Cok uzuldum canim dk gorun mutlakaKizla simdi tuvalete girdim kanamam oldu yani bir iki damla degil baya 10damla falan gelmistir. Zorlanmadimda neden oldu anlamadim
Arka taraftan gelmistir degil mi, hic agrim sizimda yok, korktum bir an. Ben eve geldim ama esimin gelmesine daha 3saat var. Napsam ki baska gelirse esime soyleyip doktora mi gitsek. Arkadandir heralde diye dusunuyorum ama
Nereden geldigine tam emin olamiyorsun sanirim canim, mutlaka dr a git esin gelsin götürsün ihmal etme..Kizla simdi tuvalete girdim kanamam oldu yani bir iki damla degil baya 10damla falan gelmistir. Zorlanmadimda neden oldu anlamadim
Arka taraftan gelmistir degil mi, hic agrim sizimda yok, korktum bir an. Ben eve geldim ama esimin gelmesine daha 3saat var. Napsam ki baska gelirse esime soyleyip doktora mi gitsek. Arkadandir heralde diye dusunuyorum ama
Kizla simdi tuvalete girdim kanamam oldu yani bir iki damla degil baya 10damla falan gelmistir. Zorlanmadimda neden oldu anlamadim
2 saat cokmus yaw .. ben bir ay calisip adios amigos yapicam, dahada calisirimda korkum yollarda dogurmakbır ay daha calısınca 36. haftayı bıtırmıs oluyorsun degılmı? Zaten yasal suren bır hafta kalmıs olacak yanı ıstesen de sadece 1 hafta calısabılırsın. Benı de yol cok zorluyo herseyı gectım. aksamları servıste cok sıkısıyorum ve ayaklarımı uzatamadıgım ıcın daha da sısıyor. 2 saat yol cok gelıyor bana
Ne sağa ne sola yatabiliyorum buyüzden çok rahatsz ediyo.. Hatta hareket ettiğinde acı veriyo bazen sana da oluyo mu canm
Emin değilsen bence ihmal etme canm.. inşallah ciddi bişey değildirKizla simdi tuvalete girdim kanamam oldu yani bir iki damla degil baya 10damla falan gelmistir. Zorlanmadimda neden oldu anlamadim
ilk doğumum normal doğumdu ve karnımı sarmıştım iki gon sonra, uzun serit şeklinde bel korseleri oluyor. dolanarak sarılanlardan, evde ondan vardı annem sardı bana. memnun da kaldım tek sıkıntı lavaboya cıkarken tekrar tekrar düzeltmek gerekiyordu. Normal doğum yaparsam yine sarmayı düşünüyorum. Sezeryanda durum farklı olabilir bilemiyorum.Annişler doğum sonrası karnınızı saracak mısınız? Korse mi alacaksınız? Eğer korse gerekiyorsa nasıl olmalı, aramızda tecrübeli annişler var, yardımcı olabilirler mi?
keske ilk kan geldiginde nerden geldigini anlamak icin toilet kagidi ile ayri ayri silerek test etseydin.. kanaman olsaydi dahi durmazdi heralde, devami gelirdi dimi amaKizla simdi tuvalete girdim kanamam oldu yani bir iki damla degil baya 10damla falan gelmistir. Zorlanmadimda neden oldu anlamadim
neden sezeryan düşünüyorsum canım?hakkaten ya bu korse olayı nasıl oluyo?r sezaryende de takılıyor mu? işe yarıyor mu? nasıl takılıyor? sezaryen düşünen biri olarak göbek kafamda deli sorular:) bide düşünüyorum karın bölümünde içteki yara iyileşmeden sıkıştırılırsa iç kısımda yapısıklık yapar m? çünkü girdiğim 2. 3. sezaryenlerde bazı kadınlardın cok yapışıklıkları oluyor acaba ondan mı ?dr a bi sorayım ben bu konuyu önemli çünkü:)
ilk doğumum normal doğumdu ve karnımı sarmıştım iki gon sonra, uzun serit şeklinde bel korseleri oluyor. dolanarak sarılanlardan, evde ondan vardı annem sardı bana. memnun da kaldım tek sıkıntı lavaboya cıkarken tekrar tekrar düzeltmek gerekiyordu. Normal doğum yaparsam yine sarmayı düşünüyorum. Sezeryanda durum farklı olabilir bilemiyorum.
Internetden siparisle vere bilirsin tatlimTeşekkür ederim canım Allah razı olsun peki bu tarz korse nerde satılır ki
Tamam önce dra sorayım sonra araştırayım dolanarak sarılanlardan istiyorum zaten, senin bahsettiğin gibi öbürleri hoşuma gitmiyo, işe yaramaz sankiInternetden siparisle vere bilirsin tatlim
Teşekkür ederim canımsadevehuzurlu eczanelerde de satılıyor canm
Kizla simdi tuvalete girdim kanamam oldu yani bir iki damla degil baya 10damla falan gelmistir. Zorlanmadimda neden oldu anlamadim
keske ilk kan geldiginde nerden geldigini anlamak icin toilet kagidi ile ayri ayri silerek test etseydin.. kanaman olsaydi dahi durmazdi heralde, devami gelirdi dimi ama
Öğrendim sebebi doktor arkadaşa sordum gebeliğe bağlı hormon yükselmesinden kaynaklanıyor dedi bi zararı yokmuş normalmişEksiklik varsa sebep o değildir.ciltte garip değişimler oluyor zaten.benim ellerim de kupkuru oldu.mecburen mutfakta eldiven kullanıyorum ve her yıkamadan sonra vazelin sürüyorum.ona rağmen üst derim sanki taş taşımışım gibi yıpranmış görünüyor.olabiliyor yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?