Aile hekimi genelde hemen rapor veriyor zaten hamilelere zorlandigini soylersin. Sgk maastan kestigi icin haftasonu dahil etmeyecek sekilde rapor iste. Doktorun da durumunu anlatirsan daha uzun verir zaten. Normal saglik raporu. Yalniz senelik 40 gunden fazla rapor alamiyorsun 40 gunden sonrada heyet veriyorlar. Hatta dogum iznine cok varsa direk heyt raporu da alabilirsin. Benim ikiz oldugu icin cok zorlandim arrik yuruyemiyorum bile o yuzden once izinlerimi aldim sonra rapor aldim. Aslinda doktorum direk dogum iznine cikaracakti ama o zamanda bebekler erken dogarsa dogum iznimi erken kullanmayayim belki sonraya aktarilir diye dogum izni almadim daha. Bi de bunun dogduktan sonrasi var cunku. Birde doktorun sgknin sistemine giriyormus senin haftan su diye ona gore hersey hesaplaniyormus
Kızlar ya bu çatlaklardan ziyade karnımda aşırı tüylenme oldu ve hiç almadım epey uzadı napıcaz ya
Ben iki kere aldm bi daha alcam valla hic hoşuma gtmyo görüntüsügöbekten aşağı ince biz çizgi inmiş bende demalesef doktora gideceğim için gecen sir ağdayla aldım
calısabılır raporu alman lazımkı dogum ıznıne yasal hak kazandıgın ama calısmaya devam ettıgın bellı olsun. sakın almamazlık etme . Hastaneden alıp sırketıne ver sen onlara bakmaBence de gitmişken al. Yasal bir süreç sonuçta. Sonradan biri gelip de "Niye bu rapor eksik?" der belki. Bir daha uğraşmazsın.
Ben de o haldeyim bazen karnimi kizim haraket edince kayit yapmak istiyorum ay sonra goruntude tuyleri gorunce kizim buyudugunde buyuk ihtimal dalga gecher deyip siliyorumKızlar ya bu çatlaklardan ziyade karnımda aşırı tüylenme oldu ve hiç almadım epey uzadı napıcaz ya
Ben iki kere aldm bi daha alcam valla hic hoşuma gtmyo görüntüsü
Benim.esimde karnimi sevmek.için aciyo ben utanyrm valla gundz daha çok belli oluyoilkinde malesef aceleyle manyak gibi jilet vurdum o daha fena, doğuma girene kadar artık her ay alacağım
kocam sık sık gelim karnımı açıyor bebekte ses var mı diye
O zaman dogum tarihini verirken 40+6yi mi veriyorlar 40+0i veriyorlarsa 32+0da ayrilabilir isten. Rapor aldim ben ikiz oldugundan 10hf onceden ayriliyoruz raporda sadece 30haftalik ikiz gebelik calisamaz diye yazdilar
Benim.esimde karnimi sevmek.için aciyo ben utanyrm valla gundz daha çok belli oluyo
Hahaherşey kocalar ve bizim için
Hahaaynen aliyrz ya inşallah dahada cogalmaz yoksa bide bu ckti basıma
32+0 da alabilirsin canım raporunukızlar benim aklıma bişey takılıyor..32. haftada rapor alıp uzatıyoruz ya.. bu tarih 32. haftaya girdiğimiz tarih mi oluyor yoksa 31+ ?? mı oluyor ben bunu ayırt edemiyorum kafam karışıyor hesap yaparken..
şu an 30 hafta ile gidiyorum bikaç gün sonra 31. hafta +1 gün olacak ozaman mı rapor alacağım yoksa 32 hafta+1 gün olunca mı??
32. hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor yada heyet raporu kullanamazsin canım izne ayrıl diyorlar direk arkadaşin başına geldi ordan biliyorum rapor kullanmak istiyorsan 32ye kadar kullan benceDoktor zaten o gunler gelınce soyler ızın baslagın tarıhını o konuda kafamda soru ısaretı yok da bemım merak ettım dıyelım benım dogum ıznın yanı 32. haftam 5 ocakta baslıyor . Ben 5 ocakta calısabılır raporu aldım dıyelım bıraz daha calısayımkı dogum sonrasına aktarılsın dıye. Bu noktada 5 ocaktan sonra rapor alabılırmıyım .
Sızın su anda dogum ıznı yasal surenız basladı fakat sız bu sureyı calısaraj degıl raporlu mu gecırıyorsunuz?
evet canım ben de aynen bunu demek ıstedım, ben de o yuzden 32. hafta baslamadan ara ara rapor alıcam . Hafta 2ser gunluk alayım dıyorum cunku 2 gunden fazla olunca zıraat bankasına gıdıp rapor parasını alıp sırkete gerı verme olayı var onunla ugrasmak ıstemıyorum. Yıllık ıznım de var ama onu ucretsız ıznım bıtınce kullanmak ıstıyorum32+0 da alabilirsin canım raporunu
32. hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor yada heyet raporu kullanamazsin canım izne ayrıl diyorlar direk arkadaşin başına geldi ordan biliyorum rapor kullanmak istiyorsan 32ye kadar kullan bence
Hadi yaa neyse artk yapcak bsy yokazalmayacağı kesin, şimdiden hazırla kendini sen
Diger ic camasirlarindan bi farki yokmus gibi geldi bana daHanımlar bu hastaneye goturecegım logusa ıc camasırı belaltı mı oluyor yuksek bellımı?
Bu resımdekı normal ıccamasırı gıbı geldı bana yanı belaltı
Bence hesabın doğru. İznini de birleştirince 37+0 oluyor. Bol bol dinlenirsin artık yerimize deTesekkur ederim canimm. Benim iznim var, onu ayarlamam lazım. Yanı 4 haftamiz var tam olarak değil mi. 17 iş günü iznim var oda 3 hafta + 2 gün yapıyor ben 4 haftaya tamamlamam için 32+3 e kadar çalışıp, iznimi kullanacağım o vakit.. Böyle mi oluyor. Doğru hesap mi yaptiimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?