2016 Şubat Anneleri

Ben yapılması taraftarıyım :) gördüğüm manzaradan sonra...

Ayrıca o kadar normal doğum videosu izledim hani şu yabancıların videoları hemde. Bir tanesinde dışkı çıkması görmedim :)

Sancıyla doktora gittğinde on dakika içinde doğurmuyorsun ki :) sancılar 5dakika ara ile olunca gelin demelerine rağmen 3-4 belki yarım günü buluyor doğum.
İşte o an senin düşünmediğin herşeyi düşünüyorlar, lavmanı da düşünüyorlar, tahlilini de,
ailenizi şuan aramayın paniklemelerine gerek yok biz doğum yaklaşınca aramnızı söyleriz demeyi de akıl ediyorlar keryneia

Bana yapmiyoruz derlerse yaptirmayi hic dusunmuyorum, yok mecbur kilarlarsa yapicak birsey yok.. ama yaa ben dusuk bir ihtimal icin bu kadar eziyete giremem.. 5 - 6 defa toilete gidiyorsun ya o esnada bebek gelirse? al bu da bir ihtimal :) Sonlara dogru bayagi ikinarak toiletini yapiyorsun birsey cikmamasina ragmen, hatta sirf o esnada basur olma ihtimalin dogumda diski cikarma ihtimalinden daha cok..
Bu benim fikrim, ben ameliyattan sonra birde bu gaz sancilarini cok cektim, cok agrili ve sancili geciyor.. ilk toiletini yapmakta bir o kadar canini yakiyor.. Yaptiranlara lafim yok, ama bana gore ilkel bir yontem.

Tıbbı olarak ne kadar bilgi versem boş size göre ihtimaller olduğu sürece tabiki istediğinizi yapmakta özgürsünüz hayırlı doğumlar...

Tıbbı olarak ne kadar bilgi versem boş size göre ihtimaller olduğu sürece tabiki istediğinizi yapmakta özgürsünüz hayırlı doğumlar...
Tesekkurler bilgi icin, ama bende yasadigim tecrubelere bakiyorum, bakiyorum yaptiricak bir sebep bulamiyorum.. Ishal olursam soz yaptiricam :))

cnm kasilmalar nasildi.. vajinal mi karin bolgesinde mi... benim de oluyor ama hangi kasilmalar yalanci hangileri gercek dogum kasilmalari bilemiyorum... yani hangi tur kasilmada korkmamiz gerekir seninkileri tanimlar misin... belki benim de igne vurulmam gerekir... doktora da sorarim haftaya randevum...

canım cok cok tesekkur edrım cevabın ıcın korktugum nokta buyduuu saglıgım elverdıkce normal ıstıyorum son anda benı korkutup sezeryane alan bır doktor ıstemıyorumm

Rica ederim canım tabi normal istiyorsan göz göre göre Birsen hanıma sakın gitme bi sekil yapıp sezaryene alıyor :) Hakkı'nda hayırlısı olsun insallah iyi araştırıp karar ver hangi bölgede arıyorsun

Sen nasıl 5.6 kez tuvalete gittin sana nasıl bir lavman yapmışlar pek anlamadım. Normalde öyle degil. Bir kere tuvalete gidiyorsun ve bitiyor. Hele doğumdan önce sana karın agrısı verecek birkaç kere tuvalete çıkaracak lavman yapmazlar. Çünkü lavmanı yapıyor. Tuvaletini yaptıktan sonra sonda takıp ameliyata alıyorlar. Senin lavman olayın biraz zor geçmişde ondan tepkilisin bence

Anladım canım. Bende kasılma yok magnezyum verdikten sonra sertlesmeler de azaldı ama rahim boyunda kısalik var. 24 mm. Nette 25 altı riskli diyor. Pazartesi sorucam bakalım bu riske karşı yapılacak bir şey yok mu huuu diye. Şubati bebisler karnımuzda sağlıkla gorebilsek

yok canım kilosunu dert etmiyorm kilo alımı yavaşlamış ona üzüldüm.bide hareketinin azalması acaba yolunda gitmeyen bişeyler mi var diye endişelendirdi beni

Kızlar bu rahim ağzı ultrasonda ölçülüyor mu? Yoksa vajinal muayenede mi bakılıyor. Nasıl öğrendiniz kaç mm ne olmuş
Evrt canim karindan ultradonla da ölculuyor. Ama vajinal ultrason daha saglikli ve grrcekci bir sonuc veriyormus. Benim ayrintili usg yapilirken dr kisaliktan suphelenip vajinal bakmisti ve hakli cikti. Bi ay sonra kontrole cagirmisti. Gectigimiz sali gunu gittim. Bu kez karindan bakti nedense. Oncekiyle ayni cikti boyu. Belki de kisaldi ama vajinal usg olmadigi icin ayni gorundu . kisalik da Allah korusun erken dogum riski.

Ben gecen gebeligimde kasilma nedir bilmezdim bugunlerde bolca yasiyorum,boyle karnim geriliyor bebek bit yerde toplaniyor ve degisik bir his olusuyor,yamuluyor resmen karnim bir kac saniye..pazartesi randevum var bakalim ne diyecek.O kadar sey sorucam diyorum giriyorum odaya kem kum edip cikiyorum bende bir tuhafim

Aynen bende öyle artık eşimi tembihledim o hatırlatıyor sunu da soracaktın bunuda soracaktın diye:) Canım bu kasılma konusu bende bir kaç gundur cok fazla özellikle geceleri karnım tas gibi oluyor ve uyuyamıyorm suandada aynı şeyi yasıyorum yani bu kadar sık olması normal mi bilemiyorum bende salı gunu gidicem dr a umarm unutmam sorarım :)

Her aksam yediyle on arasi doguruyorum saniyorum agrilar yuzunden :)Yalanci kasilmalar yasiyoruz sanirim,dr a sorunca buyuk ihtimal nst ye sokar bence.Bende telefona not alicam soracaklarimi :) esim kizimi tutmaya calismaktan ultrason ekranina zor bakiyo ondan fayda yok :)

Evet en iyisi Can'ım :) Umarım benim doktorda nst ye baglar biraz tedbirli oldugunu hissetmek istiyorum bu aralar sanki ne desem olabilir normal diyecekmiş gibi geliyor :) hakkımızda hayırlısı olsun insallah

Evet en iyisi Can'ım :) Umarım benim doktorda nst ye baglar biraz tedbirli oldugunu hissetmek istiyorum bu aralar sanki ne desem olabilir normal diyecekmiş gibi geliyor :) hakkımızda hayırlısı olsun insallah
Agrilarimiz sizilarimiz ciddiye alinsin istiyoruz degil mi :)Ben agzimi doldura doldura dayanilmaz agrilarim var deyince,dr un gulumseyip gel bi bakalim normal bunlar son aylarda demesi sinir bozucu olabiliyor :) Aman aman birsey cikmadan miadina kadar dayanirlar insallah,dr larda anliyorlar demek ki neyin ne oldugunu,insallah saglikla kucagimiza aliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…