2016 Şubat Anneleri

Yoo benimki bayagı bir zamandır çoook hareketli.. doktora bile sordum bukadar hareket zararlımı diye.. yooo desi suyun güzel yeri rahat çok mutlu.. mutlu bebekker çok hareket eder. Hareket fazlalığında sınır yok hareket etmezse kork dedi.
Gereksiz yere diğer anneleri korkutma bence.. Doğduktan sonra bile az hareket eden bacaklarının üstüne basamayan ama sağlıklı bebek görmüş biri olarak şunu rahatlıkla diyebilirimki her bebeğin kas yapısı farklı oluyor.. Bu yüzden çok hareket etti az ettisi yok bunun hareket ediyorsa sağlıklıdır bence ;)

Anladimmm canım.. Bana öğleden sonra gek rapor için dedi.. Merak ettim seni ondan sordum :)

Anladım canım bakalım hayırlısı ikimiz içinde benim bi yakınım doğum yapıcaktı kasım sonu diyordu ona bi sorucam bakalım kaça gelmiş doğumu oda Bülent beye gidiyor. Bana tavsiye etmişti o vesile ile tanıdım bende. Haftaya gidince mutlaka haber veririm sana da :)

Anladım canım bakalım hayırlısı ikimiz içinde benim bi yakınım doğum yapıcaktı kasım sonu diyordu ona bi sorucam bakalım kaça gelmiş doğumu oda Bülent beye gidiyor. Bana tavsiye etmişti o vesile ile tanıdım bende. Haftaya gidince mutlaka haber veririm sana da :)
Haberlerini bekliyorum tatlım.. Bizim Dr umuz iyi yaa. Ben memnunum

Offff bndeee :KK43:(( aciktim yaaa yesem bi dert yemesem ayri dert

Şimdi bende ne yesem diye düşünüyordum kahvaltı yapayım bari bahaneyle yumurta yiyim bayadır yemem

Ayy kurtul bu huyundann yoğurt ye mesela kesmezmi?

boğazımdan böyle katı bişy geçmeli, genelde peynir ile zeytin çok yiyorum geceleri
3-4 gündürde ağır yememek için kahvaltılık gevreği aldım onu tüketiyorum ama cıksss
uykuda tutmuyor sabaha kadar karnım guuuuurrrr guuuurrrrr uyarıyor beni

Evet canım bende oturuyorum kartal da. Bizim Dr central hospitalle anlaşmalı.. O tarafa doğru gittikce hastane fiyatları artıyor :KK43: sen Neslihan alan ami gidiyorsun
Neslihan şeker benimki..
Gereksiz yere diğer anneleri korkutma bence.. Doğduktan sonra bile az hareket eden bacaklarının üstüne basamayan ama sağlıklı bebek görmüş biri olarak şunu rahatlıkla diyebilirimki her bebeğin kas yapısı farklı oluyor.. Bu yüzden çok hareket etti az ettisi yok bunun hareket ediyorsa sağlıklıdır bence :KK66:
Kimseyi korkutmak için demedimki...Yanlış anlaşılma olmasın.. erkek bebekler az hareketli mi oluyor dediği için dedim. Az hareket eden saglıksız olacak diye bir durum sözkonusu bile olamaz. Kimi hareketli olur kimi hareketsiz.... bu bebegin içerdeki pozisyonu ile alakalı..

boğazımdan böyle katı bişy geçmeli, genelde peynir ile zeytin çok yiyorum geceleri
3-4 gündürde ağır yememek için kahvaltılık gevreği aldım onu tüketiyorum ama cıksss
uykuda tutmuyor sabaha kadar karnım guuuuurrrr guuuurrrrr uyarıyor beni
Alıştırdın tabi kendini, bari kepek ekmek ye kuzum.. Bak fazla yağlı şeylerde yüzünde leke yapabilir, karaciğerini zorlama..

Neslihan şeker benimki..

Kimseyi korkutmak için demedimki...Yanlış anlaşılma olmasın.. erkek bebekler az hareketli mi oluyor dediği için dedim. Az hareket eden saglıksız olacak diye bir durum sözkonusu bile olamaz. Kimi hareketli olur kimi hareketsiz.... bu bebegin içerdeki pozisyonu ile alakalı..
Ne biliyim şu günlerde herkes biraz hassas ya arkaşlar yanlış anlar diye düşündüm bir an. Aynen dediğin gibi, bebeğin duruşu kilosu, annenin kilosu vs bir sürü faktor var ;)

Alıştırdın tabi kendini, bari kepek ekmek ye kuzum.. Bak fazla yağlı şeylerde yüzünde leke yapabilir, karaciğerini zorlama..

eskiden açıkmazdım son 10 günür böyleyim
normalde de tam buğray kepekli ekmek tüketiyoruz, ama 7ci ayı bitireceğiz artık kilo alımı artacak dikkat edeym diye sür ile idare edeyim diyorum ama aklımın bir köşesinde yemek var :kk77:

gece mutfağa gitme alışkanlığı edinmişim, gitmezsem aklım sürekli bişy yemeliyim de kalıyor
şimdilik çözüm olarak kahvaltılık gevrek - süt yiyorum ama kesmiyor bakalım :KK43:
Bende az önce kahvaltıklardan yedim canım.daha şimdiden 11 kilo aldım benagzim boş kalmiyor hiç. Arada vermiyorum öyle.şimdi nefes alamıyorum.eyvahlar olsun sabah nasıl olacak bilmiyorum.iyice doldurdum mideyi

Bende az önce kahvaltıklardan yedim canım.daha şimdiden 11 kilo aldım benagzim boş kalmiyor hiç. Arada vermiyorum öyle.şimdi nefes alamıyorum.eyvahlar olsun sabah nasıl olacak bilmiyorum.iyice doldurdum mideyi

sabah tartıldım +7 kilo oldum benim +10 kg geçmemem gerek o yüzden çok dikkat etmeliyim malesef :(

Canim kahvaltılık gevrek ye ve bitir günü. Benim durumuna düşme sakin.aç uyunmiyor biliyorum fakat çok dolduğunda mideyi yine uyunmiyor biliyorsun

ben uyku dönemini unuttum öyle yada böyle uyanığım
gevrekte süt ile tüketildiği için beni baya tok tutuyor
benim derdim peynir ile zeytinde onlara küstüm yapcak bişy yok :D

Kızlar bebeğin çamaşırlarını attım makineye sabun tozu koydum 30 derece ama hiç köpürmedi. 4 kaşık koydum az mı geldi acabao_O

Back
X