2016 Şubat Anneleri

Kocaman olmasi yaninda teklerdeki fonksiyonlarin cogu olmuyor. Tek kriterin en hafifi kucugu hangisi diye secmek oluyor. Acilis gunu gittim bende toker bebeye. Cogu araba icimde kaldi o arabayida birlestirme aparatiyla kullanirmiyiz diye denedik ama cok buyuyordu. Artik ikiz arabasi aldik bizde babymallden
hımmm sende oradaydın demek :) iyi canım sizde güle güle kullanın.

kızlar ve ayreten alış veriş yapmak isterseniz havuzlu hanı tavsıye edebılırım ben butun bebişimin eksiklerını ordan aldım .tek seferde bıryerden alacaksanız cok ıyı bır yer tekstıl urunlerı cok ucuz:KK49: IMG-20151128-WA0014.webp

merhaba kızlar nasılsınız sıze bır sorum olacaktı kartal avıcenna dr bırsen tursuna yada dr fatıh bırol a dogum yaptıran yada onlara gıden varmı cok kararsızım dogumada az kaldı ne yapacagım bılemedım:KK31:

Can'ım merhaba benım yengem Birsen hanıma gitti 2 dogumundada sezaryenci bir kadın Bilgin olsun birde muayneyi 2 kişiyi birden odaya alıp yapıyormus cok şaşırmıştım duyunca siyasete merak salmış o yuzden cok yogun tavsıye etmem demıstı yengem.

Canım orada tavsiye edebileceğim doktor Şeyma hanım sadece. Ben Birsen hanıma daha önce gittim ama kötü bir tecrübeyle bebeğimi düşürdüğümde kürtajımı yaptı başarılı geçti fakat muayene ettiği oda da bi kaç hasta birden içeri alıyor ve hiç hoş olmuyor açıkcası pek mahremiyet söz konusu olmuyor ama yine de senin tercihin tabi ki
işte canım bende bundan bahsedıyorum 1 kere gıttım tavsıye uzerıne cok hızlı soyledı herseyı ınan cogunu unuttum odadan cıkmadan ve doppler ıstedı yaptırdım orda suphelendım dedı sonuca tam bakmadan guzel dedı sorun yok dedı .ilgi biraz yoktu cok yogun anlamadım gıttı seyma hanımı 1 kac kısıden daha duydum ben normal dogum ıstıyorum seyma hanım normal cımı pazartesı olmazsa bırde ona muayene olayım.

affederdim diyorsunuz da ondan sonra güven ne olacak bir daha güvenemem ki iki gün evde bıraksam yalnız aklımda hep kuşkular olur bnları düşünüyorum en çok.
yorum yapmayacaktim belki kirici bisey yazarim diye ama dayanamadim. Aldatmak insanin ailesine yapacagi en buyuk kotuluktur cunku o guven bir daha yerine gelmez. Sen ayni seyi yapsaydin sonun ölüm olurdu ya da en azindan hasranelik olurdun. Ne oldu yani baska kadinlarla tatmin olunca,bence bunu yapan bir erkek doyumsuzdur ve yapmayi da birakmaz.Benim esim de yapti belki bilemem ama eger yakalarsam bu is biter cunku artik ona guvenemem. Sana bosan diyemem cunu cocugun olacak ve kocani da cok seviyorsun belliki. Bosanmayacaksan da ona dunyayi dar et,zaten o da seni seviyorsa seni kaybetmemek icin caba gosterir ama dedigim gibi ben ayrilirdim

Can'ım merhaba benım yengem Birsen hanıma gitti 2 dogumundada sezaryenci bir kadın Bilgin olsun birde muayneyi 2 kişiyi birden odaya alıp yapıyormus cok şaşırmıştım duyunca siyasete merak salmış o yuzden cok yogun tavsıye etmem demıstı yengem.
canım cok cok tesekkur edrım cevabın ıcın korktugum nokta buyduuu saglıgım elverdıkce normal ıstıyorum son anda benı korkutup sezeryane alan bır doktor ıstemıyorumm:110::110:

merhaba herkese,doktordan geldim,27+6 1285gram olmus. cok az önden gidiyor dedi.suyum onceki kontrole gore biraz azalmis yani normale donmus ama sekee dikkat et dedi. Myomu sordum sezeryan mi olcak dedim,sonradan ikinci bi ameliyat olmamak icin dogumda cikarabilmek icin sezeryan yapiyoruz genelde ama onu simdi dusunme bakariz dedi
esneyip durdu pozumuzu da aldik bu arada
maşallah bebişine çok tatlı gözüküyo yumuk yumuk :) bende özele gidiyorum ankarada başkent hastanesi ne doktorum bana böyle renki vermiyo ultrasyon görüntüsünü hep siyah beyaz veriyo acaba makinasımı eski

Arkadaslar 29+6 da bebegim tam 1,5 kilo ve 37-38 cm. Normal mi ?
Ayrica bende kansizlik cikti :( hgb 10,7 cikti. Saglik ocagindaki hemsire kan ilacini ikiye cikar dedi. Ama doktorum gunde bir tane icmeye devam et dedi. Arada kaldim resmen. Tek bebek anneleri aranizda gunde iki tane icen var mi ?
Bacaklarimda da varisler buyudu. Embole onleyici Corap kullnmaya basladim.

Ayrica bende kansizlik cikti :KK43: hgb 10,7 cikti. Saglik ocagindaki hemsire kan ilacini ikiye cikar dedi. Ama doktorum gunde bir tane icmeye devam et dedi. Arada kaldim resmen. Tek bebek anneleri aranizda gunde iki tane icen var mi ?
canım benım bebek 29 haftada 1.800 kg dı doktoruna sormadınmı nasıl dıye ama eyer kılolu bebek ıstıyosanda kasar ye muz ye süt iç kansızlık bendede var gecen hafta tahlıl sonucunda 9 za dustugunu soyledı doktor ve ılac degıstırdık maltofer kullanuyordum sımdı gyno ferro sanol a basladım gunde 1 tane bence kafana takılan bsey varsa bunu doktoruna sor canım :anneadayı:

Ayrica bende kansizlik cikti :KK43: hgb 10,7 cikti. Saglik ocagindaki hemsire kan ilacini ikiye cikar dedi. Ama doktorum gunde bir tane icmeye devam et dedi. Arada kaldim resmen. Tek bebek anneleri aranizda gunde iki tane icen var mi ?
30. haftada 1.5 kılo ideal gibi ben bayagidir kan ilacını 2 tane kullanıyorum 12.5 ile başladım 10.8 e düşünce 2 ye çıkardık şimdi 11.4 hemoglobin degerim doğumda bayağı düşecek o yüzden yüksek tutmak lazım canım

boyun bölgem de et benleri o kadar çok çoğaldı ki. çok takmıyorum ama geçer diye düşünüyorum da yaşayan var mı?

Kizlar bebegimi görmege gittik, sukur rahimle alakalı bir kanama yok, rahim ağzıda kapalı, yalnız yalacı sancılarım var onu önlemek için ilaç verdi birde vajina içinde ki kahverengi akıntı için tahliller temiz çıktı ama bazı bakteriler gözükmeyebiliyormuş fitil yazdı, buda kasılmalara sebep olabiliyormuş, önümüzdeki hafta istirahat verdi bolbol dinlenmemi tavsiye etti.. Bebeğim erken gelicek belli hiç durmuyor, ama en azından bir ay daha sabretse keşke :KK51:

Şimdiye kadar hiç birşey almayıp herşeyi ertelemiştim... Hem Dağbaşı bi yerde yaşıyorum parca parca alma şansım yoktu hemde eşimle bi toplu para beklentimiz vardı bu ayın 3. Haftası ankara ya gidip buyuk bir yerden toplu alışverişimizi yapacaktık.. Ne benim ne bebeğimin tek çöpü yok... Şimdi o para işi yalan oldu.. Kendi ailemle görüşmüyorum bi anne desteği felan yok hani bi şekilde hallolur desem ufak ufak herşeyi omuzlarımda hissediyorum kv yardımcı olmaya calışacak ama cok geriliyorum sonuçta yapmak zorunda değil.. Doğum zamanı da orada kalıcam birsürü yük olacam zaten eşim desen erkeklerin umrunda değil böyle şeyler.. Gelirimiz maasımız var ufak tefek başlasam ama dediğim gibi yaşadığım yere kargo dahi gelmiyor... Evlilik zamanı da böyle olmuştu ailem herşeyi mahvetmişti tek çöp çeyizim yoktu eşimin bekar evine taşındım.. İçimde kaldı hep bu dağ basında kurtulunca kendime gelin evi dizecem diye avutuyorum kendimi... İnsanın iyi kötü imkanı varken böyle mahrum ve eksik kalması ne kadar uzucu evlilikten sonra şimdide bebek olayında herşey oldu bittiye gelecek.. Biliyorum huzur Getirmez maddi seyler sükür huzurum yerinde ama böyle bişeyde de geze geze oldu bittiye gelmeden el birliği ile hazırlığım olsun istiyorum artık :( düğünden sonra doğumumda böyle olacak cok moralim bozuluyor.. Evleneli ne kadar oldu içindeyken dizerim evimi dedim bırakın ev dizmeyi markete bile en az bir saatlik yol gitmem gerek.. Herşeyde hep tek olmak ta cabası asla affetmiycem ailemi annemi kardeşlerimi... Üzülüyorum ya :(

Şimdiye kadar hiç birşey almayıp herşeyi ertelemiştim... Hem Dağbaşı bi yerde yaşıyorum parca parca alma şansım yoktu hemde eşimle bi toplu para beklentimiz vardı bu ayın 3. Haftası ankara ya gidip buyuk bir yerden toplu alışverişimizi yapacaktık.. Ne benim ne bebeğimin tek çöpü yok... Şimdi o para işi yalan oldu.. Kendi ailemle görüşmüyorum bi anne desteği felan yok hani bi şekilde hallolur desem ufak ufak herşeyi omuzlarımda hissediyorum kv yardımcı olmaya calışacak ama cok geriliyorum sonuçta yapmak zorunda değil.. Doğum zamanı da orada kalıcam birsürü yük olacam zaten eşim desen erkeklerin umrunda değil böyle şeyler.. Gelirimiz maasımız var ufak tefek başlasam ama dediğim gibi yaşadığım yere kargo dahi gelmiyor... Evlilik zamanı da böyle olmuştu ailem herşeyi mahvetmişti tek çöp çeyizim yoktu eşimin bekar evine taşındım.. İçimde kaldı hep bu dağ basında kurtulunca kendime gelin evi dizecem diye avutuyorum kendimi... İnsanın iyi kötü imkanı varken böyle mahrum ve eksik kalması ne kadar uzucu evlilikten sonra şimdide bebek olayında herşey oldu bittiye gelecek.. Biliyorum huzur Getirmez maddi seyler sükür huzurum yerinde ama böyle bişeyde de geze geze oldu bittiye gelmeden el birliği ile hazırlığım olsun istiyorum artık :KK43: düğünden sonra doğumumda böyle olacak cok moralim bozuluyor.. Evleneli ne kadar oldu içindeyken dizerim evimi dedim bırakın ev dizmeyi markete bile en az bir saatlik yol gitmem gerek.. Herşeyde hep tek olmak ta cabası asla affetmiycem ailemi annemi kardeşlerimi... Üzülüyorum ya :KK43:
Canm nerde yaşıyorsun

merhaba herkese,doktordan geldim,27+6 1285gram olmus. cok az önden gidiyor dedi.suyum onceki kontrole gore biraz azalmis yani normale donmus ama sekee dikkat et dedi. Myomu sordum sezeryan mi olcak dedim,sonradan ikinci bi ameliyat olmamak icin dogumda cikarabilmek icin sezeryan yapiyoruz genelde ama onu simdi dusunme bakariz dedi
esneyip durdu pozumuzu da aldik bu arada
Maşallah canım senin ki ne güzel poz vermiş benim kız pek nazlı olacak gibi doktor tam yüzüne yaklaşalım net bi görüntü için dedi resmen iki sn ya gördük görmedik başladı esnemeye elini koydu yüzüne bide dolayısıyla bulanık bi hal aldı 25 aralıkta tekrar gidicem bugün tam 30+5 olmuş bebişim doğumu konuşmak için erken dedi benim doktorda

Canm nerde yaşıyorsun
İşimiz gereği merkeze uzak bir köyde yasıyoruz kaloriferli diye lojmanda kalıyoruz oda yetmez gibi bir haftadır fare dadandı dün gece 4de fare yakalıyorduk belimi ağrıttım sinirlerim iyice bozuldu temizlik yapmam lazım tiksindim her yerden ben yapamıyorum şimdi yapacak kadın bulup ilçeden temizlikçi bulmam getirip götürmem lazım çalışıyorum bide öyle işte :( canım hiç birşey istemiyor

İşimiz gereği merkeze uzak bir köyde yasıyoruz kaloriferli diye lojmanda kalıyoruz oda yetmez gibi bir haftadır fare dadandı dün gece 4de fare yakalıyorduk belimi ağrıttım sinirlerim iyice bozuldu temizlik yapmam lazım tiksindim her yerden ben yapamıyorum şimdi yapacak kadın bulup ilçeden temizlikçi bulmam getirip götürmem lazım çalışıyorum bide öyle işte :KK43: canım hiç birşey istemiyor
Canm hiç sıkma canını benm bebeğimin nerdeyse herşeyi hazırdı eksiklerm bitmişti evimi bi sel bastı herşeym çamurlu lağım karışmş su altında kaldı evde aklına gelebilecek herşeym çöpe gitti.. Maddi sıkıntıda çektik ama çok şükür gene bebeğn eksikleri bitmek üzere çoğunu annem yaptı kv ile beraber.. Yük olacağm diye düşünme onlarında torunu yani bence seve seve yapacaktr kv.. Maddi imkan olmaynca şehr merkeznde de olsan bi fayda etmiyor :) İnan herşey yoluna girer bebeğine istediğn herşeyi gönlünce alırsn merak etme :)

Canm hiç sıkma canını benm bebeğimin nerdeyse herşeyi hazırdı eksiklerm bitmişti evimi bi sel bastı herşeym çamurlu lağım karışmş su altında kaldı evde aklına gelebilecek herşeym çöpe gitti.. Maddi sıkıntıda çektik ama çok şükür gene bebeğn eksikleri bitmek üzere çoğunu annem yaptı kv ile beraber.. Yük olacağm diye düşünme onlarında torunu yani bence seve seve yapacaktr kv.. Maddi imkan olmaynca şehr merkeznde de olsan bi fayda etmiyor :) İnan herşey yoluna girer bebeğine istediğn herşeyi gönlünce alırsn merak etme :)
Çok kötü olmuş geçmiş olsun canım...Maddi imkan varken böyle olması cok uzucü bide anne faktörünün böyle olması... Yine herşey bi şekilde oldu bittiye gelerek tamamlanacak bitip gidecek herşeyin beni içimde kaldığıyla kalacak alıştım artık... Üzülsemde üzülmesemde değişen birşey yok...

Back
X