2016 Şubat Anneleri

Bende joie aldim ama seninkinin bi degisigi canm cok guzeller cok begenerek aldm insallah hayirlisiyla bebislerimizi buyuturuz benim aldigm bu

Eklentiler

• P_20151120_113501_1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 117

kocam koca göbeğimle beni çok çekici buluyormuş, bu halim daha kışkırtıcıymış maaal yaaa

benimde cok kötü gebelik lekem var :'( ve gitmeme ihtimali de varmış bakalım neolcak

Hemoroid var mı canım? Ağrı sızı olmasa da kanıyor da ondan dedim.işten geldiğimde bir gün,bir avuç Kanı görünce şok olmuştum.baya kanayaniliyor.

ay bende öyleyim, sinirlerim bozuldu resmen. duba gibiyim pfff

kocam koca göbeğimle beni çok çekici buluyormuş, bu halim daha kışkırtıcıymış maaal yaaa

benimde cok kötü göbelik lekem var :'( ve gitmeme ihtimali de varmış bakalım neolcak
Benimkide aynı şeyi söylüyo göbeğimde minnoşu varmıştaa göbeğim olmazsa kızı sıkışırmış Bizi mi kandırıyolar nedir

canım niye arkadan kan gelsin. yani bilmiyorum daha önce sıkıntı oldu mu ? yani şuan için ikisede normal durmuyor. iyice bi anla bakalım nerden gelmiş. dr. agit eşin gelincede

Benimkide aynı şeyi söylüyo göbeğimde minnoşu varmıştaa göbeğim olmazsa kızı sıkışırmış Bizi mi kandırıyolar nedir

bizimkisi saf eğer gönül almak için yapmış olsun kendini muhakkak ele verir
demek ki cidden hamile halim ona cok çekici geliyor

Arkadaslar calisabilir raporu alirken
31+1 (32. Hafta sayildigi icin) de mi doktora gidiyoruz..

32+0 da mi?

bende kendimi öyle avutuyorum. herşey yavrum için :) o iyi olsun da ben başka bişi istemem. :)

Hemoroid var mı canım? Ağrı sızı olmasa da kanıyor da ondan dedim.işten geldiğimde bir gün,bir avuç Kanı görünce şok olmuştum.baya kanayaniliyor.

Aslinda yok yani bildigim.kadariyla. Ama hamilelikte oluyormus belkide oyle bisey. Hemoroid icin ne yapmam lazim. Kendi doktorum mu yonlendirir yine acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…