2016 Şubat Anneleri

Anladm canım benimki ayağını ta yüzüne getirmiş nasıl duruyor öyle bilmiyorm doktor sorun yok dedi ama duruşu endişelendirdi beni.
Bnm bebeğim de öyle canım hatta foto sunu bile verdi ayakları cenesinde doktor hiç korkma o öyle rahat ediyor dedi

bence çok güzel. kullanışlı oluyor bu modeller.

Bu akşam belim çok agrıyor yaa.. resmen ağrıdan aglıyorum tutamıyorum kendimi ne tarafa yatsam geçmiyor
Bel derken sirt agrisi mi. Kaburgalardan oluyormus eger oyleyse, ama karin bolgesiyse bi acile gitmelisin bence. Kemik agrisiysa rahatlatacak jeller kullanmamalisin jeller rahim kaslarini gevsetiyormys en fazla vazelinle ovdurabilirsin, cok gecmis olsun

Bu ağrıları artık alışacağız canım. Bnm de dizlerime kadar veriyor ağrı.
Biliyorum ama bazen dayanamıyor insan Allah yardımcımız olsun.
Yok bildiğin belim agrıyor ya.. gece geçmezse giderim. Ama aynı şeyi söylüyorlar agırlık arttığı için belimize baskı yapıyor. Nasıl çocuğu kucagımızda çok taşısak bel agrısı yapıyor öyle agrıyor işte. .. braz masaj iyi gelir belki vazelin deneyeyim sagol canım

Canım su tahtarevelli Venüs veya banytech beyaz kelebekli olan beşik modellerine bakıyordum ben. Ama bu geldi ve eşim beğendi
Ben sallanan model istiyordum. Biz gittik erol mobilyaya model de beğenmiştim ama maddi durum yüzünden ve oda dar diye kaldı işte.
Orta yol ben yanıma sallanan besiklerden alalım dedim. Eşim gerek yok diyor bu sefer

Kızlar pazartesi 23.59a kadar 30 Lira indirim kodu geldi. İsteyene verebilirim

bu mıde yanması benı mahvettı bıtırdı oyle boyle degıl yanı
Allaha sukur sırt agrılarım gectı kendımı cok ıyı hıssedıyorum ama bu mıde yanması ondan betermıs
bır haftadır bıse yıyemıyorum resmen yedıgım cıkıyor oturarak uyuyorum sfra suyu gelmesın dıye
dahılıyeye gıdıcem oglusum beslenemedı dıye endıse edıyorum

Beşik taze ise kullan canım ve vicdanın rahat olsun eski bişey kullanıyorm diye düşünme ona vereceğin parayı yine bebeğin için harcar başka eksiklerini alırsn.sallanmaması sorun olur mu bilmiyorm ama
Beşik temiz, ama sallanmiyor işte
. esimde başka bir eksiğini aliriz diyor, ama ben sanırım yeni almak istiyorum

Beşik temiz, ama sallanmiyor işte
. esimde başka bir eksiğini aliriz diyor, ama ben sanırım yeni almak istiyorum
bence sımdılık kullan cnm her bebek besıkte yatmıyor sallanan besık olsa bıle...
bır de temız ve sık bır besıge benzıyor
eger bebegın yatmazsa sevmezse ozmn yenısını alırsın ,eşin haklı
ben sallanan aldım ama bakalım yatcak mı
kucuk kuzenıme teyzem cok guzel oda yaptı ama bebıs sadece yerde yatıyordu :)
tuhaf bu bebıs mılletı

Bir iki gün geçsin belki içime siner canım, varlığına alisirim.. Ya evet bebek bakalım nasıl olacak, sakin mi gazlı mi..
Tüm gün suratsız suratsız dolaştım. Odanın kapısını kapattim. Az sakinlesiyim. Baktım yok benim icime sinmiyor. Gidip sallananlardan alırım bir tane. Zorlamiycam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…