamiz gerekiyo :)Evet cok yoruyorum ondan galiba yorulmamaya dikkat etmem lazim dogru tespit))
Sag salim 40 haftayi tamamlayalim da insallah)Son zamanlarımiz artık daha dkkatli olmamiz gerekiyo :)
Sisteme senin son adet tarihin diye bisey girilmiyor onu doktor biliyor zaten ama atiyorum 31. Haftadasin doktor sana 32 olmussun gibi rapor verebiliyor onu kasdettimDoktor zaten senın son adet tarıhını gırıyor ve ona gore haftanı soyluyor da tam olarak en demek ıstedıgını anlamadım
32. hafta bıtınce yanı 32+0 dan sonra eger calısmaya devam etmek ıstıyorsan calısabılır raporu alıyorsun. Dıyelımkı 35e kadar calıstın , calıstıgın 3 haftayı dogum sonrası kullanıyorsun yanı dogum sonrası 8+3 hafta ıznın oluyor .
O normal gebelikte alma zaten tahriş olur hassaslaşır doğum zamanı bi tras yaparsın olmazsa sonra dökülecek zaten ama şimdi bişey yapma sakın
Yok canim malesef oyle olmuyor. Yani 32 ye geldiysen cakisabilir raporu alip arkasindan da saglik raporu alamiyorsun. Ben simdi 29u bitirdim 30da dogum raporu alabiliyorum 30 a kadar normal raporluyum. Raporum bitince gidip dogum raporu alicam. Yani sen de 32ye kadar iznin yoksa saglim raporu alabilirsin. Ama 32den sonra alamazsin ya calisabilir kagidi alacaksin ya da dogum raporuDoktor zaten o gunler gelınce soyler ızın baslagın tarıhını o konuda kafamda soru ısaretı yok da bemım merak ettım dıyelım benım dogum ıznın yanı 32. haftam 5 ocakta baslıyor . Ben 5 ocakta calısabılır raporu aldım dıyelım bıraz daha calısayımkı dogum sonrasına aktarılsın dıye. Bu noktada 5 ocaktan sonra rapor alabılırmıyım .
Sızın su anda dogum ıznı yasal surenız basladı fakat sız bu sureyı calısaraj degıl raporlu mu gecırıyorsunuz?
3 buçuk kilo aldım. 62 buçuğum şimdi. böyle deyince bebek gelişmiyor mu diye sorular geliyor. aksine maşallah gayet iyi 1 hafta önde hatta. ben kepek ekmek tüketiyorum oda çok az. öğlen meyve ve sıvı ağırlıklı (süt, çorba) besleniyorum. yemekte az ekmek tüketiyorum. extra vitamin kullanmıyorum. sadece kan hapım ve mg var. vitaminlerde kilo yapıyormuş.Arkadaslar kilo durumunuz ne.28.haftadayim 7 kiloya yakin aldim.4 kilosunu son bir ayda hizla aldim.daha 2.5 ay var hele son aylar cok aliniyo.sizler ne alemdesnz
iyi geceler canımIyi geceler
Benim de midem çok çok küçüldü. 2 lokma yesem daha yiyemiyorum. Günde 1 öğün anca o da karnımı doyuramadan sofradan kalkıyorum. Midem hep baskı halinde.
Ben hala sıfır kilo ile devam ediyorum. Sürekli istifra ediyorum 29 haftadır. Devamlı da açım. Artık büyüdüler bebişler nasıl beslicem endişesine kapılmaya başladım. Oğlumda da böyleydim 32 haftadan sonra kilo aldıramadim. Yine tek bebekti bir şekilde beslendi. Şimdi napıcam bilmiyorum.
iyi geceler canım
durumun çok zormuş, hala kusmak çok zordur eminim. ben toplamda 5 defa istifra ettim okadar. ama dedeiğin gibi midem küçüldü ve ne ysem baskı yapıyor. bende az yiyorum. bebişlerin besleniyordur bence faydalı gıdaları al yeter. fazla kilonun ne bebeklere nede sana faydası var. ama anladığım kadarıyla sen kilo kaybediyorsun. hiç olmazsa 2-3 kilo almalıydın. oda bebeklerin ağırlığı kadar işte.
ben bir tanesini zor taşıyorum gerçekten ikiz bebek zor. ama nedense ben hala 2. yi ikiz isityorum :)Evet canım ben kilo kaybediyorum. Yediğim şeyler genelde bebeklere yarayan şeyler ama artık hiç bir şey yiyemiyorum. Bebeklerden bir tanesi tam midemin etrafında. Felaket bir baskı var. Oturamıyorum bile. Illa uzanıcam.
ben bir tanesini zor taşıyorum gerçekten ikiz bebek zor. ama nedense ben hala 2. yi ikiz isityorum :)
Allah yardımcın olsun canım
hayırlısı olacaksa tabi canım. sende sağ ol :) işte yaş gidiyor olduk 30 okul, iş güç, 2 düşük derken... ve daha ilk bebek :) çocukları çok severim :) 3 olsa çok isterim ama 35 sonrası doğum yapma niyetim yok :) nasip tabide. ikiz olsa aradan çıkardı :)Istiyorsan Allah sana da nasip etsin canım. Ama çok çok zor. Sağol canım.
cnm benim simdi ikiz onerilerine ihtiyacim var... emzirmeyi nasil yaptin... ilk birlikte mi yatirdin ayri mi... bebek arabasinda neyi onerirsin... karyola mi park yatak mi... sut pompasina ihtiyac duydun mu...Bende 30. Haftamız ve toplamda 8 kilo almışım çokmu acaba banamı fazla geliyo anlamadım önceki hamileliğimle kıyaslayamıyorum çünkü o ikizdi 35 hafta sürdü ve 22 kilo almıştım toplam bakalım bunda kaç olacak tek çocuk kaç kilo alacaz bende merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?