- 27 Ağustos 2015
- 1.835
- 2.411
- 133
Canım park yatağınız çok güzelmiş uyusunda büyüsün içinde bebeğin,bende park yatak bakıyorum hangi model sizinki bir de ne kadara aldınız acabaUzuuun araştırmalar sonucu, park yatakmı sepet besık mı anne yanımı düşün düşün en sonunda gittim bu park yatagı aldım baktıklarımın içinde en begendıgım bana park yatagı sevdiren yatak :) cok büyük degıl ölçüleri 65.95 ve kumaşları tamamen coton naylonlu hiç bir yeri yok bu benım ıcın cok önemlıydı araştıranlara bilgi olsun joie sadece E Bebek'te olan bir marka. Bu arada ev aldı basını gidiyor heryer ufacık bir bebegin eşyalarıyla doldu kendi ufak ama külfeti çok:)) eşim bebegın arabasını ana kucağını kurdu bas ucuna dizdi kaldırmıyor onlara bakıp Mutlu oluyormus park yatagı kuyusuna geri koydu neysekikarnım zil çalıyor hazırlayacak derman yok kötü rüyalar görüp daha uyuyamıyorum bebegımı doğuruyorum emzırıyorum kordonu dolanmış onu çözüp geri koycam bebegı dıyor doktor daha cok ufakmış ama ayrılamıyorum ay ne saçmaydı :)))
O nasıl anlaşılıyor? Doktor kontrolüyle mi sadece?arkadaşlar merhaba daha zamanım var ama çok ağırım.bebeği çok altta hissediyordum ki vjnal varis denen şey çıktı bide çok rahatsız edici.nasıl geçer acaba yaşayan var mı aranızda
Yaaa ama yeni oluyor son zamanlarda korktum valaCanim bebek buyudukce karnin icinde esniyormus.. cok normal, alisamadinmi daha
arkadaşlar merhaba daha zamanım var ama çok ağırım.bebeği çok altta hissediyordum ki vjnal varis denen şey çıktı bide çok rahatsız edici.nasıl geçer acaba yaşayan var mı aranızda
Ben gogus altindan dize kadar uzanan tek parca korselerden almistim cok da rahat ettim korsenin veya camasirin dikis yerine denk gelmemesi gerekiyor sez.olursaniz
Bi arkadaşımız birmaxdan bebek şekeri sepeti olarak bu sepeti almıştı ama ismini hatırlayamadım, sepet acaba kaç şeker alıyo ? fiyatı bir çok sepete göre uygun merak ettim. Hepsiburadadan ahşap sepet aldım 6 gün oldu ürün temin edilemiyormuş sinir oldum 40tldi iptal ettirip, aldığı adede göre bunun mavi tavşanlısını yada bu taçlıyı alıcam.
Güzelmiş canım bu da, demekki fiyatı uygun olması küçüklüğünden. Sepetler çok pahalı bakıyorum hep o kadar eksiğin içinde içim acıyarak verdim o paraya da ama Sıkıntı yaşamışkende iptal edip uygun diye tavşanlıyı alayım dedim ama ondanda şans yok anlaşılanteşekkür ederim:)
ben aldım cnm ama umduğumdan küçükbu nedenle ikeanın mum tabağı gibi beyaz dantelli tepsisi var bende ona koycam bu sepetiyse kızımın odasında kullanıp değerlendircem
Canım arka krem sürkızzllaaarrr, benim göbüşş öyle tatlı öyle tatlı öyle bir tatlı kaşınıyor ki anlatamamm sizlere ...
Arko krem sür canımkızzllaaarrr, benim göbüşş öyle tatlı öyle tatlı öyle bir tatlı kaşınıyor ki anlatamamm sizlere ...
sağlicakla yatsin inşallah bebişin çok güzelmişUzuuun araştırmalar sonucu, park yatakmı sepet besık mı anne yanımı düşün düşün en sonunda gittim bu park yatagı aldım baktıklarımın içinde en begendıgım bana park yatagı sevdiren yatak :) cok büyük degıl ölçüleri 65.95 ve kumaşları tamamen coton naylonlu hiç bir yeri yok bu benım ıcın cok önemlıydı araştıranlara bilgi olsun joie sadece E Bebek'te olan bir marka. Bu arada ev aldı basını gidiyor heryer ufacık bir bebegin eşyalarıyla doldu kendi ufak ama külfeti çok:)) eşim bebegın arabasını ana kucağını kurdu bas ucuna dizdi kaldırmıyor onlara bakıp Mutlu oluyormus park yatagı kuyusuna geri koydu neysekikarnım zil çalıyor hazırlayacak derman yok kötü rüyalar görüp daha uyuyamıyorum bebegımı doğuruyorum emzırıyorum kordonu dolanmış onu çözüp geri koycam bebegı dıyor doktor daha cok ufakmış ama ayrılamıyorum ay ne saçmaydı :)))
canım sabah akşam krem sürüyorum, gün içindede mi sürsem acaba.. ay ama çok tatlı kaşınıyorCanım arka krem sür
sakın kaşıma canım nemlendirmek için yağ krem vs sür. Özellikle akşamları benim de çok geriliyor kaşınma hissi başlayınca hemen nemlendiriyorum çok şükür çatlak yok şuana kadar. İnş. çatlamayızkızzllaaarrr, benim göbüşş öyle tatlı öyle tatlı öyle bir tatlı kaşınıyor ki anlatamamm sizlere ...
Canım bn biraz cildimi yağlandırdığım da kaşıntı geçiyor canım gün arasında da sür o zaman canımcanım sabah akşam krem sürüyorum, gün içindede mi sürsem acaba.. ay ama çok tatlı kaşınıyor
Bende her akşam Arko krem sürüyor um canım ve vücudumu sık yıkamıyorum. Sık yıkamak ta kurutuyor ve kaşıntı yapıyorsakın kaşıma canım nemlendirmek için yağ krem vs sür. Özellikle akşamları benim de çok geriliyor kaşınma hissi başlayınca hemen nemlendiriyorum çok şükür çatlak yok şuana kadar. İnş. çatlamayız
Canım bnm hiç kaşıntı m olmadı her akşam Arko krem sürüyorum ve sık yıkamıyorum yağlansın diye canıö şimdiye kadar hiç kaşınmadı ve çatlamadıcanım sabah akşam krem sürüyorum, gün içindede mi sürsem acaba.. ay ama çok tatlı kaşınıyor
Uzuuun araştırmalar sonucu, park yatakmı sepet besık mı anne yanımı düşün düşün en sonunda gittim bu park yatagı aldım baktıklarımın içinde en begendıgım bana park yatagı sevdiren yatak :) cok büyük degıl ölçüleri 65.95 ve kumaşları tamamen coton naylonlu hiç bir yeri yok bu benım ıcın cok önemlıydı araştıranlara bilgi olsun joie sadece E Bebek'te olan bir marka. Bu arada ev aldı basını gidiyor heryer ufacık bir bebegin eşyalarıyla doldu kendi ufak ama külfeti çok:)) eşim bebegın arabasını ana kucağını kurdu bas ucuna dizdi kaldırmıyor onlara bakıp Mutlu oluyormus park yatagı kuyusuna geri koydu neysekikarnım zil çalıyor hazırlayacak derman yok kötü rüyalar görüp daha uyuyamıyorum bebegımı doğuruyorum emzırıyorum kordonu dolanmış onu çözüp geri koycam bebegı dıyor doktor daha cok ufakmış ama ayrılamıyorum ay ne saçmaydı :)))
İnternetten araştırdım da eksi ve baharatı çok tüketmek sebep olabilirmiş bnde eksiyi çok tuketiyorum ondan galibaCanim gecmis olsun her yedigin mi yanma yapiyor benim de yanma oluyor mayali bi sey yedigimde veya cok yedigimde yanma oluyor normalde yedigim kadar yesem yanma oluyor daha az yiyorum mayali bi sey de yemeyince yanma olmuyor acaba sana da bi sey dokunuyor olabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?