2016 Şubat Anneleri

Doktor zaten o gunler gelınce soyler ızın baslagın tarıhını o konuda kafamda soru ısaretı yok da bemım merak ettım dıyelım benım dogum ıznın yanı 32. haftam 5 ocakta baslıyor . Ben 5 ocakta calısabılır raporu aldım dıyelım bıraz daha calısayımkı dogum sonrasına aktarılsın dıye. Bu noktada 5 ocaktan sonra rapor alabılırmıyım .

Sızın su anda dogum ıznı yasal surenız basladı fakat sız bu sureyı calısaraj degıl raporlu mu gecırıyorsunuz?

Kızlar ya bu çatlaklardan ziyade karnımda aşırı tüylenme oldu ve hiç almadım epey uzadı napıcaz ya

göbekten aşağı ince biz çizgi inmiş bende de malesef doktora gideceğim için gecen sir ağdayla aldım

Bence de gitmişken al. Yasal bir süreç sonuçta. Sonradan biri gelip de "Niye bu rapor eksik?" der belki. Bir daha uğraşmazsın.
calısabılır raporu alman lazımkı dogum ıznıne yasal hak kazandıgın ama calısmaya devam ettıgın bellı olsun. sakın almamazlık etme . Hastaneden alıp sırketıne ver sen onlara bakma

Topitikk canım benimde bacagimin ustunun iç kısmı kırmızı kırmızı oldu gobuste birşey yok çok sukur şimdilik.. Aksam lierac krem sabah da baby oil kullanıyorum.. Bakalım ne olacak durumum..

T Tarsey canım benimde tuylerim vardı ctesi günü komple agdaya gittim.. Biraz zor oldu ama halloldu çok sukur.. Yarım saatlik işi bir saatte bitirdik.. Ama misss gibim oldum :)))))

Ben iki kere aldm bi daha alcam valla hic hoşuma gtmyo görüntüsü

ilkinde malesef aceleyle manyak gibi jilet vurdum o daha fena, doğuma girene kadar artık her ay alacağım
kocam sık sık gelim karnımı açıyor bebekte ses var mı diye

O zaman dogum tarihini verirken 40+6yi mi veriyorlar 40+0i veriyorlarsa 32+0da ayrilabilir isten. Rapor aldim ben ikiz oldugundan 10hf onceden ayriliyoruz raporda sadece 30haftalik ikiz gebelik calisamaz diye yazdilar

Canım evet ıkız olunca dogum oncesı 8 degıl 10 hafta hakkın ar ve 30+0da ızne ayrılabılıyorsun. Dogum tarıhını verırken 40+6 yanı 40. haftanın bıtısıne gore verıyorlar

Asagıdakı lınke doktorunda onay verdıgı son adet tarıhını gır ne demek ıstedıgımı anlarsın. 40. haftanın bıtısınde hangı tarıh yazıyorsa dogum tarıhın o oluyor

http://gebelik.org/dosyalar/fetalweight1.html

32+0 da alabilirsin canım raporunu
32. hafta çalışabilir raporu aldıktan sonra normal rapor yada heyet raporu kullanamazsin canım izne ayrıl diyorlar direk arkadaşin başına geldi ordan biliyorum rapor kullanmak istiyorsan 32ye kadar kullan bence

evet canım ben de aynen bunu demek ıstedım, ben de o yuzden 32. hafta baslamadan ara ara rapor alıcam . Hafta 2ser gunluk alayım dıyorum cunku 2 gunden fazla olunca zıraat bankasına gıdıp rapor parasını alıp sırkete gerı verme olayı var onunla ugrasmak ıstemıyorum. Yıllık ıznım de var ama onu ucretsız ıznım bıtınce kullanmak ıstıyorum

Hanımlar bu hastaneye goturecegım logusa ıc camasırı belaltı mı oluyor yuksek bellımı?
Bu resımdekı normal ıccamasırı gıbı geldı bana yanı belaltı

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 143
Bence hesabın doğru. İznini de birleştirince 37+0 oluyor. Bol bol dinlenirsin artık yerimize de

Arkadaslar kilo durumunuz ne.28.haftadayim 7 kiloya yakin aldim.4 kilosunu son bir ayda hizla aldim.daha 2.5 ay var hele son aylar cok aliniyo.sizler ne alemdesnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…