2016 Şubat Anneleri

110 kiloyla hamile kaldım. şimdiki halimi bi hayal et sadece :KK70:
Benm boyum kısa olduğu için yuvarlak bişey oldm yani ondan şeyy ettm :oops:
Olsun canm ne olacak bu vesile ile atarsn bütün kiloları.. Emzirmek falan çok kilo kaybettiriyomuş azıck spor tamamdır :KK49:

Eklentiler

• 7867e70c-f4b4-4a35-9fb6-55c2d8e1fa30.webp
    7867e70c-f4b4-4a35-9fb6-55c2d8e1fa30.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 171
Benm boyum kısa olduğu için yuvarlak bişey oldm yani ondan şeyy ettm :oops:
Olsun canm ne olacak bu vesile ile atarsn bütün kiloları.. Emzirmek falan çok kilo kaybettiriyomuş azıck spor tamamdır :KK49:
aynen topluca aldım, doğumdan sonra fazlasıyla vericem kısmetse :) benim allahtan boyum 1.70. oda olmasa fena olurmuş.

kocam koca göbeğimle beni çok çekici buluyormuş, bu halim daha kışkırtıcıymış maaal yaaa :KK70:

benimde cok kötü gebelik lekem var :'( ve gitmeme ihtimali de varmış bakalım neolcak
Kizlar ayiptir soylemesi bende goruntu olarak pek bir degisiklik yok, bir tek koca memelerim ve gobusum .. son iki ayda dagitmazsam kendimle gurur duyucam. Kendimi cirkin hissetmiyorum, aksine guzellestirdi bu hamilelik beni.. dogumdan sonrada bu vitaminlere filan devam etmeyi dusunuyorum mesela :KK53:

hahaha oda olmasa yanmıştım valla :KK70:
bebişler iyi olsun,veririz kiloları.
Aynen canm veririz tabi :KK49:
Kizlar ayiptir soylemesi bende goruntu olarak pek bir degisiklik yok, bir tek koca memelerim ve gobusum .. son iki ayda dagitmazsam kendimle gurur duyucam. Kendimi cirkin hissetmiyorum, aksine guzellestirdi bu hamilelik beni.. dogumdan sonrada bu vitaminlere filan devam etmeyi dusunuyorum mesela :KK53:
Çok ayıp ama bu :63: Ben zaman geçtikçe çirkinleşiyorum ya neden ben neden :mad::-)

Benim kocamda durup durup sen hic kilo almadin he, hamilelerin yanaklari sisiyor ne guzel sende bisey olmadi deyip duruyor :D

neden sezeryan düşünüyorsum canım?
Öyle istiyorum canım hem yaşadığım yer şehir dışında bide sağlıkcı olarak türkiyede normal doğum yaptırıldığı dusunmuyorum ve bu stresi yasamak istemiyorum yani normal doğum belirsiz bir tünel gibi geliyor sonrası ayrı bir dert zaten benim düşüncem tabi bunlar

kendimi çirkin hissetmiyorum tam tersi göbekli halim bana çok şirin geliyor
ama beni üzen konu çenemin altında ki gebelik lekesi, 2ci ayımda çıkmaya başladı ve genişledi
bazıları gider bazıları ise gitmez diyor kendimi psikolij olrak alıştırayım en iyisi

Eklentiler

• IMG_20151202_184052.webp
    IMG_20151202_184052.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 166
ama beni üzen konu çenemin altında ki gebelik lekesi, 2ci ayımda çıkmaya başladı ve genişledi
bazıları gider bazıları ise gitmez diyor kendimi psikolij olrak alıştırayım en iyisi
Normalde gebelikte böyle hiperpigmentasyon denilen lekelenme normal ve geçicidir ama sende baya ciddi boyutlarda olmuş canım bence işinde iyi bir estetik işiyle uğraşan dermatoloğa git danış sabitlenmedrn yapman gereken bişeyler vardır belki... Cunku bu lekeler güneş gördüğünde yada sıcak ağdaya felan maruz kaldığında tahriş olup sabitlenebiliyor.. Hernihtimale karsı tedbirini al en kötü ihtimal lazerle sildirirsin çözümsüz değil :)

Kızlar ben kendimi varil gibi hissediyorum... Göbek ve göğüsten ibadetim hiç olmadığım kadar sivilceliyim kaşlarım seyreldi ve kendimi gerçekten kötü hissediyorum sürekli yiyorum arada altıma kaçırıyorum özgüven 0 durumda eşim seviyor Vs ama cinsel olarak tamamen bitireli cok oldu arzulanmıyorum yani ve gerçek anlamda depresyondayım :( herşey cok kötü olacak bir daha ben ve bana ait hiç birşey olmayacak gibi geliyor sanki uyuyamayacağım hiç gibi geliyo hep uyuyorum baska bişey yapmıyorum calısma ortamım rahat ve yalnız oldugum için bırakın makyajı saçımı bile taramıyorum eşofmanla duruyorum bir tane bile hamile kıyafeti dahi almadım ne olacak bu halim bilmiyorum sizden başka konuşacak kimsem yok ailemle ve akrabalarımla görüşmüyorum..
Gecen bebek psikososyal eğitimine gittim bebeğin anne karnında etkilenmeleri Vs konuşuldu işte stresli üzgun hamileliklerde cocuklar 4_5yaşlarında hiperaktivite Vs görülüyormuş dikkat eksikliği felan... Vicdan azabı cektim ama elimde de değil.. Beslenmemde dengesizleşti yumurta felan hiç yemez oldum ne olacak bu halim bilmiyorum... İçimi de döktüm burda :(

Normalde gebelikte böyle hiperpigmentasyon denilen lekelenme normal ve geçicidir ama sende baya ciddi boyutlarda olmuş canım bence işinde iyi bir estetik işiyle uğraşan dermatoloğa git danış sabitlenmedrn yapman gereken bişeyler vardır belki... Cunku bu lekeler güneş gördüğünde yada sıcak ağdaya felan maruz kaldığında tahriş olup sabitlenebiliyor.. Hernihtimale karsı tedbirini al en kötü ihtimal lazerle sildirirsin çözümsüz değil :)

Güneşten oldu benimki,
Dermatolojiye gittim bana doğumdan sonra gidebilir su an yapılacak hiç bir şey yok dedi kaşıntı için krem verdi o kadar :( gitmezse mecburen lazere giderim

Doğum esnasında saçlarını lekelerin üzerine sür canım batıl inanç gerçi ama yinede işe yarayabilir benimde aksine cildim güzelleşti sivilcem filan hiç cikmadi çok şükür ama senin de doğumdan sonra geçer diye düşünüyorum

Bende joie aldim ama seninkinin bi degisigi canm cok guzeller cok begenerek aldm insallah hayirlisiyla bebislerimizi buyuturuz benim aldigm bu

Bunuda cok begenmıstm ama ana kucagı aldık bir tane dha olmasın istedim. Bu ara evde ne varsa atasım var fazla olan hıc bırseye tahammül edemez oldum :)) inşallah rahat uyurlar İçinde canımm :))

Aslinda yok yani bildigim.kadariyla. Ama hamilelikte oluyormus belkide oyle bisey. Hemoroid icin ne yapmam lazim. Kendi doktorum mu yonlendirir yine acaba
Acil doktoru dahil anlarlar ne olduğunu.dışarda değil de bir de iç hemoroid de var.ama öyle bir şikayet Süregelen birşey.yani anlarsın yine de kaynağını.yakın değil mi hastane? Bir acile gidip gelsen canım taksiyle falan?

Back
X