2016 Şubat Anneleri

Cok uzuldum canim dk gorun mutlaka

Nereden geldigine tam emin olamiyorsun sanirim canim, mutlaka dr a git esin gelsin götürsün ihmal etme..

kabızlık sorunun varsa kanama ordan gelebilir, bende bazen oluyor kabızlıktan dolayı ama sen yine de dr git ne olur ne olmaz

2 saat cokmus yaw .. ben bir ay calisip adios amigos yapicam, dahada calisirimda korkum yollarda dogurmak

Oluyor canım yaklaşık 3 haftadır uyku uyuduğum yok. Uykusuzluktan gözlerim yanıo artık. Bazen öyle yerlere vuruyo ki çok can yakıo. Artık ii ce yukarıda herhalde kaburgalarım ağrıo. Ama bazen oda çok yorulduğumu anlıo galiba biraz toplanıo da rahat ediyorum. ☺
Ne sağa ne sola yatabiliyorum buyüzden çok rahatsz ediyo.. Hatta hareket ettiğinde acı veriyo bazen sana da oluyo mu canm

Emin değilsen bence ihmal etme canm.. inşallah ciddi bişey değildir

Annişler doğum sonrası karnınızı saracak mısınız? Korse mi alacaksınız? Eğer korse gerekiyorsa nasıl olmalı, aramızda tecrübeli annişler var, yardımcı olabilirler mi?
ilk doğumum normal doğumdu ve karnımı sarmıştım iki gon sonra, uzun serit şeklinde bel korseleri oluyor. dolanarak sarılanlardan, evde ondan vardı annem sardı bana. memnun da kaldım tek sıkıntı lavaboya cıkarken tekrar tekrar düzeltmek gerekiyordu. Normal doğum yaparsam yine sarmayı düşünüyorum. Sezeryanda durum farklı olabilir bilemiyorum.

keske ilk kan geldiginde nerden geldigini anlamak icin toilet kagidi ile ayri ayri silerek test etseydin.. kanaman olsaydi dahi durmazdi heralde, devami gelirdi dimi ama

neden sezeryan düşünüyorsum canım?

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun peki bu tarz korse nerde satılır ki

Bilemiyorum ki canım, ben özel olarak almadım annemde vardı. Tahminim medikallerde satılır. Dolamalı olduğu için baya sıkı tutuyordu. Ama özel korse ve taytlar da oluyor arastırabilirsin. Doktoruna da sorabilirsin. Ben de hiç göbek kalmadı.

Canım sakin ol. Doktorunu ara. Büyük ihtimal gel der. Her ihtimale karşı. İki hafta önce sabah tuvalette ben de iki damla kanla karşılaştım.ve hemen doktorumu aradım. Gel bakalım dedi. Esinle gittim hemen. Sukur sorun yoktu. Alttan da baktı. Nedenini bulamadı. Sonra da olmadı. Ama önlem için git mutlaka derim canım. Ne olur olmaz. Arkadan bu aralarda gelirmiş genelde kabız lık varsa hele çok normal.

keske ilk kan geldiginde nerden geldigini anlamak icin toilet kagidi ile ayri ayri silerek test etseydin.. kanaman olsaydi dahi durmazdi heralde, devami gelirdi dimi ama

Klozette kani gorunce tuvalet kagidiyla sildim direk, arkadan gibiydi ama emin olamadim alaturca da otursaydim daha rahat ayirt ederdim sanirim. Is isten gectikten sonra baktim cunku.

Ama kanamam olsa tekrarlardi heralde diye dusunuyorum. Kabizlik sorunu yasadigimda 1-2damla geldigi olurdu ama suan kabizda degilim ondan endiselendim. Esim gelince ona soyleyip doktorumu arayayim en iyisi. Gel derse gideriz artik. Simdi esime demekte istemiyorum isten erken cikip gelir. Bosuna telas yapar :s

Öğrendim sebebi doktor arkadaşa sordum gebeliğe bağlı hormon yükselmesinden kaynaklanıyor dedi bi zararı yokmuş normalmiş

bebekcaddesinden kim alış veriş yapacaktı ?
ben siparişi dün verdim bugün kapıda ödemeli eve geldi bi sıkıntı yaşamadım
ilgili bir firmaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…